Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Ninio

  Gissa animen

  Lite halv creepy bild...
 3. MathJuice

  Gissa animen

  Just så!
 4. Ninio

  Gissa animen

  Den helt underbara serien "Bloom into you"
 5. MathJuice

  Gissa animen

  Mej ge upp.
 6. Senaste veckan
 7. Najica

  Hatsune Miku Expo London

  Haha, vilken necro det blev nu. Yep, och det börjar närma sig nu! Synd att Glowstick:en är ca 400-450kr styck (med plastfilm med karaktär på) så det får nog vara eller hoppas att kunna köpa på plats så man se ut som en klassisk idol otaku!
 8. Ebhen

  Clichéer vi älskar och hatar

  "Hej NN min son, jag har gift om mig och det här är din nya mamma/pappa (med tillhörande dotter i samma ålder som NN.)." Föräldern överraskar med att ha gift om sig och nu flyttar den nya in och har oftast med sig ett eget barn av motsatt kön till vår huvudroll. Alltså, jag bara undrar vad det är för konstiga familjer som inte kommunicerar med sina barn. En normal förälder dejtar ju antagligen någon ett tag och så kanske de får för sig att det vore en toppenidé att gifta sig. Redan på dejtingstadiet borde man ju ha pratat om det med sitt barn tycker man ju. Man kommer ju inte bara hem en dag och ställer nån inför fullbordat faktum. Jag är omgift nu, det gick lite fort... vi möttes i förmiddags... typ. Det är lite den känslan man får i manga/anime när man ser sånt. Det händer ju inte heller i en normal värld. ;) Med tanke på hur ofta man ser det så kanske det är nån obskyr tradition i Japan vi missat. hehe... ;)
 9. MathJuice

  Gissa animen

  Mmmm...Mums penna!
 10. MathJuice

  Vilket spel klarade du senast?

  Klar med Alien:Isolation. En direkt uppföljare till James Camerons första film i skräckserien, du spelar som Ripleys dotter. Hon hör om en svart låda från Nostromo som hittats och förts till rymdstationen Sevastopol. Men när hon kommer dit får hon se en station i full anarki där plundring och aggresiva droider är vardag. Och självfallet finns det ett monster där... Spelet prickar den exakta känslan från filmen med sin estetik och alla manicker. Det känns riktigt autentiskt för att sedan bli riktigt tematiskt när musiken går igång. Gameplay-mässigt kan det beskrivas som avancerad kurragömma a-la Outlast. Du måste ibland hantera människor, ibland droider, ibland en xenomorph, med varierande känsla. Människor kan se en rätt bra och brukar skjuta först och ställa frågor senare. Man kan dra detta till sin fördel med att lura dom till att skjuta vilt bara för att låta xenomorphen komma från ventilationen och äta upp deras ansikten. Droiderna är nog de svåraste att smyga igenom och får de väl vittring på en så är det i princip omöjligt att fly från dom. Xenomorphen är den mest varierande. Oftast kan han beskrivas som den där ungen när man lekte burkas ("kurragömma med dunk") som aldrig sprang ifrån dunken utan vaktade som en hök. I vissa fall känns det som att han borde se en men gör det inte. Oftast så är han dock genomgående i sitt sökande. Skräckfaktorn är off the charts. Det är inte samma om man ser på via en video, man måste prova själv för att verkligen känna på skräcken. Från de rödglödande droidögonen till xenomorphens aggressiva raptorbeteénde, det är intensivt, skapar paranoia av alla ljud och verkligen skrämmer upp en.
 11. Sceleris

  Clichéer vi älskar och hatar

  Jodå! Så här ser det ut i inspelningsmanuset för Sore ga Seiyū avsnitt 1: [Klipp] 31 Korori in i bild Korori (Futaba) “Men det är ditt jobb. Futaba, det är en röstskådis jobb och du valde det själv.” 32 Futaba ser på Korori och nickar Futaba “……!!” 33 Futaba studsar energiskt upp Futaba “! Okej!” SoreGaSeiyuu.mp4 Och det är inte en ny företeelse; så här såg det ut i Gundam (1979): [Klipp] 141 Ställer sig upp och ser filen framför sig Amuro “?” Gundam.mp4
 12. Ebhen

  Anime hösten 2018

  Såg nån notis nånstans (minns inte vart nu) som rekommenderade Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl-senpai no Yume wo Minai, hädanefter nedkortat till Rascal and the Bunny Girl för att till och med den engelska titeln var drygt lång. Sträcksåg alla 6 hittills utkomna avsnitt för jag kunde inte släppa dem. Klart kul serie med skön humor och upplägg. Skulle kunna säga att det är som en mix av Bakemonogatarai, Groundhog Day och The girl who leapt through time. :D Lite vuxnare approach på de annars vanliga klichéerna i High school miljön så vanliga stereotypiska reaktionerna på närhet, sex och förhållanden. Himla skönt att slippa se karaktärerna skrika "HENTAI" "PERVO" osv. och gå bananas så fort det händer något som skulle kunna uppfattas som pinsamt eller känslosamt. :) Storyn har en lite annorlunda twist som inte jag sett förut vad jag minns och har hittills bjudit på en del kul överraskningar så det här kommer lätt följas ända in i mål. Nån annan som spanat in denna?
 13. Hoppar över denna månads podcast och fokuserar på Best of i januari. Planerar också en eventuell turnering efter nyår, håll gluggarna öppna.

 14. Volbla

  Clichéer vi älskar och hatar

  I kortserien Tonari no Seki-kun så har titelkaraktären inga repliker alls, men han har likväl en röstskådespelare som gör *tänkande* eller Förvånade! läten. I en online livesändning så säger skådisarna att det är det lustigaste manus de har sett. För Seki-kun så stod det bara utropstecken eller trippelpunkter och Shimono Hiro fick uttrycka de känslorna med läten bäst han kunde. Nu vet jag inte om vanliga animemanus gör något liknande alls, men jag tyckte det var en kulig anekdot. Tyckte jättemycket om Extra Unweirded scenen förresten! Tänk om anime gjordes så fast med lite tydligare ansiktsuttryck
 15. Volbla

  Vilken anime såg du klart senast?

  Har fått ett animesläng på sistone och tog en glutt på Intervjuer med Monsterflickor. I en värld där fantasivarelser från sägen är vanliga människor och har integrerats i samhället finns en högstadielärare som fascineras djupt av dem. När han råkar på flera stycken på skolan där han undervisar blir han deras outsagda mentor och hjälper dem att komma underfund med sina situationer samtidigt som han lär sig om dem. Den var rätt söt och kulig. Det finns alltid något nytt att prata om när karaktärerna jämför gamla sägen med hur flickorna fungerar just nu. Men... suck. Jag bäddar som vanligt för besvikelse eftersom:
 16. wilfried

  Mangaköp

 17. wilfried

  Gissa animen

  Det var Time Travel Girl Bollen är fri
 18. Sceleris

  Den stora YouTube-tråden

  ( ._.)
 19. wilfried

  Gissa animen

 20. Tidigare
 21. wilfried

  Gissa animen

 22. wilfried

  Gissa animen

 23. Sceleris

  Julkalender 2018?

  Fast det jag tänkte mig skulle i princip bli så, bara med ett annat namn. ('-') Men vi kan ta det i januari.
 24. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Efter att ha funderat på det en del så låter det som en bättre ide än dubbla kalendrar. Att se 2 avsnitt varje dag + diskutera den ena kan nog bli lite för mycket för att hinna med.
 25. Ebhen

  Julkalender 2018?

  Jag är gärna med på en julkalender. :) Har jag fattat det rätt att vi ska kolla på enbart det juliga avsnittet av div. serier?
 26. wilfried

  Gissa animen

 27. MathJuice

  Julkalender 2018?

  Okej, låt oss gå i trefas: Icke-julavsnitt, snöavsnitt och julavsnitt. Förslagen startordning: Flying Witch #1 Anima Yell! #1 New Game! #2 Anne Happy #5 A Place Further Than the Universe #1 Blend S #12 Non Non Biyori #11 YuruYuri #7 Comic Girls #10 Bakuon!! #8 Recovery of an MMO Junkie #1 Hinato Note #11 DENKI-GAI #3 Kiniro Mosaic S1 #11 Lucky Star #11 Is the Order a rabbit? S1 #11 K-On! S1 #7 Yuru Camp #11 Girlfriend Kari #11 Miss Kobayashi's Dragon Maid #10 Gabriel DropOut #9 Brave Witches #7 Mahoutsukai no Yome #16 Toradora! #19
 28. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Super, nu är det 24 avsnitt med länkar! Jag har lagt till de nya serierna i kalkylarket och ändrat om ordningen lite. Förslag på ordningsändring?
 1. Ladda mer aktivitet
×