Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Ninio

  Gissa animen

 3. MathJuice

  Gissa animen

  Jaaaa!
 4. Ninio

  Gissa animen

  slow start ?
 5. MathJuice

  Gissa animen

  "Jag kan visst flyga, titta! Pipipipipipipipi..."
 6. Igår
 7. MathJuice

  Gissa animen

  inte riktigt vad man menar med "I love this post!"
 8. Sceleris

  Anime hösten 2020

  Höstsäsongen är för mig inte lika påtänd som kommande vintersäsongen, men nog finns en del att titta och slötitta på även här. Kommentarer utan inbördes ordning eller kvalitetsförsäkran: Higurashi-remake: jag gillade storyn hyfsat i 2006 års upplaga, men i min hövliga opinion tappade den mycket genom tafflig regi och produktion, så jag är intresserad av att se vad en remake kan erbjuda. Golden Kamuy 3: första två serierna bjöd på sådan högklassig actionmysteriekomedi med ett utmärkt knasigt karaktärsgalleri att ni inte skulle kunna hålla mig borta från fortsättningen ens om ni skjuter mig i huvudet. Kami-tachi ni Hirowareta Otoko: feel-good-isekai; snäll men illa behandlad muskelkarl får nystart som pojke i fantasyvärld, och gör sig omtyckt genom sin påhittighet (= gör saker han lärt sig på jorden, som vanligt), arbetsmoral, ödmjukhet, och omtänksamhet. Kuma Kuma Kuma Bear: feel-moé-isekai; ung tjej hamnar i fantasyvärld med en björnpyjamas som gör henne oslagbar. Hon använder sin nyvunna makt till att göra typiska isekai-bravader och att hänga med småflickor. Serien är väldigt övertygad om sin björnnisch. Maōjō de Oyasumi: sketchformat där bortrövad fantasyprinsessa hittar på hyss för att sova bättre. Jag har inte läst mangan sedan volym 5, och nu är den på åtminstone 16, så jag vet inte om den tagit sig ur det något enformiga mönstret, så det blir lite intressant att se om de försöker hålla det kort och snärtigt, eller bredda det till mer än en komedi, eller vad.
 9. MathJuice

  Anime hösten 2020

  Majo no Tabitabi: En häxa som reser runt och träffar folk. Känns som min kategori och ser urgullig ut! Mahouka Koukou no Rettousei - Raihousha-hen: Säsong två av Tatsuyas äventyr. Så länge man väntat på denna! Gochuumon wa Usagi Desu ka? Bloom: Säsong 3 av en av de skönaste slice of life serierna som finns. Green tea! Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai: En ny grupp för Love Live-universumet. Ser den utifrån namnet och hoppas att den kan bära sig med dom andra två. Strike Witches - Road to Berlin: All of my yes! Bästa häxorna i stan är tillbaka! Rail Romanesque: Gijinka Moé för tåg. Ursprungligen från en visual novel. Stilen ser annorlunda ut, men kan vara en sleeper hit, om inte bara för att jag gillar tåg så mycket. Burn the Witch: Häxor som slåss mot drakar. Total hype för denna. Date A Bullet - Nightmare or Queen: Best girl från Date A Live har en långfilm...eller tekniskt sett är detta den andra filmen.
 10. MathJuice

  Anime hösten 2020

  This season is going to be lit!
 11. MathJuice

  Gissa animen

  "Ohaiyo, protagonist-chan! Genki desu ka?"
 12. Senaste veckan
 13. Klona

  Gissa animen

  Ljusa färger, relativt enkel stil. Gissar på Usagi drop.
 14. MathJuice

  Gissa animen

 15. Stekeblad

  Gissa animen

  Din andra tanke är den rätta!
 16. MathJuice

  Gissa animen

  Första bilden tänkte jag How not to Summon a Demon Lord, men nu tänker jag Lord El-Melloi II.
 17. guruguru

  Ordbilder manga!

  Nytt i Ordbilders nätbutik. Nya utgåvan av första delen av Hisae Iwaokas manga Aomanjuskogen med en ny intervju med Iwaoka, Makoto Shinkais senaste animefilm Weathering with you(Tenki no ko) på DVD & blu-ray och nordiska samlingsutgåvan av japanska Ringu skräckfilmerna på DVD & blu-ray. Under Bokmässan i Göteborg (24 –27 september) är det dessutom 10% rabatt på allt i Ordbilders nätbutik om man använder rabattkoden "BOKMASSA2020" i kassan. Ovanpå det är det det ytterligare sänkta priser på en del seriealbum/manga och japanska konstböcker. https://shop.ordbilder.se
 18. Stekeblad

  Gissa animen

 19. Stekeblad

  Gissa animen

 20. MathJuice

  Gissa animen

  Eyup.
 21. Stekeblad

  Gissa animen

  Comic Girls?
 22. MathJuice

  Gissa animen

  "Ara ara, kommer du ofta hit?"
 23. guruguru

  Ordbilders Podcast

  Efter de senaste avsnitten av Ordbilders podcast med Tinet Elmgren och Yvette gustafsson som gäster har det varit en liten paus i utgivningen, men på torsdag spelar vi in ett nytt avsnitt med serie/mangatecknaren Natalia Batista.
 24. Stekeblad

  Gissa animen

  Det är rätt, bollen över till MathJuice!
 25. MathJuice

  Gissa animen

  Kaguya-sama?
 26. Stekeblad

  Gissa animen

 27. Tidigare
 28. Stekeblad

  Gissa animen

  De gör sig redo för att avfyra ett skott till! Gissa innan det är för sent!
 29. Stekeblad

  Gissa animen

 1. Ladda mer aktivitet
×