Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. MathJuice

  Gissa animen

  Coppelion?
 3. Någon som har Candy Candy inspelad på VHS från Tv3-sändning 1988-1989? söker detta febrilt och hoppas för allt i världen att någon har det , och inte har slängt dom inspelade banden ännu... Kanske har ni den inspelad ihop med massa annat tecknat på vinden eller i källaren som ligger o samlat damm i 30år... Köper bandet gärna och hjälper till lägga det digitalt.
 4. Igår
 5. Klona

  Gissa animen

 6. Klona

  Gissa animen

 7. Senaste veckan
 8. Klona

  Gissa animen

 9. MathJuice

  Gissa animen

  NouCome, där har vi det.
 10. Sceleris

  Gissa animen

  Rätt! Jag hade även accepterat NouCome eller Nånting nånting val i hjärnan nånting kärlekskomedi nånting.
 11. Klona

  Gissa animen

  Hade tänkt att vänta tills jag kom på namnet på egen hand men nu när det är så uppenbart för mig så letade jag rätt på namnet istället. Nu när jag såg det så hade jag inte kommit på det själv inom den närmaste framtiden. Serien är Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru.
 12. Sceleris

  Gissa animen

  Whelp.
 13. När jag var och gymmade igår så hörde jag en låt som lät väldigt familjär. Efter en del lyssnande så lät det som en rock cover av Pegasus Fantasy från Saint Seiya på engelska. Jag kunde inte urskilja om de sjöng Saint Seiya eller något liknande men det lät som att de sjöng Pegasus vid ett ställe. Melodin var det inga tvivel om vart de hade fått inspirationen ifrån i alla fall.

  1. Visa tidigare kommentarer  2 till
  2. Sceleris

   Sceleris

   Något kul skivstångsprogram? 💪

  3. Klona

   Klona

   Jag har börjat köra lite mer hantlar nu de senaste veckorna men jag tror att de flesta övningarna går att byta till en skivstång istället. Jag kör inte efter något program men har hämtat lite inspiration från olika sidor och från kompisar. Just nu är upplägget:

   Måndag: Rygg och biceps ca 7-9 olika övningar där 2 av övningarna är endast biceps.

   Tisdag: Bröst, axlar och triceps ca 7-8 övningar varav triceps och axlar är 2 övningar vardera.

   Onsdag: Ben och lite mage, tanke är att jag ska köra marklyft och knäböj men ibland går jag på maskiner beroende på hur trött jag är efter första övningen.

   Torsdag: Överkropp, ungefär som måndag och tisdag fast det blir lite mindre övningar för vardera muskelgrupp då hela överkroppen blir tränad.

   Sen är det vila till måndag igen om jag inte får lust.

  4. Sceleris

   Sceleris

   Tjusigt. 😎

 14. Sceleris

  Gissa animen

  Jävlar! Nu måste jag ju skynda mig med att posta bilden jag vill posta!
 15. MathJuice

  Gissa animen

  Oh, oh, det är med den där tjejen som heter Choklad! Och huvudpersonen måste välja mellan två skämmiga val lite då och då p.g.a. Gud! Och det finns en skruvkorksblondin med massiva bomber! Och och...jag vet inte namnet på den, men nästa person kan nog! ! ! ! ! ! V
 16. Sceleris

  Gissa animen

 17. Klona

  Ordbilders Podcast

  De där ska jag lyssna på någon gång i dagarna!
 18. Sceleris

  Gissa animen

  Jag glömmer aldrig en sideboob. “– Hörde du om den nya bilden i Gissa animen-tråden? – Ja! Jag undrar vad det kan vara för något…”
 19. MathJuice

  Gissa animen

  Högst densamme!
 20. Sceleris

  Gissa animen

  Hinako Note? Den med… speciella “endcard”-bilder.
 21. Osmium är ett grundämne som tillhör gruppen tunga platinametaller. Dess densitet mäts upp till 22590 kg/m3, vilket gör det till det tätaste grundämnet i världen. I engelskan översätts densitet till density och vidare förkortat till dense. Dense har även en annan mening; om man säger att en person är dense så är man trög. Summerat så kan man säga att Osmium står i lä i sin "tröghet" gentemot haremprotagonister som mätts upp till bakabiljoner kg/m3. Så långt har vi bara fastslagit en vanlig trope inom en genre som sett mycket bu och bä. Detta slog mig vid en serie som nyligen sänds men innan vi dyker ner där så backar vi bandet till en annan ökänd (?) serie... Infinite Stratos från 2011 handlar om ett samhälle där maktbalansen är i favör hos det kvinnliga könet då de har tillgång till världens starkaste vapentyp; Infinite Stratos. Det är en så kallad mechadräkt som bara kvinnor kan köra (och som har en riktigt olycklig förkortning). Men en pojke kunde helt plötsligt aktivera en sådan enhet, och hela världen blev galen. Här kommer Orimura Ichika... Av alla de haremprotagonister som jag sett så är nog Ichika en av dem jag gillar minst. Det största felet är nog att han är kanske den trögaste personen som finns då han har fem kvinnor plus som suktar efter honom. Han har också inte förtjänat det då han för det mesta varit värdelös och inte direkt gett något bra skäl för de flesta karaktärerna att falla för honom. Sen så är han extremt taktlös och har en inte så imponerande röst. Hans harem gör allt åt honom och de är dom som verkligen får stå i med att driva hela spektaklet framåt. Tillbaka till nutiden och till Hamefura, eller My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! som det är mera känt som. I den har vi en tjej som blir isekai'd till hennes visual novel som Katarina Claes, spelets antagonist. Nu måste hon ta sig igenom alla år och händelser utan att trigga sitt egna öde där hon dör eller hamnar i exil. Hennes plan? Var en sjysst person. Utan att avslöja för mycket så kan man säga att "Bakarina" är riktigt trög också när det gäller kärlek. Hon är dock tusen gånger mer tolererbar än Ichika, mest tack vare hennes sätt att tackla hennes situation men även för att hon är rolig och matglad. Det känns diskriminerande på något sätt men sen så glöms dessa känslor då jag tänker på hur tråkig Ichika är. Date A Live, det var grejer det! Han kunde lära sig ett och annat därifrån. Men han kanske också är en siscon, så då är han bortom all hjälp...
 22. MathJuice

  Gissa animen

  HJÄLP, VI DRUNKNAR I BÖCKER!
 23. wilfried

  Gissa animen

  Rätt
 24. MathJuice

  Gissa animen

  WorldEnd?
 25. guruguru

  Rekommendera japanska band/musik

  Crazy Ken Band – Tiger and dragon
 26. guruguru

  Rekommendera japanska band/musik

  Samurai Soul – ULFULS
 27. Tidigare
 28. wilfried

  Gissa animen

 29. wilfried

  Gissa animen

 1. Ladda mer aktivitet
×