Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Vilken anime såg du klart senast?

  Aho-Girl Handlar om en tjej som är en total idiot (en sådan som lyckas få noll poäng på alla prov) och som dessutom är galen i bananer. Det är en komedi i halvavsnittslängd (12 minuter långa) där vi får följa hennes galna vardag. Hon smittar lillasystern i grannfamiljen med idiot-sjukan, rider på en stor hund, springer till grannstaden för att säga hej till en bananodlare och sedan springa hem igen, leker kurragömma med några ovilliga klasskamrater som får leta i flera dagar efter henne och mycket mer. Jag tycker serien var riktigt rolig. Undrar du varför det är just bananer? Den här videon kanske besvarar frågan (men har inget med serien att göra, och mestadels inte heller med bananer)
 3. Vilken anime såg du klart senast?

  Så jag har nu sett Ghost in the Shell med Scarlett Johansson. Den känns mer förvirrande än handlingen från originalfilmen, och väldigt Hollywood- esque. Början känns som en throwback till Stand Alone Complex och sen har dom två homagescener från originalet ändrat till att innefatta originalmanuset. Manuset ja. På nåt vänster känns det som en typ av origin story samtidigt som man känner att anklagelserna om "whitewashing" har lite grogrund. Varför är Aramaki och Saito de enda som pratar japanska? Varför tar man japanska tonåringar och gör dom till amerikaner? Det är inte det största störningsmomentet. Jag kan inte känna Majorn igenom Johansson, och Batou spelas av en dansk i en icke-nordisk kriminalare fast han tror att detta är nästa Beck typ. Det hela känns nerdummat och ur fokus från originaluniversumet. Nu blir jag mer sugen på att se om originalet...
 4. Gissa animen

  Sankyuu för Teekyuu, rätt!
 5. Gissa animen

  Teekyuu!
 6. Gissa animen

 7. Senaste veckan
 8. Gissa animen

 9. Anime.se Podcast Megatråd

  Kunde inte jag veta!!!
 10. Anime.se Podcast Megatråd

  Hmm...
 11. Gissa animen

  omfg! Det ska firas! Med ett besök på en vattenpark!
 12. Anime.se Podcast Megatråd

  Pilotavsnittet kommer sändas den 3:e december (klockslag TBD) med ett simpelt tema: säsongens serier. Det finns mycket bra som The Ancient Magus' Bride och Blend S för att nämna några. I detta avsnitt kommer våra paneldeltagare säga vad de tycker och tänker om serierna som går just nu! Bekräftade deltagare: MathJuice, Klona, Ninio Det finns en-två platser öppna för ytterligare medlemmar. Har du tid den tredje och vill prata loss om denna säsong? Anmäl dig här! =3
 13. Anime.se Podcast Megatråd

  Ett litet sidoprojekt jag försökt få igång här på forumet, och det verkar som att det blir av. Yatta! Denna podcast är "av communityt, för communityt" halvseriös podcast där vi pratar ut om våran gemensamma nämnare, kinesiska tecknade serier. I en livesändning via Twitch pratar jag och en handfull andra intresserade forummedlemmar via Discord om ett tema i en till två timmar drygt. Denna tråd är till för att samla datum för sändningar, vad för teman och deltagare som gäller och länkar till VoDs om ni inte hinner till livesändningen (om flera önskar sig en mp3-variant kan vi även göra det tillgängligt). Utöver detta kommer denna tråd även fungera som feedback med medlemmar. Önskas ett speciellt tema, vill ni delta i en sändning eller vill ni ge feedback på vad som var bra och mindre bra, skriv det här så lyssnar vi! Låt oss göra detta till den bästa (icke-officiella) podcasten forumet har sett någonsin!
 14. Gissa animen

  Det är helt korrekt! :D
 15. Gissa animen

  Giant Killing?
 16. Gissa animen

 17. Nyheter och artiklar

  Sant. Ett annat forum som jag hänger på införde för ett antal år sedan en gallring av äldre nyhetstrådar. Det gjordes mot bakgrund av att merparten av medlemmarna tyckte att det var lite störande med att nya trådar om dagsfärska nyheter blandades med trådar som gjordes för t.ex. 7-8 år sedan. Jag minns inte exakt enligt vilka premisser som gallringen gjordes, annat än att regeln var att trådar i den huvudsakliga forumdelen för nyheter bara fick vara ett år, eller om det var ett par år, gamla. Allt annat skickades till en nytt delforum som fick agera som nyhetsarkiv. Där kunde man fortfarande göra inlägg i dom befintliga trådarna men inte skapa nya. På så sätt så var det bara "färska" nyheter i det reguljära delforumet och alla var nöjda och belåtna. Det du föreslår är ju identiskt med den lösningen och något som jag helt klart skriver under på. På så sätt exkluderar man inte någon.
 18. Net-juu no Susume har loot boxes! >=/

 19. En Anime.se podcast?

  Gött, då blir pilotavsnittet den 3:e! En megatråd med mer info kommer snart.
 20. Gissa animen

  Öh kanske blev en dålig bild..
 21. En Anime.se podcast?

  mm 3 december kan bli bra för mig med :D
 22. Gissa animen

  Det gör det, för det är det! RÄTT!
 23. Gissa animen

  Har inte sett serien men det ser ut som selector infected WIXOSS
 24. Nyheter och artiklar

  Sant! Faaast jag är lite sådan att jag inte vill begränsa någon som undrar något om en äldre nyhet typ "blev det någonsin av den där Tatu-animen?". Kanske det hade blivit bra med ett "Gamla nyheter"-delforum under det nya nyhetsforumet, där ingen medlem kan skapa nya ämnen?
 25. En Anime.se podcast?

  Av de dagarna du nämnde så kan jag bara den 3 december. Vardagar borde gå bra men behöver veta vilken dag i så fall.
 26. Gissa animen

 1. Ladda mer aktivitet
×