Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Är det bara jag som är totalt missnöjd med Attack on Titans svängande storyline? Hade en riktigt stark start och började som en brutal strid för mänsklighetens överlevnad. Säsong 3 nu och jag vet inte vad jag kollar på längre.

 3. Ebhen

  Hinamatsuri

  Säsongen slutade väldigt abrupt så det skulle inte inte förvåna mig om det kommer en ny säsong på denna. Annars var slutet väldigt konstigt. :)
 4. Nu börjar värmen likna det jag hade i Japan förra året, förutom att luftfuktigheten var högre. :) I like! Värme är trevligt. 

 5. Igår
 6. Truly

  Försäljning av figuriner

  Var lite som jag antog, helt okej priser men fortfarande en hyfsad summa. Jag köpte nyss en ny PC så jag måste nog spara in lite. Får tänka på det igen senare kanske om det blir kvar. 😀
 7. Klona

  Gissa animen

  *Rättar till glasögonen* "Självklart.
 8. Sceleris

  Gissa animen

  Naruhodo, Bokurano!
 9. Klona

  Gissa animen

 10. Senaste veckan
 11. Skruvkorksblondinonomicon är ett samlingslexikon för karaktärer inom animé som har de distinkta skruvarna, borrarna eller ringlets i håret. Alla är välkomna oavsett hårfärg men blondinonomicon rullar så fint på tungan så jag var bara tvungen att inkludera det. Varje inlägg inom nomiconet presenterar en karaktär med detta drag så att ni, era okultiverade barbarer, får smaka på riktig kultur! Dagens karaktär: Cecilia Alcott. Namn: Cecilia Alcott Nationalitet: England Yrke: Student Roll: Englands Infinite Stratos Representative Candidate Karaktärsdrag: En modern ojousama Hårfärg: Ljusblont Hårprofil: Långt med skruvkorkslockar i slutet av topparna Serie: Infinite Stratos Voice Actress: Yukana Infinite Stratos är ett kraftfullt vapen i form av ett exoskelett som bara kvinnor kan använda, vilket förskjutit kraftbalansen i världen. I Japan finns en skola dedikerad till att lära upp studenter till piloter för dessa vapen. En av dom är Cecilia Alcott. Cecilia är en engelsk medborgare men studerar som en representant av hennes hemnation, lite som en utbytesstudent som kommit in på stipendium. Som en representant har man en egen privat Infinite Stratos (nej, jag kommer inte förkorta det!) och i Cecilias fall använder hon Blue Tears, en plattform dedikerad till prickskytte och strider på långa avstånd. Hon är från en ädel familj och hennes beteende och humör återspeglar det likt den klassiska ojousama man är van att se från andra serier. Lite kaxig och arrogant för att hon är "en representant från en ädel familj" samtidigt som hon har träningen att bevisa det med. Självfallet finns drag av tsundere där hon lätt kan bli sur om hon möter motstånd från sina klasskamrater. Hennes största svaghet är matlagning, men tyvärr så har ingen meddelat henne det... Ojousamas har långt, böljande hår som varumärke och Cecilia kör fullt ut på det spåret. Håret är delat i flera separata slingor och hennes lugg är iklädd ett elegant spetspannband. Hennes skruvkorkar bildas i slutet av hårtopparna i fyra-fem av slingorna. De mest noterbara är de två lockarna som hänger ner efter hennes kinder och över axlarna, ett klassiskt drag för damer inom överklassen. Översiktligt kan håret påminna om en bläckfisk med sina tentakler representerat av de olika slingorna. Hennes lugg är dubbelt representerad med först en sidokammning med en liten ahoge som sticker fram under pannbandet, för att sedan spridas till ett mittbena ovanför bandet. Överlag ett hår som perfekt återspeglar Cecilias ädla men vassa personlighet. 10/10 tekoppar!
 12. Klona

  Gissa animen

 13. Klona

  Försäljning av figuriner

  Ursäkta dröjsmålet men nu har jag tittat efter priser. Mina priser rättar sig efter priserna som finns på Ebay och de som nämns i kommentarerna på myfigurecollection som jag sedan drar av några hundralappar ifrån. Priset går att diskuteras om det verkar helt oresonligt. Jag märkte även att länken till min samling inte gick fram så tittade på den och nu fungerar den som den ska. Fate/Zero Saber på motorcykeln: 750 kr Tera Elin Slayer: 1100 kr Steins;Gate Kurisu: 800 kr Den lilla EVA 01: 150 kr Hör gärna av dig vad du tycker.
 14. MathJuice

  Gissa animen

  Stämmer bra det.
 15. Klona

  Gissa animen

  Du, det där är ju Rakuen Tsuihou (Expelled from Paradise).
 16. MathJuice

  Gissa animen

 17. Klona

  Gissa animen

  Inge snack om saken. Din tur.
 18. Holy shazbot! Sista Evangelion-filmen har fått ett premiärår: 2020! Dags att boka biljetter!?

  1. Klona

   Klona

   Dra på trissor! Jag trodde nästan att Hideaki Anno skulle hinna släppa en Rebuild of rebuild  of Evangelion innan sista filmen släpptes.

  2. Sceleris

   Sceleris

   Jamen typ! Tid mellan TV-serien (1995½) och nyfilm 1 (2007½): 12 år. Tid mellan nyfilm 1 och nyfilm 4: 12½-13 år! WHAT!

 19. MathJuice

  Gissa animen

  Maoyu Maou Yusha!
 20. Klona

  Gissa animen

  Serien i fråga är Dangaioh som släpptes som OVA 1987. Jag har bara sett första avsnittet och jag tyckte att det var riktigt häftigt då. Intro-låten är fortfarande riktigt häftig och medryckande, Crossfight heter den för den som är intresserad. Jag lägger upp en ny bild till en ny serie, den här något nyare än min förra.
 21. Klona

  Gissa animen

 22. Marbil

  Sverige och svenska i anime

  Har sett dessa utanför restauranger när man varit uppe i fjällen.
 23. Stekeblad

  Sverige och svenska i anime

  Jag blev nyfiken på vad det var för något när jag såg avsnittet och hittade den här sidan om hur man gör ljusen: http://survivaltek.com/?p=1727
 24. Truly

  Sverige och svenska i anime

  Inget jag varit med om nej. Det svenska sättet är väll att kasta ihop allt som kan tänkas brinna?
 25. MathJuice

  Sverige och svenska i anime

  Jag måste bara fråga om någon här har eldat på det sättet, för jag har aldrig varit med om det tidigare.
 26. Marbil

  Sverige och svenska i anime

  Swedish Torches i laid-back camp episode 5
 27. Truly

  Försäljning av figuriner

  Det är lugnt, skriv när du hittar tid.
 28. Klona

  Gissa animen

  "Ja jag vet att det är hög tid för en ny bild." "jag har inte sagt någon....." "......."
 1. Ladda mer aktivitet
×