Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Sceleris

  Mera meningslösa fakta åt folket! (2.0)

  Anime.se, ett gammalt kapitel i Ashaz livsbok. (´•⩊•`) Det är så det kan gå.
 3. Ninio

  Gissa animen

  Det är rätt !
 4. Ebhen

  Gissa animen

  Lovely Complex?
 5. Ninio

  Gissa animen

  Oj seg som vanlig ^^ men här är en bild
 6. Ibland blir jag nostalgisk och kikar in här. Men jag har inte mycket att tillföra nu för tiden. Sorry :(
 7. Senaste veckan
 8. MathJuice

  Gissa animen

  Edit: rätt svarat.
 9. MathJuice

  Storma Area 51 i stil

  Det är snart den 20:e september, datumet för årets stora event: stormningen av Area 51. Eventskaparen har själv nämnt att deltagarna ska "Naruto-springa" för att kunna undvika att bli träffad av amerikanska kulor. Om du som deltar inte vet nog mycket om Naruto (eller om du har nog med självrespekt att inte se den serien, lol) så kommer här en lista över andra rekommenderade stilar att vandra in i den hemliga basen på. Stilrent? Effektivt? I din egna takt? Vi har för alla smaker! Menacing Man kommer långt med klassiker, även om det är lite långsammare än andra stilar. Som extra bonus så skrämmer man iväg de mera knäsvaga motståndarna innan du ens hunnit fram till ingången. Saitama Det ser ut som en normal jogg, men med rak rygg och extra höga knälyft...och extremt snabba såna. Du ser lite fånig ut när du springer så, men garanterar en plats längst fram i leden. True Shinobi Få vet om att Narutostilen är bara en av olika ninjastilar när man springer. Denna är en mer effektiv och disciplinerad stil där den främre armen minskar luftmotståndet mot kroppen. Detta gör en även redo att dabba på direkten om så tes nödvändigt. Nii-san Mer miljövänlig än en Micra och snabbare än en Qashqai, denna coola (heh, pun) snabbtransport används av de mest disciplinära kombattanter utan att trötta ut deras ben. Andra varianter inkluderar issurfning och isskridskor, men då krävs extra ninjaträning. Valkyria Snabb acceleration och ganska bra medelhastighet, denna variant garanterar att motståndarna vet att du kommer. Det är också rekommenderat att bara använda denna för att fly i motsatt håll. Garanterar att du springer som en häst. Devil Dash Ingen kommentar... Bröderna Fluff Ett svenskt patent, denna manöver kräver två personer och en lite längre uppstart. Men när den väl kommer igång så är man så gott som ostoppbar. Hastigheter uppemot 50 krull i minuten är garanterat.
 10. Klona

  Ge mig tips om anime att se

  Första säsongen slutar likt många andra serier där källmaterialet inte är avslutat. Vill du se en serie som avslutas så skulle jag säga att du tittar på Gundam.
 11. Sceleris

  Ge mig tips om anime att se

  Jodå, den ligger på min radar! (Vilket förvisso det mesta gör.) Det är ju av kombon Nagai+Okada som regisserade+skrev Toradora och Anohana. Så det är helt klart av intresse att se deras idéer på temat “krig”. Jag har sett ganska mycket Gundam, så längden skrämmer inte. 😎 Jag såg första avsnittet, det var klart effektivt! Fast hur självständig är den? Säsong 2 kommer ju nästa år. Lutar åt Järnblodsföräldralösa.
 12. Sceleris

  Yōjo Senki: Saga of Tanya the Evil

  Så, nu har jag sett filmen! Välgjord, anspänd action i klimax (så som det skall vara), fast överlag hade den för mig ungefär samma styrkor och brister som föregångaren: jag är lite oklar på vad dess fokus är, och de flesta av de många karaktärerna är skissartade, så jag kommer inte in i den emotionellt, men krigsaspekten intresserar mig: taktiken, strategin, politiken, propagandan, filosofin. Och, ja, klimaxaction låg på så hårt att det var svårt att inte komma in i det. Jag ska nog skumma igenom den igen innan jag beslutar mig för något slags betyg, men typ samma som TV-serien, kanske lite högre för actionscenerna och miljöerna. Intressant nog börjar filmen på 1960-talet, så jag tänkte först på scenen jag beskrev bakom spoilertaggen i inlägget direkt här ovanför, fast det var inte samma.
 13. Klona

  Ge mig tips om anime att se

  Jag väntade lite med att skriva då det var ett tag sen jag kände starka känslor inför en anime men då ingen annan har skrivit ger jag förslag på två stycken (du behöver bara välja en) beroende på vad du är mest sugen på. Den första är Mobile Suit Gundam Iron-blooded Orphans, då jag inte sett så mycket av Gundam kan jag inte säga om det är en typisk Gundam-serier eller inte men den innehåller mechas och action. Det är lite drama och intriger i serien men den ligger nere på prio 2-3. Det är en serie som jag tänker tillbaka på ibland och den hade ändå en del scener som gör den minnesvärd. Runt 52 avsnitt om du tittar på båda säsongerna. Den andra är Yakusoku no Neverland, är en blandning mellan skräck och thriller och jag fick vibbar av Higurashi no Naku Koro ni när jag såg den. Vi får följa Emma, Norman och Ray plus en hel del ungar som bor i ett barnhem. Det verkar idylliskt till en början men jag fick känslan av att det verkade lite för bra för att vara sant. Jag tyckte att serien var väldigt bra (8/10) och den innehöll en del scener som fick mig att reagera.
 14. MathJuice

  Gissa animen

  Finally a man of culture! Yatta!
 15. Ninio

  Gissa animen

  Hitoribocchi no Marumaru Seikatsu
 16. Sceleris

  Ge mig tips om anime att se

  Säg en (1) anime som jag ska se! Kan vara vad som helst, från när som helst. Faaast okej, helst inte porr. Om det inte är jättebra porr. Men jag vill att det ska vara något som är bra på riktigt, och något som har starka känslor i någon form; jag är inte på humör för slice-of-life/iyashikikei/feel-good. Fler än en person får svara! Jag kan gott se mer än en.
 17. MathJuice

  Gissa animen

 18. MathJuice

  Gissa animen

 19. MathJuice

  Gissa animen

  "Doushio..."
 20. MathJuice

  Gissa animen

 21. MathJuice

  Gissa animen

 22. wilfried

  Gissa animen

  Rätt!
 23. MathJuice

  Gissa animen

  Izetta the last Witch?
 24. wilfried

  Gissa animen

 25. Tidigare
 26. guruguru

  Ordbilder manga!

  Ordbilder ställer ut på Comic Con Stockholm ( monter D19) 13 - 15 september. Smygpremiär för Hisae Iwaokas manga Lyckans knappnål.Officiellt släpps serieboken 26 september på bokmässan i Göteborg.
 27. Ninio

  Gissa animen

  Mikakunin de Shinkoukei! Jag är helt lost.. kollade på helt fel sida XD.. fortsätt
 28. Sceleris

  Gissa animen

  Rätt! Visst är det den gamla nördklassikern Nanoha.
 1. Ladda mer aktivitet
×