Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. wilfried

  Gissa animen

 3. Igår
 4. wilfried

  Gissa animen

 5. Senaste veckan
 6. wilfried

  Gissa animen

 7. Ah, kunde inte logga in på ett tag, men det gör inget, jag fortsätter här: Uniforms persedlar: Jacka M1890. En Replika av Jackan, säljs av "qqwerpoiu2004" på Yahoo auctions. Jacka som användes av Japanska armen under Meiji perioden, mörk blå precis som uniformen. I Golden Kamuy används den av Tsukishima Hajime. Jacka typ 38/26? (Osäker på namnet, men den användes up till 1938) En till jacka, denna gång i en ljus brun färg. Ingen aning om när denna jacka kom till användning, den kan ses under Meiji perioden, Taisho perioden och tidig Showa period. I Golden Kamuy används den av Koito. Koito med Jacka typ 38. Värme tröja sak? En replika? En Ljus brun tröja använd av Genjirou. Finns inget namn på den, men den användes bland annat under den Japanska invasionen av Manchuriet. Det blir allt för idag, Utrustning kommer senare.
 8. wilfried

  Gissa animen

 9. sussybaka

  manga tips tack

  tack så hemskt mycket:) ska kolla direkt:)
 10. Skruvkorksblondinonomicon är ett samlingslexikon för karaktärer inom animé som har de distinkta skruvarna, borrarna eller ringlets i håret. Alla är välkomna oavsett hårfärg men blondinonomicon rullar så fint på tungan så jag var bara tvungen att inkludera det. Varje inlägg inom nomiconet presenterar en karaktär med detta drag så att ni, era okultiverade barbarer, får smaka på riktig kultur! Dagens karaktär: Nate "Neito" Mitotsudaira. Namn: Nate "Neito" Mitotsudaira Nationalitet: Frankrike/Japan Yrke: Student/riddare Roll: Mitotsudaira-klanens nästa efterträdare Karaktärsdrag: Mix av tsundere och gammaldags ridderlighet Hårfärg: Platinumsilver Hårprofil: Fem (!) massiva borrar Serie: Horizon in the Middle of Nowhere Voice Actress: Marina Inoue På en jord som blivit svårare att bebo där mänskligheten har tappat möjligheten till rymdresor, har man nu börjat gå igenom historien från start i hopp om att återfå kunskapen igen. Detta leder till en mix av fantasy och avancerad teknologi under resans gång och allt kan hända när de olika nationerna eftersträvar dominans. Det är här som Nate briljerar. Född i ett franskt adligt hushåll som hälften människa och hälften varulv blev hon skickad av sin mor till att tjäna klanen Matsudaira i Musashi. Väl där har hon svurit lojalitet till Ariadust Academy och elevrådspresidenten Aoi Toori. Nate är den enda riddaren i Musashi som kan delta i regionens politiska beslut, men när hårt står mot hårt så är hon i sitt rätta element. Med näst intill oförstörbara kedjor som hon manipulerar likt en klätterväxt gör med sina grenar kan hon decimera hela arméer i ett ögonblick. Trots alla hennes storheter så är hon liten när det gäller hennes bröst, speciellt jämfört med hennes klasskompisar. Men hon kan skryta med sin exklusiva frilla... Trots att Nate är en närstridskämpe så har hon låtit sitt hår växa ut. Hennes varulvsursprung gör att hennes naglar är oförstörbara, men vet inte hur hennes hår påverkas av det. Trots detta så är det imponerande! Föreställ Selnia Flamehearts stora borrar, fast lite större...och lägg till tre till. Så hon har fem massiva och absolut glamorösa skruvkorkar som hon bär runt på mitt i stridens hetta. Men dom dansar tillsammans med Nate när det händer saker som mest. Det finns mycket att gilla med henne från VA:n till personlighet, men det faktum att denna lilla kropp bär på dessa massiva hårborrar med sån elegans är *chefs kiss*! 10/10 Scellan approves!
 11. Ebhen

  Gissa animen

  Rätt svar från buren! 👍😊
 12. wilfried

  Gissa animen

  The Perfect Insider?
 13. Ebhen

  Gissa animen

  Nu då?
 14. Stekeblad

  Gissa animen

  Jag kan inte heller se den sista bilden.
 15. Ebhen

  Gissa animen

  Jag ser bilderna utan problem även icke inloggad. Är det fler som inte kan se dem av nån anledning? Jag kan inte hitta något fel.
 16. Tidigare
 17. Klona

  Gissa animen

  Misstänker att det blev något fel med länkandet av bilden om det inte är meningen att vi ska dekryptera meddelandet?
 18. Ebhen

  Gissa animen

  "Thank you for your business!"
 19. Ebhen

  Gissa animen

  "Och vem ska städa undan allt lego?`JAG tänker då inte göra det!"
 20. Ebhen

  Reklam i Japan

  Det där tuggummit har jag faktiskt provat. Det var rätt okej men lite för kemisk smak.
 21. Ebhen

  Gissa animen

  "LÄGGDAGS UNGJÄVEL!!!"
 22. Sceleris

  Gissa animen

  Så ere.
 23. Ebhen

  Gissa animen

  Jag tänkte låta nån annan ta den men det verkar klent så... "When Marnie was here"
 24. Sceleris

  Gissa animen

  “Nu kommer de aldrig att kunna hitta kroppsdelarna!”
 25. Sceleris

  Gissa animen

  “Och den hemliga ingrediensen…” “Är kärlek!” “Haha, nej, smör. Massvis med smör.”
 26. guruguru

  Ordbilder manga!

  Från den 25 november t.o.m. 12 december får ni 10% rabatt på allt i Ordbilders nätbutik (anime, Studio Ghibli prylar, japansk spelfilm, manga, japanska konstböcker) om ni använder rabattkoden ”JUL2021” i kassan. Dessutom kommer det vara sänkt pris på ett urval av böcker och andra varor. https://shop.ordbilder.se
 27. guruguru

  Ordbilders Podcast

  Senaste avsnittet av Ordbilders podcast , avsnitt 14, med svenska mangatecknaren Elise Rosberg som gäst finns nu på Spotify och Apple podcast. https://open.spotify.com/show/5AA3745g3SRTMPYpef0kVx?si=f146305beef3432a
 28. guruguru

  Reklam i Japan

 29. Sceleris

  Gissa animen

 1. Ladda mer aktivitet
×