Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 698
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  74

Klona vann senast dagen den juli 18

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

267 Utmärkt

Om Klona

 • Rang
  Soldat
 • Födelsedag 1989-10-05

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Klona

Spel

 • SteamID
  Klona
 • OriginID
  Klomega
 • Battle.net
  Klomega#2258
 • PSN
  Klomega

Kontaktsätt

 • Skype
  Klomega89
 1. Gissa animen

  Sista bilden får mig att tänka på Bounen no Xamdou.
 2. Av allt regn att döma de senaste veckorna så börjar jag fundera på om jag redan lever i en framtidsdystopi.

 3. Anime hösten 2017

  Än så länge har jag bara tittat på Shokugeki no Soma säsong 3 som hittills har varit väldigt lik de tidigare säsongerna men den här gången är det dags för skolans årliga matmässa. Skön att titta på när man känner att man vill ha lite action. Några andra som jag har tänkt titta på men inte börjat med än är: Kekkai Sansen & beyond: Första säsongen var rätt ball även om jag inte blev lika frälst av den som en del andra blev. Jag har inte läst någon premiss men om den är som första säsongen så¨är jag nöjd. 3-gatsu no Lion 2nd season: Även om den var lite seg på sina håll så var den ändå underhållande att se och dramat kändes inte helt tillgjort. The Ancient Magus' Bride : Jag hade tänkt att se OVA:n först men sen när jag läste om en TV-serie så väntade jag med att titta på den. Jag har inte läst om den så mycket men jag har sett namnet lite här och där och det verkar som att den är en del som gillar den. Juuni Taisen: Lät spännande så den ska jag åtminstone ge något avsnitt (vem lurar jag, jag ser klart på nästan alla serier jag börjar titta på). Jag vet inte varför men jag känner en viss fascination till just King of the hill -stilen. Just Beacause!: Fastnade för namnet och när jag läste premissen så tänkte jag "varför inte?". Recovery of an MMO Junkie: Efter att själv har spelat MMO-rpg i flera år så vet jag hur det är att dras med det beroendet så igenkänningsfaktorn brukar vara rätt så stor när sånt är inblandat. Hoppas på något i stil med Welcome to the NHK men kanske lite mer realistiskt. Inuyashiki: jag blev intresserad när jag läste att det är en gubbe som får superkrafter och ska bli superhjälte. Behöver man veta mer?
 4. Ditt senaste spelköp

  Köpte ett SNES classic mini och fick hem det idag. Även om det var i dyraste laget så kunde jag inte hålla mig. Efter att ha kopplat in den var jag tvungen att spela Super Metroid en snabbis och döda första bossen.
 5. Gissa animen

  Mycket riktigt.
 6. Gissa animen

 7. Gissa animen

  Anledningen varför jag fortfarande ser den är för att jag inte har sett klart den. Hah....fattar ni..? Nej jag ska sluta." "Vi trodde på dig Klona!"
 8. Gissa animen

  Re:Creators.
 9. Gissa animen

  Är man lite skadad om tänker på Evangelion när man ser andra bilden trots att man vet att det inte är Evangelion?
 10. Mitt kompendium över Slice of Life

  Imponerande lista! Jag har alltid haft lite svårt för genren slice-of-life eftersom personer har en tendens att överanvända och jag tycker att man kan använda genrer som kommedi, drama etc. Sen finns det undantag på serier som jag faktiskt inte kan definiera utan just slice-of-life men alla är vi olika.
 11. Gissa animen

  Fate/Stay Night: Unlimited Bladeworks?
 12. Gissa animen

  Minnet är allt ett mysterium och lustigt till och från. Nissekoi kanske?
 13. Gissa animen

  Hur i h.....vete!? Ja det stämmer. Jag tar det som att du vet att det är Djävulen är en deltidsarbetare.
 14. Gissa animen

 15. Gissa animen

  Ingen som har tagit den än? Nåja då gör väl jag det, det är Star Driver från 2010.
×