Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. wilfried

  Gissa animen

  Det var Pastel Memories
 3. Igår
 4. wilfried

  Gissa animen

 5. Senaste veckan
 6. wilfried

  Gissa animen

 7. wilfried

  Gissa animen

 8. wilfried

  Gissa animen

 9. Stekeblad

  Gissa animen

  Det är rätt
 10. wilfried

  Gissa animen

  Uchi no Maid ga Uzasugiru!
 11. Stekeblad

  Gissa animen

  Är detta sista bilden för denna animen? Hejda "denna animen"!
 12. Stekeblad

  Gissa animen

 13. Klona

  Anime sommaren 2019

  Vinland Saga: Jag har hittills sett 4 avsnitt och även om den har rört sig ganska långsamt framåt så tycker jag att den är riktigt bra. Jag tycker den prickar rätt med en lite glorifierad bild av hur vikingar levde. Inte hur de levde men i striderna, i typisk animé-anda så kan de riktigt bra och starka krigarna slå folk så hårt att de flyger upp ett par meter upp i luften. Inget jag alls stör mig på då de sätter nivån på ett bra sätt. Jag hade inte heller stört mig på om vissa krigare skulle få någon förmåga av de nordiska gudarna när det behövs, nu tror jag inte att det händer av de avsnitten jag har sett men ändå. Serien börjar att vi får följa Thors vid ett sjöslag, efter att ha dräpt ett par män hamnar han i vattnet och släpper sitt svärd och simmar till land under vatten. Efter det blir det ett tidshopp på några år och han har en fru, dotter och en son. Han verkar inte längre vara en krigare utan ser ut som en man som har levt ett liv på slagfältet men som inte längre vill döda. Hans son Thorfinn är troligtvis personen som jag har sett på omslagen på mangan. Skillnaden på han på omslaget och när vi får se honom första gången är som natt och dag, han är visserligen äldre på omslaget men den största skillnaden är hans ansikte/uttryck. Första gången ser han ut som vilken 5-8 åring som helst som leker större delen av dagen medan han på mangan ser ut som en man som är helt tom och som har levt ett hårt liv. Jag blev direkt intresserad av att få reda på den orsak som ändrar honom så, troligtvis kommer han inte ha en lätt uppväxt. Öppningstemat är läckert och får mig lika hypad inför varje avsnitt och det är något jag tycker att Wit studio lyckas med till många av de serier jag har sett från dem. En av de bästa serierna jag följer än så länge den här säsongen och då tycker jag ändå att många av serierna jag följer är bra också. Ni som läst mangan hur väl tycker ni att den följer originalet. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II: Har jag sett fram emot då jag tyckte att första säsongen var underhållande men det som förvånade mig var att jag hade glömt bort många sidokaraktärer och då tittade jag ändå på avsnittet som sändes innan andra säsongen för att fräscha upp mitt minne. Aja det gick ändå ganska snabbt att komma ihåg vart man hade sett dem och vilka som hörde till vilken familj. Den tog fart ganska snabbt genom att det blev en strid mellan Hestias familj och Apollos, tydligen tycker inte andra om att Bell har blivit stark under så kort tid. Hittills har de inte varit i grottan men jag antar att det kommer, inte för att grottan i sig är jättespännande men den hör ändå till serien. Det ska bli intressant att se hur den fortskrider och om det någon gång blir något mellan Bell och Ais.
 14. Ebhen

  Mordbrand på Kyoto animation

  Här kommer en liten uppdatering om branden och dess offer. Förra veckan släppte de namnen på några av offren men långt ifrån alla, så vi får säkert höra mer om det här. Sorgsamt är att två hyllade veteraner förlorades i attentatet. Yasuhiro Takemoto och Yoshiji Kigami. Dessa har varit nyckelpersoner i framgångar såsom "Lucky Star, Hyoka, Miss Kobayashi’s Dragon Maid, Akira, Grave of the Fireflies, Sound Euphonium och Violet Evergarden". 😢 Läs mer här: https://www.japantimes.co.jp/culture/2019/08/13/general/remembering-staff-kyoto-animation/#.XVK8tugza70
 15. Ebhen

  Gissa animen

  Kände igen den men kunde inte placera den då inga karaktärer visades, men jag såg nyligen Holmes of Kyoto om det nu var den som åsyftades. :) Helt ok, slice of life om än lite platt i längden.
 16. Stekeblad

  Gissa animen

  Rätt svar var Holes of Kyoto Ny anime: Förlåt allesammans, jag hade inte glömt bort gissa animen! Jag glömde bara tiden när jag provade kläder...
 17. Tidigare
 18. Stekeblad

  Gissa animen

 19. MathJuice

  Min Topp 10: Opening Themes

  Det tog länge att komma fram med denna, och många bra låtar fick betala priset av att hamna utanför. Sorry Attack on Titan. Och Psycho-Pass. Och Tanya the Evil. Och Ghost in the Shell Stand Alone Complex... 10. Miiro (Kantai Collection) Ett stycke av episka proportioner sätter verkligen ribban högt för serien. Tufft och heroiskt visar den att trots den söta ytan så är det mycket som står på spel för dessa slagskepp. 9. Aozora no Rhapsody (Miss Kobayashi's Dragon Maid) Chu chu yeah! Vill man introducera sin publik till drakar så verkar detta vara det bästa sättet för det. Det är ren magi vad som sker i både text och bild, och med medryckande toner så känner man sig så glad av att höra på denna. 8. THE HERO !! Set Fire to the Furious Fist (One Punch Man) En awesome serie förtjänar en awesome låt som verkligen pumpar upp en. JAM Project vet verkligen hur man hajpar upp lyssnaren. Tungt svängig och alltigenom tuff, denna ikoniska låt ger verkligen Saitama den respekt han (kanske) förtjänar. 7. Tatta Hitotsu no Omoi (Gunslinger Girl: Il Teatrino) KOKIAs röst tillsammans med pianot ger verkligen gåshud i denna klassiker från 2008. Andra säsongen av Gunslinger Girl skiljer sig extremt mycket från första, speciellt gällande soundtracket. Väldigt charmigt med mycket piano och extra italienska intryck överlag, men denna opening står ut gentemot resten. Lämnar ett riktigt starkt intryck. 6. Saturday Night Question (Recovery of an MMO Junkie) Kanske det coolaste gitarriffet inom öppningsteman. Det ger denna mer avslappnade serie lite mera umph bakom sig, vad som än händer så har man alltid detta att falla tillbaka på. En unik tuffhet utan att vara mörk eller bryta temat. Seriöst, man kan leva länge på det där episka riffet! 5. Shanranran (Flying Witch) Shan ran ran ran sora wo, tonde kono machi wo mi watasu no. Och en massa klappande! Medryckande, trallvänlig och alltigenom wholesome. 4. PUNCH☆MIND☆HAPPINESS (Anne Happy) Pan-pan-punch mind! Ett extremt lekfullt musikalnummer om fem skolelever med olika varierande grader av otur. Roligt men samtidigt medryckande. Videon är också oslagbar. 3. My Soul, Your Beats (Angel Beats!) Jag är extremt svag för pianon, och det finns inget bättre stycke än den från Angel Beats. De första tonerna skälver genom hela kroppen och hela stycket är minst lika rörande som serien i helhet. Man blir mållös av det hela helt enkelt. 2. Shiny Days (Yuru Camp) Man kan tro att Jackson 5 ska köra igång så fort de första tonerna klingar till. Skönt gungig och passar verkligen atmosfären till serien. Man kan bara bli glad när man hör den. 1. gravityWall och sh0ut (Re:CREATORS) Min lista, mina regler, och bästa action/reverse-isekaiserien med en av de bästa soundtracksen har självfallet inte bara det bästa, utan de två bästa öppningarna som finns! Hiroyuki Sawano komponerade hela seriens soundtrack och gjorde sig odödlig med dessa två tungt pumpande låtar som verkligen dunkar hårdast inom openings just nu.
 20. Stekeblad

  Gissa animen

 21. Säljer säsong 1 och säsong 2 av Junjo Romantica. (Yaoi) Dvd, import från Usa. Säsong 1 är sedd 1 gång. Säsong 2 har obruten förpackning. Kan skickas över hela Sverige. Riktigt bra skick. Pris: 600kr då jag vill bli av med dem fort. Nypris är ca 1000kr.
 22. Stekeblad

  Gissa animen

 23. Stekeblad

  Gissa animen

 24. wilfried

  Gissa animen

  (och min serie innan var Phantom in the Twilight)
 25. MathJuice

  Gissa animen

  Rabu raibu sunshine är korrekt.
 26. Stekeblad

  Gissa animen

  Love Live Sunshine?
 27. MathJuice

  Gissa animen

  När Snapchat går för långt...
 28. MathJuice

  Gissa animen

  "Jag ska dit upp..." "...och ni kan följa med, för bara 15 euro styck!"
 1. Ladda mer aktivitet
×