Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Resultattavla


Populärt innehåll

Visar innehåll med högsta anseende på 2022-09-21 inom alla områden

  1. 2 poäng
    Jesus, jag ligger så efter med mitt tittande från förra säsongen och så händer det här. Måste vara en konspiration för verkar alltid hända den här tiden på året. Förresten vad är det med alla isekais där man förvandlas till saker??
  2. 1 poäng
    Chainsaw Man: Årets kanske mest hajpade serie. Vet inte vad jag står ännu med denna hypervåldsamma serie, men animationen ser riktigt krispig ut. Spy X Family 2: Slutet av säsong 1 var riktigt trög, som att man tappade allt tempo och motivation. Kan del 2 rädda situationen? My Hero Academia 6: Vi har nu haft en säsong av uppbyggnad, låt oss se om crescendot håller måttet. Senaste filmen var inte direkt så inspirerande och visar varför jag inte är så inne på just shounen-genren. Det kanske är för långdraget vid det här laget. Urusei Yatsura 2022: Blast from the past? Förstod aldrig riktigt Lum, men hon verkade vara överallt back in the day. Är det en formula som håller även i år? Kantai Collection 2: Det var ett tag sen första säsongen så jag är lite orolig hur det kommer gå. Men shipgirls är shipgirls, och den kan inte vara värre än Girl's Frontline, eller?... Uchi no Shishou wa Shippo ga Nai: Såg en liten promovideo om ett av manganumren som verkligen fastnade, även om inte mycket hände i det. Skimmade lite igenom första kapitlet men fortsatte aldrig mycket längre. Kanske denna kan motivera mig mer.
Denna resultattavla är inställd på Stockholm/GMT+02:00
×