Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Jailex

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  11
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Jailex

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Anime! Manga! Dataspel! RPGspel! Drakar! Shoujo-ai!
 1. Jailex

  Gråtit av anime?

  Har då aldrig gråtit för någon film eller serie som inte var anime... Bortsätt från Xena och Buffy förstås. *SPOILERS* Ganska dumt koncept med spoilers egentligen eftersom spoilers kan vara hela serien för den som bara sett ett ep eller ingeting alls. Jo, jag tror jag grät till Kimi ga Nozomu Eien som så många andra. Sailor Moon har varit en storbölare för mig, speciellt säsongsavslutet i första säsongen, slutet på R-filmen (ändast på japanska, egnelska dubben skratta jag åt) och slutet på sista säsongen. Speciellt när Rei dör! Har aldrig gråtit mer i hela mitt liv! REI! "We promised to be together until the end" (btw, har nån sett Aluminum Studios musikvideo Dreams of Red? Underbar!) Har gråtit ofta i Marimite, typ i ep 7 och speciellt avsnitt 11! Grät mig igenom hela. Definitivt ett av animens mest sorgliga avsnitt någonsin... efter Reis död såklart. Rei-chan kaesu!
 2. Jailex

  Chobits

  Håller med! Det är nått utav det bästa i hela serien. Tillsammans med tillfället när Sumomo blir tillfrågad om hon alltid måste vara så hyper och hon svarar typ "Jag är programerad för att vara energifull" :D Chobits är för övrigt en bra serie för dem som vill lära sig lite japanska, eftersom Hideki förklarar en hel del ord för Chii. :)
 3. Jailex

  Howl's Moving Castle på svensk Bio

  Hmm, är det bara jag som tycker att anime.se och zmangas forum är ganska identiska? samma disskutioner och samma människor... Det skulle faktiskt bli ett bra namn, håller tummarna för det :)
 4. Jailex

  Manga Mania - synpunkter.

  Först vill jag upprepa: Power är bra. Jag diggar shoujomanga. Jag gillar för övrigt alla manga manias serier förutom Puppet Revolution. Den kan väl vara ok ibland, men jag tror att jag inte riktigt hör till den målgruppen som den riktas till eftersom jag jag inte sett och läst tillräckligt med manga och tillhör en annan kultur så fattar jag bara typ hälften och missar uppenbarligen mycket av det roliga med den :S Men jag tycker det är bra att Mangamania expremiterar lite och finner sitt fäste... även fast det var väldigt synd att Blade försvann :( Nä vadå? Jag har då aldrig störts utav det ;) Shoujo-ai forever! (även om Chobits inte direkt kan klassas som det, plus att jag inte ska nämna senare omständigheter i serien)
 5. Jailex

  Chobits

  Håller med :D Chobits är en helrolig serie plus att jag tycker den har en bra handling. Avsnitten blir ju tyngre mot slutet, men jag gillar den sidan av serien också. Definitivt värd att se igenom.
 6. Jailex

  Manga Mania - synpunkter.

  Ah, det förklarar varför jag inte kunde hitta Power på sf. Men Girl Got Game :S Vad är det för namn egentligen? Då måste man nog ta och besöka sf-bokhandeln och införskaffa lite mer manga... Undrar hur översättningarna är i den amerikanska? Nån som har koll på det? Hmm, är det nån som vet om den ska släppas på poket efter manga manias utgåva? Det har ju inte nämnts, men man vet ju aldrig.
 7. Jailex

  Manga Mania - synpunkter.

  Oh, det visste jag inte om! Var har du sett dem?
 8. Jailex

  Utställning på Östasiatiska museet

  Ah, lyckades luska fram det ändå! Då får man väl ta och förbereda sig för morgondagen... :D
 9. Jailex

  Utställning på Östasiatiska museet

  Hmm, är det någon som vet Östasiatiska museéts adress eller möjligtvis hemsida. Vet inte riktigt var det ligger
 10. Jailex

  Manga Mania - synpunkter.

  Varför ogillar alla Power så mycke :( Jag tyckaer att serien är bra. Den la sig liksom inte på listan över bäst-genom-alla-tider, men jag gillar ändå handlingen. Och nu när det slutade så spännande så kan man ju bara inte vänta tills nästa nummer kommer ut!
 11. Jailex

  Ranma 1/2 på ica

  Ah, tycker definitivt att Ranm½ är den bästa manga som getts ut på svenska än så länge :D Kan iförsig hålla med om att den upprepar sig lite, men den är ju så rolig så vad gör det?
×