Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Bankoiia

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  430
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Bankoiia

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  A till Ö
 • Intressen
  Språk

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Bankoiia

  Windows Vista

  Skaffar Vista när jag har kraftfullare burk. Min bärbara ligger på 1024 MB RAM, och jag vill inte chansa på att det blir segt som gammal Dumle att starta datorn. Det har jag fått nog av sedan jag körde XP på 256 MB. : (
 2. Bankoiia

  De nya konsolerna

  Skäl att äga en Wii under 2007 #1 Gillar man den här typen: ..så är chansen mycket stor att man kommer uppskatta hans sommar spel: No More Heroes Folk som spelat Killer 7 innan, vet hur förjust Goichi Suda är i politiska frågor. Hela spelet genomsyrades av att hans syn att se på samhället. En utvecklare som aldrig är rädd att lägga sin personliga prägel på sina spel är uppskattade. Om några månader kommer man kunna ta del av hans senaste alster i form av No More Heroes. Kommer skilja sig en del från Killer 7, och istället fokusera på sociala problem och känslan av att inte passa in någonstans. Bort är också de låsta färdrutterna och Suda lovar att staden man vistas i kommer vara helt öppen och inbjuda till interaktion. Handlingen som kommit fram hittils är också rätt intressant. Random nörd bestämmer sig för att vara tuff och köper ett svärd via internet. Råkar sedan dras in i en lönnmördarhärva där han kämpar sig fram och slåss mot diverse färgstarka lönnmördare alla numrerade baserat på rank. Fortfarande är mycket oklart, men förhoppningsvis så kommer mer information dyka upp innan Japan releasen börjar hägra sig. Lite rolig trivia är att den nuvarande trailern till No More Heroes tydligen ska reflektera den pågående kampen mellan PS3 och Wii. Den finner man med ett klick här. Rösterna och musiken är dock hemska i sitt nuvarande skede. Placeholder till trailern. Som tur väl är. Det färdiga spelet kommer med största sannolikhet även ha ett japanskt ljudspår. Bilder Videos
 3. Bankoiia

  Gissa spelet

  Cho Aniki spelen är underbara. Saturn versionen stal skapligt mycket av min tid när det begav sig trots att det är spelmässigt underlägset PC Engine versionen. Bossarna i spelet gör det dock nästan värt besväret. :)
 4. Bankoiia

  Gott nytt år ^^

  Precis hemkommen från lång resa efter nyårsfirande i Göteborg. Gott nytt 2007!
 5. Bankoiia

  Antal episoder

  Ensam pallar jag knappt mer än ett avsnitt i följd. Men är det lite folk med, så kan jag i princip sitta hur länge som helst. Nuvarande rekord med sällskap är 51 episoder på raken. Full Moon wo Sagashite marathon i detta fall.
 6. Bankoiia

  Nintendo DS eller Nintendo Wii?

  Stämmer inte. Capcom, Konami, Square Enix, Sega och Hudson är ett utplock av tredjepart som gått ut med att dem stöder tjänsten. Redan nu kan man ladda ner MegaDrive och PC Engine spel. Commodore 64, inom en snar framtid. - Angående valet mellan Wii och DS skulle jag i nuläget satsa på det sistnämda. Spelutbudet har hunnit växa sig smarrigt stort och är smakfullt varierande.
 7. Bankoiia

  Gissa spelet

  Vargen2: Det är lätt. ;) öhh, rätt
 8. Bankoiia

  Gissa spelet

 9. Bankoiia

  Gissa spelet

  Sorry om jag råkade döda tråden ett tag där innan. Hade helt glömt bort att det var min tur. ^^; Orrin: AirRade?
 10. Bankoiia

  Gissa spelet

  :) Det där är Bible Adventure, me thinks.
 11. Bankoiia

  Gissa spelet

  Nääära. Metal Gear. Kort och gott. :)
 12. Bankoiia

  Gissa spelet

 13. Bankoiia

  Denny goes Japan 2008

  Blir en kortare resa nästa sommar först och främst. Ska hålla i en fotokurs, vilket antagligen blir väldigt lyckat då mina kamerakunskaper är lika med noll. :> Efter det har jag planerat in ett års studier med start någon gång under första kvartalet 2008 genom Lunds universitets utbytesprogram. Ska bli kul. :)
 14. Bankoiia

  Gissa spelet

  Trauma Center! (Second Opinion i detta fall.) ;)
×