Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Hero

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  73
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Hero

 • Rang

 1. Hero

  Pokémon

  många tänkte nog att "Pokémon" var en rätt så ny serie när den kom ut här i "Sverige".. men den har faktiskt funnits i "Japan" nu i snart en 12-13 år.. de ni!! :)
 2. Hero

  Vad tycker ni om hentai

  hatade det innan, tycker det är rätt så ok nu, fast kollar dock inte på det.
 3. Hero

  Spelfilm som borde varit anime

  hero - alien - resident evil - terminator - starship troopers - wing commander m.m.
 4. Hero

  Japanska för dumskallar

  lite efterord till personer man kan säga: namn-san (oftast till kill kompis) namn-chan (oftast till tjej kompis) namn-kun (ex. klasskamrat/arbetskamrat) namn-sensei (din lärare, eller mästare.) namn-senpai (närmaste kompis, ser upp till denna person.) namn-kensei (din motståndares mästare) älskar att dom säger en sån sak efter varje namn, tycker att det är socilat och bra.
 5. Hero

  Fandubb

  fandubb e alltid dö roligt att lyssna på tycker jag iaf.. jag hörde en fandubb på ett love hina hentai avsnitt som jag har på min dator.. jag höll på att skratta ihjäl mig hela tiden.. (visste dock inte att det var hentai när jag laddade ner den, stod typ bara "anime" på mappen.)
 6. jo det brukar vara så att det är namnet på tråden som lockar.. eller.. så e de för mig iaf..
 7. Hero

  Love Hina

  love hina e en utav dom bästa animes jag någonsin har sett.. den e verkligen dö härlig ju.. ;)
 8. Hero

  Animevisning, vad behövs?

  ska det vara ett anime konvent till nu? om det ska det så kommer jag! mer info tack! ;)
 9. nja, det kanske är lite bättre att alla inlägg är samlade på samma ställe, iaf om det handlar om samma sak. det är ju bara till att "citera" någon så kan man ju disskutera vidare på det man själv vill. dessutom.. ju fler trådar dessto slöare server.. det dom dock kan ta bort är alla onödiga muppar som bara skapar trådar som typ heter: "jag är så snygg, håller ni inte med."
 10. Hero

  Pokémon

  i sverige så har folket tyvärr fått intrycket av att pokemon är en barnserie. det är faktsikt inte sant. i japan så är pokemon en utav dom kändaste serierna som finns, iaf bland dom där det lanseras en massa produkter omkring. game boy spelen är jätte bra tycker jag. och andre filmen är verkligen inte löjlig, snarare jätte bra animerad. bra musik. bra manus. härlig känsla. absolut inget fel på pokemon. då kan man ju säga att det skulle vara fel att kolla på disney, som t.ex. darkwing duck m.m. och jag tror att vi alla tycker att det kan vara roligt att se lite sånna serier ibland. eller har jag fel?
 11. Hero

  Onegai Teacher

  serien var jätte bra.. enda tills slutet.. blev ju lite besviken där.. ;)
 12. Hero

  Lite frågor om olika animes...

  onödigt att alla skriver hur många "eps." det finns av "t.ex." en viss serie.. jag menar, har han inte fått tillräckligt med svar nu!?
 13. Hero

  Ecchi

  Stellvia - of the Universe check it out! ;)
 14. Hero

  Sailor Moon Stars!

  vet ej.. tyvärr.. fast en bra serie e de allt!! ^^
 15. Hero

  Slutet

  jag tycker att slutet på kimi ga nozomu eien var sorgligt.. men ändå bra..
×