Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Gogo

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 479
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  6

Allt som postas av Gogo

 1. Gogo

  Gissa animen

  Så som Togusa står och funderar bredvid en dikt av Zeami, i detta tema går även denna tråd. Här skall man, med hjälp av bilder, försöka gissa sig fram till vilken animé som eftersöks. Person x postar y antal bilder på animé z. När person q gissar rätt, så är det hans tur att posta en ny bild från vilken animé som helst (dock inte sådana som innehåller sexscener). Låt spelet börja!
 2. Gogo

  TV för animé

  Har inte köpt en ny tv på snart tio år och börjar bli sugen på en större och bättre sådan. Undrar därmed ifall någon är insatt på vilken teknik som är lämpligast för animé, LED eller OLED?
 3. Gogo

  TV för animé

  Tack för input! Läste på ett forum dedikerat för TV-apparater att OLED inte skulle vara fördelaktigt för animé, av någon anledning. Iddes inte sätta mig in i deras diskussion, men är det något som stämmer tro? Är annars sugen på LG C1 vilket verkar vara en bra TV. Oh, den blåstrålen måste man ju införskaffa!
 4. Gogo

  Legenden om galaxhjältarna

  Kejsar Reinhard vill att du ser serien om honom och hans följeslagare, och hans ädla fiender!
 5. Gogo

  Legenden om galaxhjältarna

  Tack! En dröm har gått i uppfyllelse!
 6. Gogo

  Legenden om galaxhjältarna

  Ett smakprov på LD-utgåvan (inga spoilers). IMG_5411.MOV
 7. Gogo

  Legenden om galaxhjältarna

  Cirkeln är sluten!
 8. Gogo

  Animeköp

 9. Gogo

  Infinite Ryvius

  Infinite Ryvius är en 26 episoder lång animé från 1999, och det är animéstudion Sunrise som har stått för produktionen. Sunrise är först och främst kända för Gundam-serierna, men de är även kända för verk som The Vision of Escaflowne, Cowboy Bebop, Crest of the Stars och Space Runaway Ideon, för att bara nämna några. Regissören är Taniguchi Gorō, som innan produktionen av Infinite Ryvius var litet utav en doldis. Han hade varit med litet på ett hörn här och där, till exempel som avsnittsregissör på Mobile Suit Gundam X. Men nu är han främst känd för, självklart, Infinite Ryvius, Scryed och Planetes. För sitt arbete med Planetes vann han Seiun priset år 2005. Handlingen tar plats år 2225; mänskligheten har rest genom rymden och koloniserat alla planeter. Vi får följa Kouji Aiba och hans vänner som går på en astronautskola vid namnet Liebe Delta. På denna skola utbildar sig flera tusen unga män och kvinnor till många olika yrken inom rymden. När sabotörer attackerar astronautskolan, av okänd anledning under en rutindykning, så far Liebe Delta ner i "Geduld". Geduld är ett sorts plasmafält som länkar ihop alla planeterna som ett nervsystem, vilket krossar de skepp som kommer i närheten utav det. Det var år 2197 som en stark soleruption skedde som ledde till att Geduld blev till. Det sabotörerna, eleverna och instruktörerna, inte vet om är att inuti Liebe Delta finns det ett nyutvecklat rymdskepp vid namn Bratica.. Till vänster ser vi jorden och till höger Liebe Delta, och här nedan ser vi rymdskeppet Bratica. Infinite Ryvius är en utav mina absoluta favoritaniméer. Detta beror främst på karaktärerna och handlingen. Faktum är att jag ej skådat en animé med lika levande karaktärer! Detta gäller inte enbart huvudkaraktärerna, utan i princip alla, från bakgrundskaraktärer till de som har en lite större roll. Animeringen och musiken håller också väldigt hög kvalitet. Det är Hattori Katsuhisa som står för musiken. Han är tidigare känd för Crest of the Stars plus Banner of the Stars musiken. Väldigt kraftfull och stämningsfull musik. Alla tekniska termer känns faktiskt trovärdiga, visserligen kan jag inget om kvantfysik, rymdteknik eller astronomiska termer, men jag uppfattar inte termerna de använder i animén som överdrivna. Exempel: Nåja, om man skall sammanfatta allt jag har skrivit så är detta en serie för dels de som gillar där man fäster stor vikt på karaktärerna och handlingen, och dels för Sci-Fi nördar. Glömde att tillägga att striderna i serien är exceptionellt spännande.
 10. Gogo

  Infinite Ryvius

  Skamlös bump.
 11. Hej, Jag vill gärna köpa One Piece 55 och 58-61.
 12. Hej! Någon som är intresserad av detta spel till PS3? Det är i nyskick. Hade tänkt mig 200 SEK (exkl frakt). https://www.dropbox.com/s/z83f9enz0yur2o0/Foto%202014-11-13%2018%2008%2045.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/yjzv59c5lnv8vxl/Foto%202014-11-13%2018%2008%2051.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/1dwcbzwras0na86/Foto%202014-11-13%2018%2009%2039.jpg?dl=0
 13. Gogo

  Prylar till salu [Tradera]

  Blev för övrigt sugen på EVA-klockan.
 14. Gogo

  Prylar till salu [Tradera]

  Joa.. vad nostalgisk man blir! Minns att jag alltid tyckte ni var så häftiga som importerade så sällsynt animememorabilia/allt runtomkring.
 15. Gogo

  Att göra i Japan

  Sceleris! Att göra: Besöka Yukio Mishimas grav Besöka ett onsen Mer orkar jag inte skriva just nu!
 16. Gogo

  Cromartie High School

  Hej! Yes, jag har volym 1-4 på engelska av mangan. :) Vad sägs om 150 kr plus frakt?
 17. Gogo

  Cromartie High School

  Finns det intresse för volym 1-4 av Cromartie High School (eng)? Har även Full Metal Alchemist vol. 1 på japanska i nära nyskick. Har även en drös med animé-dvd:er som ligger och skräpar, finns det intresse för sådant nu för tiden? Isf tar jag en bild på allt jag har (säkert runt 20 volymer eller mer). Kan sälja allt för 300-400.
 18. Gogo

  Säljes Anime VHS

  Jag hade också X The Movie på VHS! The memories.... El Hazard, är det amerikansk VHS-utgåva? Coolt.
 19. Gogo

  Gissa animen

  ❤ Känner dock igen detta. Argh - orka byta font.
 20. Gogo

  CD-skivor till salu

  Först till kvarn. US-utgåvor. Jap. utgåva. Jap. utgåva.
 21. Gogo

  Cromartie High School

  All animé är såld till nebukanessar.
 22. inte är svårt. Kan du ta det där en gång till? Ber om ursäkt för totalt irrelevant OT.
 23. Gogo

  Gissa animen

  Vad pretto du låter! Inte menat åt dig, Sceleris!
 24. Gogo

  "Drottning" i katakana?

  Inte märkligt? Du skulle inte tycka det vore märkligt ifall Dagens Nyheter helt plötsligt skulle använda engelskans 'queen' när de syftar på Drottning Silvia?
 25. Gogo

  Cromartie High School

  Kul! Ursäkta mitt sena svar, har haft fullt upp på arbetet och med en resa ned till släkten. Här kommer bilderna! Säg till ifall du vill ha mer information om någon DVD eller så.
×