Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Tireces

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  298
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Tireces

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Östersund
 • Intressen
  Musik, Anime, Film

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Tireces

  Bästa animén från 80-talet?

  Macross (Robotech)
 2. Tireces

  Shakugan no Shana

  Kollat på 6 avsnitt nu. Rätt intresant story och måttligt underhållande. Jag tror att jag fortsätter kolla när det kommer fler.
 3. Tireces

  DN Angel, mangan eller animén?

  Jag är ingen läsare så Animen blir ett glasklart val. Men sen är frågan, vad gillar du bäst. Anime eller Manga ?
 4. Tireces

  Konjiki no Gash Bell!!

  Såg ca 15 avsnitt och gav upp. Den var helt ok i början men blev bara sämre och sämre. Såg att serien är uppe i 131 nu, jag är glad att jag slutade i tid för jag har aldrig orkat se klart den.
 5. Tireces

  Full metal panic 3 !!

  Fast Fumoffu är ingen direkt spinn-off. Allt finns i mangan men fick inte plats i första serien. Redan i Första Volymen av FMP mangan känner jag igen vissa scener som finns i Fumoffu.
 6. Tireces

  Sousei no Aquarion

  Jag blev less och körde hem alla raw avnitt till 26. Sen läste jag en sammanfattning på Random Curiosity. En aning lamt men jag ser troligen om den i framtiden, med text då!
 7. Tireces

  Full metal panic 3 !!

  Vore kul att se ännu en FMP i framtiden. Helst med ett slut, för jag har inte alltför stor kärlek till evighets serier. Men om man bortser från det var" The 2nd raid" riktigt bra.
 8. Tireces

  Gundam

  Såg sista avsnittet nyss. Det var visst lite svårt att klämma in allt på 24 min. ( Det slutade som man hade trott. Det vara bara Rey, den onda president snubben =P och Minerva Kapten som dog, resten överlevde mer eller mindre. Sen när hela fighten var slut kom all credits. Känns lite jobbigt, man fick inte reda på vad som hände efter. Suck jag trodde att det skulle sluta där men men nu kommer väl en ny Seed serie, långfilm eller kankse en OVA. )
 9. Tireces

  Gundam

  Tror inte att han dör heller, inte som det ser ut nu. Jag skulle kunna nöja mig att han bryter ryggdaden eller får båda benen avkapad. Då kan han så sitta i rullstol resten av sitt liv.
 10. Tireces

  Shuffle!

  Har sett några avsnitt jag också. Läste dock att även denna serie är skapad från ett Dating hentai spel. Blir nog en till evighets serie med inget slut, dvs den slutar där den startade. Men jag skall väl kolla på något avnitt till och bestämma mig om den är värd att se klar på eller inte.
 11. Tireces

  Namn på animé!

  Låter som Mononoke Hime (Princess Mononoke)
 12. Tireces

  Namn på två anime serier

  Hur såg animationen ut ? såg det ut som en 80,90-tals serie.
 13. Tireces

  Final Fantasy VII: Advent children

  Snygga och bra aminerade fighter, det var väl det som var bra. Motorcyklarna som de har verkar gå lika fort framåt som bakåt, även på sidan :P.
 14. Tireces

  Full metal panic 3 !!

  Har visst varit uppehåll i 2 veckor. Eps 8 borde visas i Japan den 15 sep!
 15. Tireces

  Da Capo [Spoiler]

  Tycker att andra säsongen var uber seg ända tills eps 6, då ändrades allt. Och den blev faktiskt bättre vid eps 7. Så Nu väntar man man med spänning på nästa avsnitt.
×