Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Shika

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  109
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Shika

 • Rang

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Shika

  Var bor alla?

  Kista utanför sthlm
 2. Shika

  Vad tycks om mina bilder..:D

  Snygga bilder! Men det ser ut som om Moon Man har någon utväxt på högra benet under byxorna ;) Kanske lite svårt att se..
 3. Shika

  Bilder som inger respekt!

  Länken fungerar inte för mig, GinGirl. Zaphod: Den bilden inger rädsla! Posta inte sånt hotfullt material i framtiden snälla! Ska leta upp någon häftig bild..
 4. Shika

  Årets spel 2004

  aa, du har rätt. Glömde lägga till MMO före RPG heh ;)
 5. Shika

  Inaktiva presentationer

  ÅÅh jag har skjutit upp denna post så länge, jag känner mig tvungen att skriva detta men jag orkar inte! Nåja.. om någon nu bryr sig hah : Jag heter Walter Reitz och bor i Kista utanför Stockholm. Hmm, vad mer.. jag är 15 år gammal, född den tredje i tredje så 3 är mitt "lyckonummer" ;) om det nu är till någon nytta. Jag bor i Kista, har ungefär nio vänner när jag räknar upp dem alla, sen en massa andra kompisar. Så jag antar att jag är ganska social fast jag inte tycker det.. Mina intressen är serier i allmänhet, anime/manga, historia, min datorapparat. Född i Sverige men är halv finsk, halv holländsk.. Finns det något mer som går att berätta om kort? Jag har sömnproblem, jag sover typ fyra timmar per natt, och jag drömmer som fan. Blablabla.. EDIT: Kom på sekunden efter att skriva om hur jag är som person lol ;) Jag kan vara tyst och instängd när jag är på dåligt humör. Annars brukar jag vara glad hela tiden när jag är med mina vänner, väldigt ofta dvs. Jag ogillar att hamna i bråk eller trubbel så jag försöker vara snäll mot de flesta och ler mycket :) hah.. I skolan pluggar jag egentligen inte så mycket, men jag har hyfsade betyg.. Jag är läskberoende, glassberoende, mangaberoende.. dator beroende (spelberoende) och mkt mer.. Blabla, jag brukar inte skriva så mycket vettigt på anime.se tycker jag för jag har ofta inget nytt att säga.
 6. Aa då har man kanske en samling på ett sätt men jag menade i bokhyllan, uppradat och snyggt.. lite materialistiskt heh.. Men jag säger inte att serieteket är dåligt
 7. Shika

  Drakar och drakologi.

  Det finns några i www.fantasybutiken.com tror jag, om du undrar vart man kan få tag på sånt.
 8. Shika

  Häftiga namn?

  Örjan förfan!
 9. Shika

  Årets spel 2004

  Sitter med pcgamer som jag precis köpte, och läser om vad enligt dem var de bästa pcspelen från 2004. Följande spel var bäst inom sin genre: Bästa äventyr: Myst IV Bästa actionäventyr: Chronicles of Riddick: Escape from Butchers bay Bästa simulation: The Sims 2 Bästa strategi: Rome: Total war Bästa RPG: Everquest II Bästa rollspel: Vampire the masquerade: Bloodlines Bästa flygsim: Pacific fighters Bästa racing: Flatout Bästa sport: FIFA 2005 Bästa FPS: HL2, daah.. Och tillslut.. årets bästa datorspel: Halflife 2, vilken överraskning ;) Varför: Grafiken, fysiken, ansiktsanimationerna och Gravity Gun ;) Sen har de lite andra kategorier som grafik, design, ljud, manus mm. - Halflife 2 tog hem de flesta.. Årets sämsta spel blev Catwoman, haha! :O --- Själv tycker jag att Rome: Total War och hl2 var de bästa av allt som kom ut.
 10. Shika

  PAPERO!!!

  Om jag hade en såndär i huset skulle jag bli galen.. Men det skulle vara kul o- Nej inget verkar särskilt kul med den..
 11. www.japanstore.se har några
 12. Shika

  NY JAPANBUTIK I SVERIGE

  Väskan vore häftig att ha, hah :) Men dom borde skaffa in mer som ni andra säger.. EDIT: Fräsch sida också heh..
 13. Håller med. Det är ju fint o se alla bokryggarna uppradade i hyllan :) Har skaffat ett sommarjobb för sommarlovet för att kunna köpa mer.. har nämligen hittat ett riktigt pangjobb, heh.. B)
 14. Shika

  [Spoilervarning]OMG! Narutos ny utseende!

  Kläderna hade ju kunnat vara lite grymmare :S
×