Hoppa till innehåll

Weee

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  32
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Weee

 • Rang

 1. Weee

  ..

  miyuki, men åsikter är fina :3 ikkari, tack ^^
 2. Weee

  World of Warcraft

  Exakt : ) synd att alla mina vänner spelar alliance annars skulle jag köra tauren druid
 3. Weee

  ..

  oops, jag kan inte lägga upp bilder på ett tag :P tack för kommentarerna iallafall ^^
 4. Woah, kom nyss hem. Vilken glad överaskning ^__^ tack! Psychocaptain: Du är sjukt bra på att rita och har massa känsla i dina bilder, inte konstigt att du står på prispallen. Jag tycker du borde färglägga bilden btw ^^ Izzy: Om du menar mig så har jag ingen aning ;P men runt 4-5timmar kanske >_>
 5. Weee

  Svempas galleri ( ny bild 27/2 )

  Angående doddis inlägg så tycker jag precis tvärtom, lär dig en stabil grund sen kan du börja leka lite med olika stilar. Men å andra sidan spelar det nog ingen större roll, men många nybörjare har en tendens att skylla på sin stil när dom får kritik. Jag tycker att du har blivit bättre bara genom de här tre bilderna, kämpa på och öva mycket :)
 6. Jag använder första bästa blyerts penna jag hittar, sen scannar jag bilden med en canon n670u och fipplar runt i photoshop elements.
 7. Tack zaffe^^, tycker att din bild är helt underbar, hoppas du hittar tid till lite färgläggning : ) Allas bidrag är väldigt väldigt trevliga, skoj att många börjar hitta till konstplanket.
 8. Jahapp, då slänger jag upp mitt bidrag, har inte hunnit rita så mycket under veckorna, massa skola och tjafs ^^ men nu ska det bli ändring på det. Det är inte lätt om man inte har sett snö förut, klart att man tar det försiktigt :);;
 9. Weee

  (Skriv inget här)

  uhm, om sida ett och två är klara varför lägger du då inte upp dom O.o? För just nu är det ju bara ett "titta här om två veckor får ni se innehåll" inlägg.
 10. Fruktansvärt stilren, har länge funderat på en imac g5 men det kanske blir den här istället då den är lite billigare och jag framförallt vill ha en photoshop+musik dator.
 11. Oh, roligt! Jag ska absolut försöka vara med ^^
 12. Weee

  Deviant Art

  DA tycker jag funkar bra som community, men när det gäller att direktlänka bilder så tycker jag inte alls om DA speciellt mycket. För det är ofta segt och det ligger nere. Nej då tycker jag bättre om photobucket http://www.photobucket.com som är gjord för direktlänkning. Jag har ett konto på DA för att prata med människor där och kommentera på deras bilder och ett konto på photobucket för att kunna länka till forum. Sen uppskattar väl inte DA direktlänkning sådär jättemycket.
 13. Gingirl:mm det var mest för att jag inte orkade ändra storlek på sketchen så att den passade färgläggningen ^^;; hehe efter lite kommentarer och efter lite insikt beslutade jag mig för att fortsätta färglägga lite mer, jag tror det blev ganska mycket bättre nu. (uppdaterade huvudposten, ersatte gamla bilden med en lite nyare version)
 14. tomado: tack, såg att ena örat satt lite fel ^^' det var för att jag inte hade med det i skissen tror jag, jag och precision går inte hand i hand :P ThoseN: Tack tack, jo fingrarna blev lite fel, så fel att jag kände mig tvungen att förklara mig lite så jag uppdaterade posten XD
×