Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

kakan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 679
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om kakan

 • Rang
  Otaku

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm - Haninge

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. kakan

  Vad ser du på för anime just nu?

  HEROMAN! Jag hade helt glömt bort serien skapad av Stan "The Man" Lee i samarbete med min favoritstudio Bones (studion som gav mig min stora kärlek, veteranerna här bör veta vilken jag menar). Har än så länge bara sett de första två avsnitten men jag är redan kär på nytt.
 2. Grattis i efterskott! Hoppas du har planer! :D
 3. kakan

  Vad ser du på för anime just nu?

  Blir mest långkörare nuförtiden; One Piece, Bleach, Fairy Tail och har av händelse plockat upp Naruto igen. Jag inte har kollat på Naruto sedan Shippuden startade, det roliga är att det känns som att jag inte har missat ett dugg, fast visst har jag saknat karaktärerna!
 4. kakan

  Turista i Stockholm

  Eftersom jag inte har varit på besök i några museer på några år så kan jag inte stå god för nyare utställningar osv. men efter personlig smak skulle jag nog tipsa om Medelhavsmuseet, Stockholms medeltidsmuseum, Östasiatiska museet samt måhända Skansen-akvariet. Har inte så bra koll på sevärdheter som "inte står angivna i guidebroschyrerna" så där får någon annan tipsa! Gällandes resväg till Gröna Lund så måste ni ta Djurgårdsfärjan som avgår från Slussen! När ni besöker Grönan så föreslår jag (som jag uppfattar det att ni ändå hade planerat) att ni är där till kvällen då det kan vara något lugnare i köerna. Om ni har tid/lust så skulle jag slå till med att vara där närapå stängningsdags, tivolit är som en helt annat plats då! Då menar jag inte bara att det är som lugnast utan att det känns magiskt på något vis! Inte helt dumt att ta en promenad ifrån Gröna Lund in till staden igen efter besöket. Edit: Hoppas det blir bra väder under erat besök! Edit #2: flaskis nya lägenhet lär väl inte stå med i någon broschyr ännu.
 5. kakan

  RÖSTA PÅ MIN KLADDKAKA OCH GÖR MIG LYCKLIG!

  Klart man ska rösta! Bättre sent än aldrig! Jag tror på dig och din kladdkaka Skutty! Vinner du inte så har någon fuskat! :(
 6. Leker kabojsare och indianer över Xbox LIVE samt Mass Effect 2. Just nu längtar jag efter Transformers: War for Cybertron, Mafia 2 och Singularity, bland många andra spel. Kommer säkert se fram mot många fler spel efter årets E3 som ligger runt hörnet.
 7. And I wasn't invited? :( Tror ingen av oss tänkte så långt. D: Och för övrigt så tror jag att vi hade skrämt dig, har en känsla av att han och jag var nördigast i hela Stockholm den kvällen. My: Vad tycker du om Rourkes prestation?
 8. Jag såg Iron Man 2 på bio igår med Hellis.
 9. Alan Wake! 2010 är ett år som kommer att svida.
 10. Kom just ihåg att jag ska ut på den årliga tältningen med några av mina kompisar på samma dag, får se hur jag gör..
 11. Just nu spelar jag åter igen Shadow of the Colossus och har nyligen startat Dragon Age: Origins! Hade nästan glömt bort hur underbart Shadow of the Colossus är, fast rastlös som jag är nu för tiden så drar (läs: sparar) jag ut på äventyret och sänker en koloss/dag. Ser ohälsosamt fram mot Lost Planet 2 och Red Dead Redemption!
 12. Bokade för övrigt Red Dead Redemption till Xbox 360 idag, jag är galet taggad!
 13. Vilken lutar det åt att du bestämmer dig för?
 14. Låter kul! Får se om vi kanske blir några stycken härifrån?
×