Hoppa till innehåll

kakan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 679
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av kakan

 1. kakan

  Animeköp

  Då jag inte hittade en liknande tråd när jag sökte efter det så skapar jag en tråd (sökte på olika möjliga titlar). Här kan man skriva vad man nyss köpt eller vad man tänker lägga sina pengar på för anime inom den närmaste tiden och så får man väldigt gärna skriva vad man tycker om sitt köp! Syftet med tråden är helt enkelt för att jag är nyfiken av mig vad folk köper för anime och om man lägger en kommentar om sitt köp så kan det alltid vara till hjälp för andra som är osäkra på vad man ska köpa. Själv börjar jag med vad jag fick hem idag från posten: Avenger (Complete Collection - Limited Edition) Innehåller hela serien på tre dvdskivor samt fyra mini cells! Full Metal Alchemist vol4 Jag har inte sett på något av mina köp än så länge men jag kan än så länge säga att jag är väldigt nöjd med vad jag lagt pengarna på! Jag kommer ha mycket nöje med detta :) Avenger serien ligger i en snygg plåtbox för övrigt
 2. kakan

  Favoritanimemusik

  Nå, vilken är eran favorit OST? Min är .hack//SIGN OST 1. På den skivan finns det bara underbara låtar :3
 3. kakan

  Vad ser du på för anime just nu?

  HEROMAN! Jag hade helt glömt bort serien skapad av Stan "The Man" Lee i samarbete med min favoritstudio Bones (studion som gav mig min stora kärlek, veteranerna här bör veta vilken jag menar). Har än så länge bara sett de första två avsnitten men jag är redan kär på nytt.
 4. Grattis i efterskott! Hoppas du har planer! :D
 5. kakan

  Vad ser du på för anime just nu?

  Blir mest långkörare nuförtiden; One Piece, Bleach, Fairy Tail och har av händelse plockat upp Naruto igen. Jag inte har kollat på Naruto sedan Shippuden startade, det roliga är att det känns som att jag inte har missat ett dugg, fast visst har jag saknat karaktärerna!
 6. kakan

  Turista i Stockholm

  Eftersom jag inte har varit på besök i några museer på några år så kan jag inte stå god för nyare utställningar osv. men efter personlig smak skulle jag nog tipsa om Medelhavsmuseet, Stockholms medeltidsmuseum, Östasiatiska museet samt måhända Skansen-akvariet. Har inte så bra koll på sevärdheter som "inte står angivna i guidebroschyrerna" så där får någon annan tipsa! Gällandes resväg till Gröna Lund så måste ni ta Djurgårdsfärjan som avgår från Slussen! När ni besöker Grönan så föreslår jag (som jag uppfattar det att ni ändå hade planerat) att ni är där till kvällen då det kan vara något lugnare i köerna. Om ni har tid/lust så skulle jag slå till med att vara där närapå stängningsdags, tivolit är som en helt annat plats då! Då menar jag inte bara att det är som lugnast utan att det känns magiskt på något vis! Inte helt dumt att ta en promenad ifrån Gröna Lund in till staden igen efter besöket. Edit: Hoppas det blir bra väder under erat besök! Edit #2: flaskis nya lägenhet lär väl inte stå med i någon broschyr ännu.
 7. kakan

  RÖSTA PÅ MIN KLADDKAKA OCH GÖR MIG LYCKLIG!

  Klart man ska rösta! Bättre sent än aldrig! Jag tror på dig och din kladdkaka Skutty! Vinner du inte så har någon fuskat! :(
 8. Leker kabojsare och indianer över Xbox LIVE samt Mass Effect 2. Just nu längtar jag efter Transformers: War for Cybertron, Mafia 2 och Singularity, bland många andra spel. Kommer säkert se fram mot många fler spel efter årets E3 som ligger runt hörnet.
 9. And I wasn't invited? :( Tror ingen av oss tänkte så långt. D: Och för övrigt så tror jag att vi hade skrämt dig, har en känsla av att han och jag var nördigast i hela Stockholm den kvällen. My: Vad tycker du om Rourkes prestation?
 10. Jag såg Iron Man 2 på bio igår med Hellis.
 11. Alan Wake! 2010 är ett år som kommer att svida.
 12. Kom just ihåg att jag ska ut på den årliga tältningen med några av mina kompisar på samma dag, får se hur jag gör..
 13. Just nu spelar jag åter igen Shadow of the Colossus och har nyligen startat Dragon Age: Origins! Hade nästan glömt bort hur underbart Shadow of the Colossus är, fast rastlös som jag är nu för tiden så drar (läs: sparar) jag ut på äventyret och sänker en koloss/dag. Ser ohälsosamt fram mot Lost Planet 2 och Red Dead Redemption!
 14. Bokade för övrigt Red Dead Redemption till Xbox 360 idag, jag är galet taggad!
 15. Vilken lutar det åt att du bestämmer dig för?
 16. Låter kul! Får se om vi kanske blir några stycken härifrån?
 17. That's what she said.
 18. kakan

  Era skrivbord

  Döm honom inte, det finns sådana som gillar hörlurar också.
 19. kakan

  Svenska julkalendrar.

  Först tänkte jag slinka igenom lite text om julkalendrar i Skrivbords-tråden men så kände jag att det kunde vara intressant att höra fler åsikter och andra tankar om julkalendrar som visats på tv genom tiderna. Samlade ihop det som sades i tråden som fångade mitt intresse. Vilket nu leder oss hit: Mysteriet på Greveholm är riktigt bra men däremot inte "den enda bra" julkalendern som har sänts i svensk tv. En av mina favoriter är Tomtemaskinen (Pettson och Findus julkalender). Som är en mycket rolig julkalender i mina ögon. Har sett denna ett otaligt antal gånger på VHS. Både Ingvar Hirdwall och Ika Nord gestaltade sina roller fantastiskt bra och har gett i alla fall mig ett minne för livet. Angående Sunes jul kan jag inte säga nåt, jag minns faktiskt inte den julkalendern. Dels för att jag föddes två år innan den sändes som julkalender men också för att jag förmodligen inte såg reprissändningen 1996. Kan väl nämnas att jag heller aldrig sett den på varken DVD, VHS, brb, afk eller något annat format. Alla julkalendrar i SVT.
 20. kakan

  Ditt senaste spelköp

  För min del så vinner Tales of Vesperia med hästlängder före Eternal Sonata. Samt.. Som jag lär kunna hämta ut om ett par dagar.
 21. kakan

  Ditt senaste spelköp

  Inte? Och jag som tyckt att man bara har gjort reklam för just specialutgåvan! Senaste inköp: -Infamous -Splinter Cell: Chaos Theory (Xbox klassiker via Game Marketplace) -Geometry Wars: Retro Evolved 2
 22. kakan

  Önskeleken!

  Faktiskt! Då slipper man bry sig om allt tjaffs. (förbise denna post)
 23. kakan

  Stålalkemisten: Brödraskap

  Är väldigt förtjust i omversionen såsom den hittills har skridit. Har visserligen aldrig läst något ur mangan men jag håller med om att det känns som om vissa berättelser går lite fort. Däremot tycker jag att miniarket med Shou Tucker är minst lika bra och sorgligt som i första animen. Och så tycker jag nog att det är lika roligt idag med Hughes och Armstrong! Hur kan man inte älska dessa två karaktärer? :3
 24. kakan

  Önskeleken!

  Du blir lika liten som Nils Karlsson Pyssling och Ernst Kirchsteiger flyttar hiskeligt kvickt in och börjar svassa omkring med säng, stolar och bord. Jag önskar fred på jorden och slut på hungersvält och sjukdom. (den som gör en dålig uppfyllelse på denna är ju inte human! :( )
×