Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Skatan Milla

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 733
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om Skatan Milla

 • Rang
  Kortare än du

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Stockholm

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://konstplanket.istheshit.net

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Skatan Milla

  Genshiken II

  Håller med, riktigt goda nyheter det här. Genshiken är en utav mina favorit komedi manga, så skall bli kul att se om dom lyckas med en fortsättning. Frågan är hur många utav karaktärerna som kommer bytas ut, eller om alla kommer göra det. I vilket fall så borde den ju inte bli dålig kan man ju tycka!
 2. Skatan Milla

  Tekken Tag Tournament 2

  Artikel - Det var över 10 år sedan orginalet Tekken Tag Tournament begav sig i arkadhallarna i Japan. Det är utav många ansett som det bästa Tekken-spelet i serien, vet inte riktigt om jag håller med dock :) Nu är det iallafall dags igen! Ser riktigt nice ut, hoppas bara att det lever upp till hypen!
 3. Skatan Milla

  Hur ser ni ut?

  Jag ser fortfarande likadan ut som alltid
 4. Skatan Milla

  Vilken anime såg du klart senast?

  Hokuto no Ken Sjukt bra klassiker som alla bör ha sett. Den kommer ändra eran definition av sann manlighet!
 5. Skatan Milla

  Ge mig tips om anime att se

  Har redan börjat se Sarai-ya Goyou, den verkar bra, men det är en nice studio så det är inget annat än det jag förväntar mig :) Skall ta och titta på Angel Beats!, men låt tipsen fortsätta komma!
 6. Skatan Milla

  Ge mig tips om anime att se

  Tar gärna tips ang. anime från tidigare i år som är färdig som man bör se. Genre spelar ingen roll, har tagit mig igenom en hel del långkörare så har missat rätt mycket nu.
 7. Skatan Milla

  Katanagatari

  Båda avsnitten har varit riktigt bra tycker jag, dialogen är jävligt bra och tecknarstilen är inte lik den "vanliga" man får se från flera animéer som sänds nu. Jag tycker det var överaskande att det var så pass mycket dialog i den när jag vid första anblick trodde det skulle vara en fighting-anime, men jag föredrar den såhär tror jag. Det är kul att dom driver med att Shichika är ganska beige i ep2, för jag hade själv tänkt på det. Togame däremot väger upp det eftersom hon är färgstark karaktär. Jag kommer se fram emot att följa den här månadsvis!
 8. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  Har alltid gillat den, gillar den fortfarande. Tycker den lätt är värd 4/5 p.g.a. nostalgifaktor!
 9. Skatan Milla

  Street Fighter IV

  Nej
 10. Skatan Milla

  Spice and Wolf 2

  Säsong 2 lever upp till mina förväntningar än så länge! Personligen så gillar jag handelssnacket, men jag ser också det som en bra sak att dom fokuserar mer på Horo och Lawrence förhållande. Det blir intressant hur serien kommer utvecklas härifrån och framåt.
 11. Skatan Milla

  Bakemonogatari

  SHAFT är bäst som vanligt, riktigt nice att både den här och Zan Sayonara Zetsubou Sensei sänds samtidigt! Har sett 3-4 avsnitt hittills och den har definitivt fångat mitt intresse (inte konstigt eftersom det är SHAFT). Speciellt avsnitt 3 tycker jag var vädligt coolt vad gäller det visuella, med tanke på att dom faktiskt aldrig lämnade lekparken under hela avsnittet och ändå kunde få det att se så snyggt ut som bara SHAFT kan. Både Araragi och Senjougahara är intressanta karaktärer som jag tror kommer kunna bära upp serien bra vare sig den skall bli 13 eller 26 avsnitt. Jag gillar när dom lägger in korta sekvenser sedda ur Araragis ögon, för det stämmer bra överens med hur det är på riktigt :3 SHAFT är bra på att göra bra serier, that is all. Nämnde jag SHAFT? (Senjougahara + ponytail = yeeeeees!)
 12. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  Väldigt snyggt motiv och dessutom bra jobbat med hur du valt att beskära bilden. Lätt 5/5
 13. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  Nice bild, men tycker att den saknar ram och så vet jag inte riktigt vad jag tycker om hur du beskärt den. Jag antar att det är snyggt gjort men det funkar inte bra med tanke på hur avatarerna är låsta till 100px bredd. 3/5
 14. Skatan Milla

  God Jul och Gott nytt år!

×