Hoppa till innehåll

Skatan Milla

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 733
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av Skatan Milla

 1. Skatan Milla

  Vilken anime såg du klart senast?

  Vilken anime såg du klart senast? Tänkte att det kan bli lite skoj att se vad folk egentligen kollar på så jag bestämde mig för att skapa en sådan här liten tråd. Själv såg jag klart Madlax idag.
 2. Skatan Milla

  Vilket spel klarade du senast?

  Vilket var det nu? Personlingen klarade jag Breath of Fire 3 igen här om dagen, håller på att spela igen Breath of Fire 4 nu för första gången.
 3. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  ←←←←←←←←←←←←←Den Legendariska→→→→→→→→→→→→→→→ ←←←←←←← Regler! →→→→→→→→ Man får endast betygsätta var persons avatar en gång, vilket gör att folk får höra flera personers åsikter. Man får enbart svara på samma person flera gånger om personen i fråga har haft sin avatar lite väl långe och det är dags för ett byte. Det finns ingen tidsbegränsning utan använd sunt förnuft för detta. Betygsystemet är det simpla 0-5.
 4. Skatan Milla

  Yotsubato!

  Yotsubato Kiyohiko Azumas nya manga, d.v.s. skaparen av Azumanga Daioh. Tre stycken pocket böcker har släppts i japan, och med tanke på hur populär Azumanga Daioh r så kan vi inte mer än förvänta oss att en översättning är på väg. Så vad kan vi vänta oss av denna manga? Av det jag har läst så är det samma humor som användes i Azumanga Daioh, alltså vardagliga saker som visas på ett sjukt, komiskt och charmigt sätt. Jag kan gissa att jag inte är den enda här som tycker att det här är riktigt skoj. För att veta mer använd http://www.google.se
 5. Skatan Milla

  Natsume Yuujinchou

  "Natsume Takashi has the ability to see spirits, which he has long kept secret. However, once he inherits a strange book that belonged to his deceased grandmother, Reiko, he discovers the reason why spirits surround him. Containing the names of these spirits, a binding contract was formed between the spirits and the owner of the book. Now, Natsume is determined to free the spirits and dissolve the contracts. With the help of a spirit cat, his days are filled trying to return the names to these spirits." Jag är en dålig och lat människa som inte orkar skriva en egen kortfattad beskrivning av serien så jag rippade från ANN istället. Samtidigt passar jag på att fråga om någon annan ser på den här serien just nu, personligen tycker jag att den är riktigt bra, blev positivt överaskad över att hitta den här lite på random.
 6. Skatan Milla

  Tekken Tag Tournament 2

  Artikel - Det var över 10 år sedan orginalet Tekken Tag Tournament begav sig i arkadhallarna i Japan. Det är utav många ansett som det bästa Tekken-spelet i serien, vet inte riktigt om jag håller med dock :) Nu är det iallafall dags igen! Ser riktigt nice ut, hoppas bara att det lever upp till hypen!
 7. Skatan Milla

  Genshiken II

  Håller med, riktigt goda nyheter det här. Genshiken är en utav mina favorit komedi manga, så skall bli kul att se om dom lyckas med en fortsättning. Frågan är hur många utav karaktärerna som kommer bytas ut, eller om alla kommer göra det. I vilket fall så borde den ju inte bli dålig kan man ju tycka!
 8. Skatan Milla

  Hur ser ni ut?

  Jag ser fortfarande likadan ut som alltid
 9. Skatan Milla

  Vilken anime såg du klart senast?

  Hokuto no Ken Sjukt bra klassiker som alla bör ha sett. Den kommer ändra eran definition av sann manlighet!
 10. Skatan Milla

  Ge mig tips om anime att se

  Har redan börjat se Sarai-ya Goyou, den verkar bra, men det är en nice studio så det är inget annat än det jag förväntar mig :) Skall ta och titta på Angel Beats!, men låt tipsen fortsätta komma!
 11. Skatan Milla

  Ge mig tips om anime att se

  Tar gärna tips ang. anime från tidigare i år som är färdig som man bör se. Genre spelar ingen roll, har tagit mig igenom en hel del långkörare så har missat rätt mycket nu.
 12. Skatan Milla

  Katanagatari

  Båda avsnitten har varit riktigt bra tycker jag, dialogen är jävligt bra och tecknarstilen är inte lik den "vanliga" man får se från flera animéer som sänds nu. Jag tycker det var överaskande att det var så pass mycket dialog i den när jag vid första anblick trodde det skulle vara en fighting-anime, men jag föredrar den såhär tror jag. Det är kul att dom driver med att Shichika är ganska beige i ep2, för jag hade själv tänkt på det. Togame däremot väger upp det eftersom hon är färgstark karaktär. Jag kommer se fram emot att följa den här månadsvis!
 13. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  Har alltid gillat den, gillar den fortfarande. Tycker den lätt är värd 4/5 p.g.a. nostalgifaktor!
 14. Skatan Milla

  Final Fantasy XII

  Vilka tappra själar har redan spelat eller spelar spelet? Personligen kom jag just upp i 30 timmar, gillar spelet skarpt. Stridssystemet funkar riktigt bra och det händer sällan att man känner sig frustrerad av att använda det. Det enda som jag ogillar hittills med spelet är att Vaan är en ganska oviktig karaktär i spelet, och ändå är han huvudrollen. Det som är bäst hittills är hur jävla stort spelet är, finns en massa saker att göra och mycket att utforska, så gillar jag license-systemet också för det för tankarna till Final Fantasy Tactics/FFX. Nå, hur har era resor genom Ivalice varit?
 15. Skatan Milla

  Street Fighter IV

  Nej
 16. Skatan Milla

  Spice and Wolf 2

  Säsong 2 lever upp till mina förväntningar än så länge! Personligen så gillar jag handelssnacket, men jag ser också det som en bra sak att dom fokuserar mer på Horo och Lawrence förhållande. Det blir intressant hur serien kommer utvecklas härifrån och framåt.
 17. Skatan Milla

  Bakemonogatari

  SHAFT är bäst som vanligt, riktigt nice att både den här och Zan Sayonara Zetsubou Sensei sänds samtidigt! Har sett 3-4 avsnitt hittills och den har definitivt fångat mitt intresse (inte konstigt eftersom det är SHAFT). Speciellt avsnitt 3 tycker jag var vädligt coolt vad gäller det visuella, med tanke på att dom faktiskt aldrig lämnade lekparken under hela avsnittet och ändå kunde få det att se så snyggt ut som bara SHAFT kan. Både Araragi och Senjougahara är intressanta karaktärer som jag tror kommer kunna bära upp serien bra vare sig den skall bli 13 eller 26 avsnitt. Jag gillar när dom lägger in korta sekvenser sedda ur Araragis ögon, för det stämmer bra överens med hur det är på riktigt :3 SHAFT är bra på att göra bra serier, that is all. Nämnde jag SHAFT? (Senjougahara + ponytail = yeeeeees!)
 18. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  Väldigt snyggt motiv och dessutom bra jobbat med hur du valt att beskära bilden. Lätt 5/5
 19. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  Nice bild, men tycker att den saknar ram och så vet jag inte riktigt vad jag tycker om hur du beskärt den. Jag antar att det är snyggt gjort men det funkar inte bra med tanke på hur avatarerna är låsta till 100px bredd. 3/5
 20. Skatan Milla

  God Jul och Gott nytt år!

 21. Skatan Milla

  Vad ser du på för anime just nu?

  Okej, det där förklarar allt. Glöm inte att det ingick i deras avtal med tyskland under 2a världskriget att klämma in så mycket tyska som möjligt i anime.
 22. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  Jul-Nagi, en utav dom få som finns och själva bilden är nice MEN jag gillar inte det LIMEGRÖNA i bakgrunden samt att ramen skär sig med den LIMEGRÖNA bakgrunden. +7 för Nagi -2 för LIMEGRÖN bakgrund - 1 för färger som skär sig. + 0.5 för nagi 4.5/5
 23. Skatan Milla

  Tror någon man har en chans?

  Bara du börjar utav rätt skäl och inte för att Kaleido Star är en så jävla bra anime.
 24. Skatan Milla

  Betygsätt avataren ovan

  Noumi är nice, dock lite för utzoomad 3.5/5
×