Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Akujin

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  61
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Akujin

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Northlands
 • Intressen
  Ja. Jag har sånna också.
 1. Akujin

  Hjälp WoW

  Hmm hur kommer pingen att bete sig då da :D ? Förhoppningsvis inte värre än 150-300 ms. Inte något vidare, men då slipper jag i alla fall vänta på att det läggs upp europeiska servers. :P
 2. Akujin

  Hjälp WoW

  Funderar på att importera från USA och regga mig som att jag sitter i australien. Då kan jag spela på amerikanska servers. ;)
 3. Akujin

  Tjej slå kille anime

  Tror att jag läste i Player1 att en ny säsong var bekräftad. Förrutom Fumoffu?
 4. Akujin

  Elfen Leid

  Det bästa med den serien var det underbara introt.
 5. Akujin

  Bra anime

  Om det är eftermiddag den 24 december då? :P
 6. Akujin

  Skräck anime!! :P

  Kommer inte på något annat än "Monster", men det kanske är mer psykologisk thriller än skräck. Aja, den är bra i alla fall. :)
 7. Akujin

  Elfen Lied, en anime för vuxna

  Det lär nog finnas engelsk sub även om det inte är region 1 DVD. I övrigt har jag inget som inte redan är sagt att tillägga. Mycket bra intro, skön serie. Även om det var lite övervåld. Om man gillar den här så gillar man säkert även GANTZ. Sen några andra animes som är lätt sevärda, även om de redan är nämda någonstans: Monster - Skitbra psykologisk thriller. (Hittils i alla fall.) DearS - Situationskomedi med massiva ecchi-inslag. Girls Bravo - Samma genre/stuk som DearS. Började se dessa ganska nyligt.
 8. Akujin

  Cowboy Bebop

  För bövelen, det är ju framtiden. Ge Spike lite cyborg-organ eller whatever. Och anime är inte som vanliga filmer, uppföljare kan vara riktigt bra.
 9. Akujin

  Gör din egen 'Live Action' film

  Leif "loket" Olsson som... Vampire Hunter D!
 10. Akujin

  Cowboy Bebop

  Ptja, grejen är väl som den att det inte är så mycket mer att säga annat än att den animen totalt och fullkomligt feting-äger. Om det släpps en till säsong så misstänker jag att min hjärna skulle klappa ihop av eufori. Förresten, har ni sett episod XX?
 11. Akujin

  Vilken är era 3 roligaste anime serier ?

  2x2 = SHINOBUDEN Ojoj vad dom driver med Naruto i den animen. heh heh heh, myyyys.
 12. Akujin

  Galaxy Railways

  skakar frenetiskt hand med Spazer Vi borde bilda klubb, för bövelen. ;) Karaktärerna har inte en enda replik, men den äger så huvva hårt ändå! Vänder sig mot öst och rullar ut bönemattan... Matsumotoooo Allaaaaah. All praise to the lord. XD
 13. Akujin

  Gör din egen 'Live Action' film

  Jag skulle vilja se Winona Ryder i någon filmatisering av anime.. vilken som helst. Förutom att hon är huvva snygg tycker jag hon ser lite anime ut, på nå vis.
 14. Akujin

  Galaxy Railways

  Av Leiji Matsumoto. Se den! Ägigare anime finns inte. Orginell och suverän! Man sitter som klistrad framför TVn. Ptja.. vad mer kan man säga. Den är tecknad i samma stil som Galaxy Express 999 (men mycket nyare och därmed mycket mer grafiskt tilltalande) och utspelas i samma universum och under ungefär samma tidsperiod eftersom det är Leiji Matsumoto som designat båda. Leiji Matsumoto är MÄSTAREN! BOW DOWN AND PAY HOMAGE! NOW! ;)
 15. Akujin

  Trådar - ordning

  Skriver ner vad det ska vara för inställningar i cookies så fort jag har möjlighet. Sitter på jobbet nu (har ingen möjlighet att laborera med inställningar) och ska inte hem till min egna dator förrän imorgon. Om du har bråttom så är det bara prova olika inställningar själv. Finns inte så mycket att välja på där, om jag kommer ihåg rätt.
×