Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Kenshin

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  293
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Kenshin

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Kungsängen
 • Intressen
  manga/anime, tv-spel, kompiasr.

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Kenshin

  Sätta färg på en logga!

  Ledsen för dubbelposten! Jag fixade lite granna själv för att se hur det skulle gå.. jag är nöjd med allt förutom ramen som är runt loggan.. den blev väldigt ojämn och bara massa gegga ;O Samma sak gäller med bokstävernas kanter.. också lite geggiga. Hur som helst.. Jag antar att det är mycket lättare att "renrita" kanterna nu. Göra dom raka och jämna. Det ska inte vara något rött förresten, bara jämna till dom :) Tack på förhand!! EDIT: Hmm.. ser ut som om bokstäverna har något slags rosa mönster i sig när man klickar på bilden.. testade att spara på datorn och då såg man ingenting av "mönstret". Är det för att jag sparade bilden i gif eller?
 2. Kenshin

  Sätta färg på en logga!

  ok! Jag ska se vad jag kan göra. Tack för svaret :)
 3. Kenshin

  Sätta färg på en logga!

  Precis som rubriken säger så behöver mitt bands logga lite färg. Jag vet att det finns några riktigt duktiga tecknare här. Och om någon av er skulle få lite tid över får ni jättegärna hjälpa till :). Loggan är ritad direkt på papper och skannad. kvaliten är inte på topp om man säger så. Här är en länk till loggan Vi har då några önskemål. Bokstävernas ramar vill vi ska va röda. Gärna i en lite mörkröd färg. Insidan av bokstäverna ska fortfarande vara svarta. Även ramen som går runt hela loggan ska vara i samma röda nyans. Allting annat ska vara kolsvart. Så man kan säga att allt ska vara svart förutom ramarna på bokstäverna och den stora ramen som omringar loggan. Bakgrunden svart som sagt. Jag ber även om ursäkt för papprets kvalité.. jag var tvungen att vika pappret så att det skulle få plats i fickan XD. Hur som helst kan man ju se dom fula linjerna. Om man kan få bort dom på något sätt så vore det grymt. Platta till pappret liksom. Jag är inte alls insatt i detta men visst kan man fixa sånt med datorn ganska enkelt? :D Måste även tillägga att om ni har några egna ideér om vad som skulle se bra ut så är vi öppna för förslag :)!! Tack på förhand // Morbus Chron
 4. Kenshin

  Wii

  Jag är mycket nöjd med konsollen. Fick med Wii sports och Zelda TP. Har klarat 2 tempel i TP och tycker det är helt underbart. Kontrollen känns mycket bra, speciellt när man ska sikta i första persons läge. Enda minuset skulle väl vara högtalaren i wiimoten. Nog skulle dom kunnat ha lagt i en bättre högtalare. Hur som helst så har jag haft riktigt skoj :)
 5. Kenshin

  Gissa spelet

  Robot block? nja... värt en gissning iaf ^^
 6. Kenshin

  Gissa spelet

  Kan det vara nåt gammalt zelda lir? hm...
 7. Kenshin

  Nindendo DS spel att se fram emot

  Ett nytt FFCC kommer väl till DS. Vet inte när, men jag skulle misstänka en release i år. EDIT : Nu när jag tänker på det.. var det bara ett ont ryckte? :( EDIT igen: Nepp, Ign says att det kommer komma ett CC till ds :) Står ingenting om datumet för releasen dock.
 8. Kenshin

  Gissa spelet

  hm... Mother 3? Bör väl inte vara rätt dock :/
 9. Kenshin

  Nindendo DS spel att se fram emot

  Okej Saknar fortfarande ett nytt bärbart FF. Eller "Den Sista Fantasin" som nån tv-serie, eller vad det var, hade översatt det till xP Det spelet kommer ju i år med FF3 remaken till DS. Vilket det, man också borde kunnat rösta på :)
 10. Kenshin

  Gissa spelet

  Awwww :( Jag kunde ju det.. SSX3 har jag spelat mycket :) Roligt spel.
 11. Kenshin

  Nindendo DS spel att se fram emot

  Uppföljaren till Phoenix Wright Ace Attorney! Av dom där alternativen blir det nog Zelda :) Du har förövrigt missat massa bra spel som kommer i år. Men, men..
 12. Kenshin

  SSBM Tråden

  Inte lika långt som dom andra men enligt mig skickligare. Kolla hur han använder bumerangen. Grym snubbe :)
 13. Kenshin

  Rockstar Studios Presents: Table Tennis (X360)

  Hahaha, rolig grabb :) Ja, vi får hoppas på en Wii version av spelet. Vore väl första spelet från Rockstar till Nintendo?
 14. Kenshin

  DS Lite release date in europe

  Svart DS Lite kommer släppas senare i USA. Det är vad jag har hört i alla fall. Själv sitter man här med sin orginala DS. Nästan så att man vill att den ska gå sönder så att man får en ursäkt till att köpa en Lite!! ;)
 15. Kenshin

  Bra TV till Wii...

  tänkte bara säga att Wii kommer inte ha stöd för HDTV .. utan kommer vara vanliga upplösningar ..dock ska man kunna strecka ut det till 720p .. Eh... om du läser mitt inlägg ser du att jag påpekade det.
×