Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Kenshin

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  293
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av Kenshin

 1. Kenshin

  Sätta färg på en logga!

  Ledsen för dubbelposten! Jag fixade lite granna själv för att se hur det skulle gå.. jag är nöjd med allt förutom ramen som är runt loggan.. den blev väldigt ojämn och bara massa gegga ;O Samma sak gäller med bokstävernas kanter.. också lite geggiga. Hur som helst.. Jag antar att det är mycket lättare att "renrita" kanterna nu. Göra dom raka och jämna. Det ska inte vara något rött förresten, bara jämna till dom :) Tack på förhand!! EDIT: Hmm.. ser ut som om bokstäverna har något slags rosa mönster i sig när man klickar på bilden.. testade att spara på datorn och då såg man ingenting av "mönstret". Är det för att jag sparade bilden i gif eller?
 2. Kenshin

  Sätta färg på en logga!

  Precis som rubriken säger så behöver mitt bands logga lite färg. Jag vet att det finns några riktigt duktiga tecknare här. Och om någon av er skulle få lite tid över får ni jättegärna hjälpa till :). Loggan är ritad direkt på papper och skannad. kvaliten är inte på topp om man säger så. Här är en länk till loggan Vi har då några önskemål. Bokstävernas ramar vill vi ska va röda. Gärna i en lite mörkröd färg. Insidan av bokstäverna ska fortfarande vara svarta. Även ramen som går runt hela loggan ska vara i samma röda nyans. Allting annat ska vara kolsvart. Så man kan säga att allt ska vara svart förutom ramarna på bokstäverna och den stora ramen som omringar loggan. Bakgrunden svart som sagt. Jag ber även om ursäkt för papprets kvalité.. jag var tvungen att vika pappret så att det skulle få plats i fickan XD. Hur som helst kan man ju se dom fula linjerna. Om man kan få bort dom på något sätt så vore det grymt. Platta till pappret liksom. Jag är inte alls insatt i detta men visst kan man fixa sånt med datorn ganska enkelt? :D Måste även tillägga att om ni har några egna ideér om vad som skulle se bra ut så är vi öppna för förslag :)!! Tack på förhand // Morbus Chron
 3. Kenshin

  Sätta färg på en logga!

  ok! Jag ska se vad jag kan göra. Tack för svaret :)
 4. Kenshin

  Wii

  Jag är mycket nöjd med konsollen. Fick med Wii sports och Zelda TP. Har klarat 2 tempel i TP och tycker det är helt underbart. Kontrollen känns mycket bra, speciellt när man ska sikta i första persons läge. Enda minuset skulle väl vara högtalaren i wiimoten. Nog skulle dom kunnat ha lagt i en bättre högtalare. Hur som helst så har jag haft riktigt skoj :)
 5. Kenshin

  Gissa spelet

  Robot block? nja... värt en gissning iaf ^^
 6. Kenshin

  Gissa spelet

  Kan det vara nåt gammalt zelda lir? hm...
 7. Kenshin

  Nindendo DS spel att se fram emot

  Ett nytt FFCC kommer väl till DS. Vet inte när, men jag skulle misstänka en release i år. EDIT : Nu när jag tänker på det.. var det bara ett ont ryckte? :( EDIT igen: Nepp, Ign says att det kommer komma ett CC till ds :) Står ingenting om datumet för releasen dock.
 8. Kenshin

  Gissa spelet

  hm... Mother 3? Bör väl inte vara rätt dock :/
 9. Kenshin

  Nindendo DS spel att se fram emot

  Okej Saknar fortfarande ett nytt bärbart FF. Eller "Den Sista Fantasin" som nån tv-serie, eller vad det var, hade översatt det till xP Det spelet kommer ju i år med FF3 remaken till DS. Vilket det, man också borde kunnat rösta på :)
 10. Kenshin

  Gissa spelet

  Awwww :( Jag kunde ju det.. SSX3 har jag spelat mycket :) Roligt spel.
 11. Kenshin

  Nindendo DS spel att se fram emot

  Uppföljaren till Phoenix Wright Ace Attorney! Av dom där alternativen blir det nog Zelda :) Du har förövrigt missat massa bra spel som kommer i år. Men, men..
 12. Kenshin

  SSBM Tråden

  Inte lika långt som dom andra men enligt mig skickligare. Kolla hur han använder bumerangen. Grym snubbe :)
 13. Kenshin

  Bra TV till Wii...

  Jag är väldigt okunnig när det gäller TV. Därför ber jag er om hjälp eftersom det har funkat bra förut :) Jag tänker köpa en Wii på releasen (förhandsbokat redan) och jag skulle vilja njuta av underhållningen på en fin TV apparat. Nu för tiden finns mycket HDTV. Jag har lite frågor om just denna sort. Wii som ni kanske vet använder inte HD. Hur skulle det funka att spela Wii på en HDTV i sådana fall? Skulle det ens funka? Som ni ser vet jag inte mycket om detta... Jag funderar också på att köpa ett Xbox 360 senare i framtiden. Så en HDTV till 360n vore ju inte förfärligt direkt. Men det jag verkligen siktar på är en underbar upplevelse när jag spelar Wii. Vilken TV ska jag välja frågar jag dig? // tack på förhand!
 14. Kenshin

  Rockstar Studios Presents: Table Tennis (X360)

  Hahaha, rolig grabb :) Ja, vi får hoppas på en Wii version av spelet. Vore väl första spelet från Rockstar till Nintendo?
 15. Kenshin

  DS Lite release date in europe

  Svart DS Lite kommer släppas senare i USA. Det är vad jag har hört i alla fall. Själv sitter man här med sin orginala DS. Nästan så att man vill att den ska gå sönder så att man får en ursäkt till att köpa en Lite!! ;)
 16. Kenshin

  Bra TV till Wii...

  tänkte bara säga att Wii kommer inte ha stöd för HDTV .. utan kommer vara vanliga upplösningar ..dock ska man kunna strecka ut det till 720p .. Eh... om du läser mitt inlägg ser du att jag påpekade det.
 17. Kenshin

  World of Warcraft

  Sorry för dubbeln :/
 18. Kenshin

  World of Warcraft

  Jag kände exakt likadant. Det är ett tidskrävande spel som jag spelade allt för mycket under en viss period. Man fick ju inte heller något igen av blizzard. Dom bara fortsatte att nerfa min class. Blev inte kul tillslut. Till er andra som fortfarande spelar, ha så kul så länge det varar! ^^
 19. Kenshin

  Bra TV till Wii...

  Tack för svaren!! Så vad rekommenderar ni mig att köpa?
 20. Kenshin

  Bra TV till Wii...

  Så en HDTV skulle alltså fungera lika bra som en vanlig TV?
 21. Kenshin

  Rockstar Studios Presents: Table Tennis (X360)

  Men jag har en fråga, jag kom aldrig fram till om det är spelare som finns i verkligheten i spelet?
 22. Kenshin

  De nya konsolerna

  Jag kommer att inskaffa en Wii. Mycket pågrund av den nya kontrollen, men också för att så många bra spel kommer till den! Spel som Zelda TP, SMG, MP3, SSBB och Red steel. Och priset skrämmer ju knappast bort kunderna ^^
 23. Kenshin

  Ditt senaste spelköp

  Köpte Metroid Prime hunters för inte så länge sen. Single player har ärligt talat varit en besvikelse än så länge. Hoppas på att Wi-Fi är bättre och Wi-Fi var också anledningen till varför jag köpte spelet. Måste skaffa en USB-connector sak!!!
 24. Kenshin

  Anime MMorpg spel?

  Ja, det kostar men jag rekommenderar World of Warcraft med hela mitt hjärta. Fantastiskt spel. Men som sagt, kostnad är ju ett minus. EDIT: oj, du ville ha ett anime rpg ^^ sorry
 25. Kenshin

  Rockstar Studios Presents: Table Tennis (X360)

  Spelade spelet på en spelaffär förra veckan. Av vad det lilla jag spelade (Match mot en random i butiken :D) så kan jag väl erkänna att det var det roligaste sportspel jag spelat på länge. Synd bara att man inte har en 360 :'< Annars hade det varit ett självklart köp för mig.
×