Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

tomado

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  521
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om tomado

 • Rang
  Stamgäst

Profilinformation

 • Plats
  Suueden
 • Intressen
  Manga, Anime

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. tomado

  --==)RoseOn(==--

  Har just tankat det, det patchar nu... Nu när man har bättre bredband skaffar jag MMORPGs!
 2. tomado

  Dizz tråden

  Umm..."Är din scanner pres©is när du hade ritat en as(särskrivning) frä©k bild!!"? Jaha, och precis när jag skrivit inlägget var det en lögn X*D
 3. tomado

  devianart

  PhotoBucket, Imageschack, DeviantArt, SheezyArt... Det finns så många ställen. Själv använder jag PB. Om du bara vill få upp bilderna fort, använd ImageSchack. Om du vill ha bilderna i ett album, använd PB.
 4. tomado

  Vad lyssnar ni på just nu?

  Artist: Judas Priest Låt: Heart of a Lion Album: Metalogy Disc 3 8/10 Ganska nyupptäckt låt för mig. Fett sound, gitarren aZbra och sången, ja, vad förknippas Herr Halford med? Äg. Hur som helst, Refrängen har en väldigt fet stil. 8:an står på glänt till en 9:a.
 5. tomado

  Land of Ravens [ MMORPG Prodjekt ]

  Måste erkänna att jag faktiskt gör samma sak. :lol: *ställer sig i ett hörn och är vääldigt tyyyst* Mjo, jag måste hålla med, ett MMORPG är inte lätt, men, om du vill, försök. Men jag kan säga att det är nog inte kul om det kraschar. Jaja, om det kommer upp, spelar jag det.
 6. tomado

  Nytt från mig!

  Själv har jag vart i sthlm och var på nån "Comics Heaven"(no worrie, jag var på sf också XD)och hittade en lite kul tidning. "How to Break Into Comics" heter den. Den hade ett par gubbs på framsidan som var väldigt ballt tecknade enligt mig, så, jag satte mig och skissade. Till slut fick jag fram nåt bra. Det är nån slags Halloween-aktig stil. Och nu, när jag ända har tillgång till scanner, lägger jag upp en bild. "Adam and Eve" kallar jag den. Här är den. (Kommer lägga upp fler bilder i samma stil i denna tråden)
 7. tomado

  FF5 !!! ^^^^ (sepemulles galleri) (12/9)

  Jag förstår inte vad som var felet med senaste bilden? Ô_O
 8. tomado

  God Jul anime.se!

  HAHA, XD jag fick 128 mb , mp3 spelare XD Mehe! Farsan hade fått en gratis och köpt loss en på sitt jobb, det var nån slags Safety-Present eller nåt. Min brorsa fick oxå en.
 9. tomado

  God Jul anime.se!

  God jul! Jag fick en 20GBs MP3 spelare och en liten minigolfbana i trä, Fire Emblem: The Sacred Stones och mer ztuff X)
 10. Tycker den var fin! Men jag fastnar lixom inte i läsandet. Jag vill att den ska sug in mig som en dammsugare suger in damm! Men annars var det bra ;) Keep up the good work! OT: 5295: Undvik gärna inlägg som "ok" och sånt, de gör bara att man måste scrolla ner massa mer ;)
 11. tomado

  Vad önskar ni er till jul?

  zCanner! Mi vante(Me want)ä(a)skannärr(scanner)utropstecken(!) Och lite diverse ztuff, en slips(låååååååååååååång) hade vart kul XD
 12. tomado

  ROXETTE kanske gör ComaBack!!

  Mm, jag vet, men folk kallar ju Metal för rock så :roll:
 13. tomado

  ROXETTE kanske gör ComaBack!!

  Alla tror ju typ de, förutom de som gett rocken(eller metal) en chans, nu vet jag inte om du har gjort det eller ej. Rock är faktist inte skrik, lyssna på Sonata Arctica, det är nån melodiös pompös metal. Jag tror nog att alla här vet att Roxette inte är rap eller R'n'B :D
 14. tomado

  Japanska ordleken

  Inu-Yasha Vet inte om det räknas =S
 15. tomado

  Space Party "SNACKA HÄR!"

  Ragnarök är manwha, alltså koreanskt. Vad jag vet läser man v-h där och inte som i manga.
×