Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

LizZiGicLae

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 024
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om LizZiGicLae

 • Rang
  Otaku

Profilinformation

 • Plats
  En bit

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Jag har uppdaterat huvudinlägget och strukit över det som har blivit taget. Men det finns fortfarande en massa godsaker kvar :)
 2. Men åh, förr i tiden brukade jag alltid få ett litet mejl som berättade för mig att jag fått PM :´(
 3. Pga en flytt i kartonger så har de blivit en smula nötta, men jag skulle ändå vilja säga att de är i gott skick : ) Insidorna är det inget fel på. Lägger upp lite bilder! (har ingen aning om hur man lägger upp bilder snyggt på det här forat, så jag länkar bara) http://i.imgur.com/tWZOZ7q.jpg http://i.imgur.com/I767267.jpg
 4. Det är dags för mig att rensa. Jag lägger i stort sett hela min resterande manga- och animesamling ut till salu. Det är mycket jag inte vet vad jag vill ta för, så om du är intresserad så lägg gärna ett bud. De saker som jag har prissatt är också ganska diskuterbara, så ifall du finner det för dyrt så är jag öppen för diskussion. Jag vill som sagt ha bort allting. Därmed inte sagt att jag går med på att sälja allting för ingenting alls :) Jag bidrar gärna med foton om så önskas. Jag bor i Lund och bor du inte så att du kan hämta upp det personligen vill jag också ha ersättning för frakt. Anime (DVD) Neon Genesis Evangelion Platinum KOMPLETT (det är alltså den här utgåvan http://www.ebay.com/itm/Neon-Genesis-Evangelion-Platinum-LE-Set-Complete-Anime-DVD-Vol-1-2-3-4-5-6-7-/160965425759?pt=US_DVD_HD_DVD_Blu_ray&hash=item257a497a5f) - 1200kr Evangelion 1:01 You are (not) alone R2 - 70kr Evangelion Movie Collection (Rebirth och End of Evangelion) R4, Madman - 100kr Maison Ikkoku Box Set 1-3 100kr/st Saint Seiya Collection 1 & 2 - 100kr/st Gunbuster (Denna utgåvan http://www.amazon.com/Gunbuster-Noriko-Hidaka/dp/B000KGH03Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361910911&sr=8-1&keywords=gunbuster+dvd) - 500kr Key the Metal Idol (inklusive soundtrack) - 200kr Rumbling Hearts (även känd som Kimi ga Nozomu Eien) R1 - 100kr Ranma½ Season 3 - 50kr Minns jag inte fel var det fel på någon skiva, så jag måste dubbelkolla det. Princess Tutu Complete - 100kr Princess Tutu DVD 1 - 20kr Manga (Japanska) Berserk 1-36 20kr/st 20th Century Boys 1-24 KOMPLETT - 10kr/st Azumanga Daioh 1 - 20kr Tenjou Tenge 1-10 - 15kr/st Yotsubato! 8-11 - 15kr/st Gakuen Alice 1-10 - 10kr/st Jungle wa itsumo Hare nochi Guu 1-10 10kr/st Hare Guu 1-7 10kr/st Emma 8-10 10kr/st Hajime no Ippo 1-12 - 10kr/st One Piece 1, 11 och 53-68 10kr/st Naruto 35-41 10kr/st (Engelska) Berserk 1-32 20kr/st Monster 1-5 20kr/st Akira 2 & 4 - 20kr/st Nausicaä of the Valley of Wind Perfect Collection (med fin box för volymerna) - 300kr Ace Attorney Official Casebook 1-2 - 20kr/st Genshiken 1-5 20kr/st (Svenska) Shirley Emma 1-7 KOMPLETT (förutom att tre volymer till släpptes senare, men) Keroro Grodan från Yttre Rymden 1-2 Chobits 1-8 KOMPLETT Neon Genesis Evangelion 1-10 KOMPLETT (dvs av alla som släpptes i Sverige) Nana 1-5 Power 6-10 God Child 1-8 KOMPLETT Uzumaki 1-2 KOMPLETT Drömmarnas Djup Grimms Manga Nana 1-5 Dragon Ball 1-34 Fushigi Yuugi 1-18 KOMPLETT Bleach -14 Oh! My Goddess 1-16 Tokyo MewMew 1 Naruto 13-28 Shojo Stars samtliga utgivna nummer Skip Beat! 5-6 Shaman King Love Hina! 8-14 Yu-Gi-Oh 1-7
 5. Tjena! Är du fortfarande på jakt efter den? Kommer lägga upp en tråd så småningom här där jag förmodligen tänker sälja min kompletta Platinum-samling annars (för något mindre än 600 euro)
 6. LizZiGicLae

  Berserk

  Åh, men då ligger jag ju inte så långt efter. : ) Tack tack
 7. LizZiGicLae

  Berserk

  En enkel fråga: Bakåtsträvare som jag är så läser jag inte manga i annat format än i handen ("men man kan ju ha datorn i handen, lol") men i just Bärsärk så numreras ju inte kapitlena på samma sätt som ni gör. Så hur långt fram är ni i berättelsen? Vilket kapitel i ordningen är det sista i till exempel volym 34?
 8. LizZiGicLae

  Mangaköp

  Jag har äntligen lagt labbarna på "Spiralerna". :)
 9. LizZiGicLae

  Ditt senaste spelköp

  Måste verkligen allt försvenskas? Jag kan förstå grejen med att försvenska japanska titlar, men engelska? Det där lät verkligen urlöjligt! :) Det är väl inte så konstigt? Titeln är ju redan urlöjlig.
 10. LizZiGicLae

  Mangaköp

  Det vet inte jag heller. Vi fick inte själva bestämma... (eller jo, det fick vi, men det var ett gäng snälla japaner som kallade brevbäraren till vårt ställe och då kunde man ju inte bara skicka hem karln)
 11. LizZiGicLae

  Mangaköp

  Hum, i ärlighetens namn minns jag inte hur mycket jag betalade. Bara att det rörde sig om ett par tusen kronor, men då skall det kanske komma fram att jag inte bara fraktade manga. (Totalt skickade jag ca 45kg, varav 23-24kg var manga) Minns jag inte helt fel kan totalsumman ha gått på ca 2000kr.
 12. LizZiGicLae

  Mangaköp

  Jaaa, visst är det bedrövligt?? Jag betalade nog mer för frakten än vad jag betalade för all manga sammanlagt... och då valde jag det billigaste alternativet; båt. Som då tog ca två månader för alltsammans att komma fram... Angående Hare nochi Guu så blev jag ledsen när jag insåg att jag inte hade fått tag i alla volymer av uppföljaren. :( Hade ingen koll på hur många det var, men köpte alla jag hittade (fick leta i flera butiker) och så när jag närmade mig slutet på min tid i Japan så fann jag fler böcker och då hade jag redan bestämt mig för att inte köpa mer manga eftersom jag redan hade köpt för mycket. Ack ack ack!
 13. LizZiGicLae

  Mangaköp

  Jag handlade också lite i Japan i somras, som jag skickade hem med båt och häromdagen fick jag mina +25kg manga som jag vill visa upp. Även om det kanske blev lite väl mycket pojkmanga (lättläst!) så är det första gången jag som jag känner mig stolt över ett bidrag i den här tråden. Det enda av allt detta som var planerat från början var väl Berserk. (Och anledningen till att 2-4 inte finns med är för att... jag redan hade dem) Några grejer hade jag bara hört talas lite om, t ex Tenjou Tenge och Vinland Saga, och eftersom manga i Japan är så billigt så kan man ju lika gärna köpa ett gäng pocketar på en gång... Och så har vi en liten hög med manga som alla ligger i, för det mesta, svarta påsar och som vi inte behöver gå in mer i detalj på, tycker jag.
 14. LizZiGicLae

  Rebuild of Evangelion

  Ojojojoj, finfina nyheter. Vill ju se nästa film tidigare än genast!
 15. LizZiGicLae

  köpa nintendo ds i japan?

  Har en kompis som köpte en DSi för runt 12 000 yen där borta... vilket är ganska mycket billigare än vad den kostar här. Förvisso var den begagnad, men allt var inkluderat och i bra skick.
×