Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Buffi

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  344
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Buffi

 • Rang

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. http://www.imdb.com/title/tt0811080/ Film baserad på Speed Racer ska tydligen produceras av producenterna bakom t.ex. Matrix och släppas 2008... what the hell...
 2. Buffi

  Hösten 2006

  Shit... det var fan inte mycket som såg vettig ut där. Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto är jag nyfiken på och Bartender kan kanske funka men annars vette fan.
 3. Buffi

  Behöver hjälp (med Sakura Taisen/Sakura Wars)!

  Om mitt tv-kort hade funkat så ;)
 4. Buffi

  Behöver hjälp (med Sakura Taisen/Sakura Wars)!

  Det kan inte vara så att en av introna är ifrån något av saturn-spelen (ettan eller tvåan) och den som skiljer sig lite ifrån dreamcastremaken på någon av dom? Jag kan ta och kolla lite sen... har några spel liggande.
 5. Buffi

  Nytt kenshin-spel nästa vecka

  En ps2 utan modchip är som en kebab utan kebab... det funkar liksom inte.
 6. Buffi

  Nytt kenshin-spel nästa vecka

  Det utgår jag ifrån. Inget av dom tidigare kenshin-spelen har ju släppts i väst iaf
 7. Buffi

  Nytt kenshin-spel nästa vecka

  Jag trodde att det bara var barn i Uganda som inte skaffat sig ett ps2 än ;)
 8. Buffi

  Pretty Cure

  Youtubeade lite och även om jag tycker att orginalopeningen är bra så blev jag överaskad över hur bra alla dubbar är! Ang dubbade openingens så har jag skithemska minnen ifrån mina kenshin-dvder som innehåller engelskdubbade openings på engelska ljudspåren som nog var det värsta jag hört :/ Vet inte om det fortfarande är så i USA (hittade ingen engelskdubbad opening) men dom här höll ju fan bra klass allihopa! Orginalet: http://www.youtube.com/watch?v=WQB3OTobZBI Italienska: http://www.youtube.com/watch?v=BKqBhMQV-4Y Tyska (well... sämst av dubbarna men vad fan :) ): http://www.youtube.com/watch?v=h7HMhLE6Kho Koreanska: http://www.youtube.com/watch?v=wC1atE7OjLY Kantonesiska: Kantonesiska openingen låter fan bättre än orginalet nästan, vilket inte är helkonstigt då Twins som sjunger den ju lätt är en av kinas mest kända grupper (inte min grej riktigt men vafan).
 9. Buffi

  Nytt kenshin-spel nästa vecka

  Copy paste av mig ifrån ett annat forum: Hur kan alla(?) ha missat det här? Det släpps ett nytt spel baserat på kenshin-animen nästa vecka (den 14e septemnber) som är baserat på Kyoto-delen av tvserien som ju var överlägsen resten av serien. Och inte bara det, det ser riktigt jävla hett ut! Cellshadead grafik och gameplay som liknande dynasty warriors. Här finns en riktigt lång trailer med mycket ingame och en hel del filmsekvenser. http://www.banpresto-game.com/rurouni/movies/pv.html HELT solklart köp! http://www.play-asia.com/paOS-13-71-r-4 ... -1g76.html
 10. Buffi

  NHK ni Youkoso (A.K.A. Welcome to the NHK)

  NHK-skaparna verkar våga skämta om det i ep6 i alla fall :) Så tolkar jag det som i alla fall?
 11. Buffi

  NHK ni Youkoso (A.K.A. Welcome to the NHK)

  ÄNTLIGEN är avsnitt 4 släppt... något att se till frukosten edit: Shit... animationen i avsnitt 4 vad den sämsta jag sett i en anime NÅGONSTIN. Vad håller gonzo på med? Avsnitten såg ju helt jävla förvrängda ut :/ edit2: Mina ögon blir fan spik-misshandlade av avsnitt fyra... här är lite random screengrabs på ansikten för att visa hur ABSURT dåligt tecknat det är. Kolla det längst ner till höger liksom... vad faaaan?
 12. Buffi

  Ditt senaste spelköp

  Riktiga män spelar på kretskort B)
 13. Buffi

  NHK ni Youkoso (A.K.A. Welcome to the NHK)

  Stabilt... borde väl dyka upp nån fansub av ep 4 under morgondagen då. Då har man något att se framemot efter jobbet :) Måste fan ta och se om Otaku no Video snart också känner jag. Härligt med anime som innehåller riktiga ärkenördar så man får känna sig supernormal :) edit: Nähä... så snabba var inte subbarna :/ Blev inget NHK till middagen för mig
 14. Buffi

  NHK ni Youkoso (A.K.A. Welcome to the NHK)

  Nippon eller Nihon är väl exakt samma grej ändå liksom... handlar ju bara om hur man väljer att "romajisera" det?
 15. Såg ingen tråd av någon konstig anledning så jag gör väl en själv. NHK kan sammanfattas ganska enkelt med bara några få ord. 2000-talets Otaku no Video :) Serien handlar om en kille som har hoppat av skolan, stängt in sig i sin lägenhet och blivit ett riktigt psykfall. Hela hans dagar spenderas vid hans PC och han är helt avskärmad från verkligheten, tills en dag då en kvinna och en tjej kommer och knackar på hans dörr för att dela ut broschyrer om vilket stort problem såna som han är :) Han bestämmer sig för att skaffa ett jobb, fast det går inte riktigt som han tänkt sig... Vet inte riktigt hur mycket mer jag ska skriva för jag vill ju som inte spoila allt för mycket, men serien är en jävligt nice otaku-komedi som till stor del kommer kretsa runt en kille och hans fascination för tecknade porrspel. Bra skit. Kommit 3 avsnitt so far.
×