Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

CyberSphere

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  438
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om CyberSphere

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm -kungsängen-

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. CyberSphere

  Säljes: Manga

  Hej alla! Jag säljer för närvarande lite blandad manga. Samtliga titlar är i nyskick eller i nästan nyskick. (Engelska) Air Gear 1-8. 200:- (nypris på Adlibris ca 600:-) (Engelska) Negima! 1-14 samt 16-28. Bok #15 saknas alltså. - 675:- (nypris på Adlibris ca 2000:-) (Engelska) Black GOD 1-5 125:-. (nypris på Adlibris ca 375:-) Böckerna kan skickas om köparen betalar frakt, eventuellt kan vi mötas i/runt Stockholm om du vill slippa frakt.
 2. CyberSphere

  Önskeleken!

  Det är klart att din rapport blir godkänd om ett par veckor! Synd bara att det är deadline imorgon och att du har många kompletteringar framför dig. Jag önskar att någon hittar på något mysko med min önskning.
 3. Jag är intresserad av Blade of the Immortal, har mailat också.
 4. CyberSphere

  Wasabi The Movie

  Jag har också sett den, ingen stjärnrulle direkt men ändå riktigt underhållande! Den är speciell på sitt eget lilla vis. :)
 5. CyberSphere

  Säljes: Neon Genesis Evangelion

  Tackar och bockar, bra anime som sagt! :D
 6. CyberSphere

  Säljes: Neon Genesis Evangelion

  Jag vill gärna ha filmerna, och jag kommer att vara i stan ikväll. :)
 7. CyberSphere

  360 dvder anime säljes

  Ingen stress, däremot undrar jag en annan sak. Vilka ljud- och textspår finns det på den? Började fundera eftersom du nämnde att den var svensk men att den hade engelsk text.
 8. CyberSphere

  360 dvder anime säljes

  Lite svårt att se; är Last Exile-boxen komplett, eller är det bara en DVD? Ett prisförslag inkl. frakt skulle jag vilja ha oavsett :)
 9. CyberSphere

  Samlingstråd för Nicovideo-länkar

  Väldigt trevlig hemsida måste jag säga, men vad menar egentligen japaner som spammar "wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww" efter sina inlägg? Har alltid funderat på det.
 10. CyberSphere

  Forskning - C-uppsats

  Jag deltar gärna om du får för dig att skicka ut fler enkäter.
 11. CyberSphere

  Blade of the Immortal

  Jag har precis upptäckt denna underbara serie, och jag undrar om någon känner till ett bra ställe att köpa mangan på? Det är så att priset är extremt högt på flera ställen, t.ex. tar sf-bokhandeln ca 150:- per bok har jag för mig samtidigt som bokus.com vill ha 309:- för den senaste volymen i skrivandets stund. Det bästa jag har hittat just nu är brittiska amazon. Visserligen är böckerna ca en tia billigare på den amerikanska sidan, men det jämnar ut sig med tullen som tillkommer. Är det någon som sitter inne på ett bra köpställe så dela gärna med dig :).
 12. Prylarna finns i Kungsängen nära stockholm. Köparen betalar frakt, alternativt kan vi träffas i eller runt Stockholm. Alla böcker är i väldigt bra skick, de flesta är bara lästa någon enstaka gång. Spelen är kompletta med fodral och instruktionsböcker. Jag vill inte sälja enstaka böcker, men ett undantag är Love Hina där det går bra att köpa antingen 1-2 eller 8-14 för sig. Manga (Allt är på svenska): Manga mania 23st, nr:2/04 - 4/06 350:- Love Hina nr:1-2 samt 8-14 180:- (anledningen till att serien inte är komplett är att den del som saknas finns i alla manga mania ovanför) xxxHolic nr:1-3 60:- Neon Genesis Evangelion nr:1-2 40:- Keroro nr:1-3 60:- Spel till Nintendo DS: Electroplankton 100:- Battles of Prince of Persia 100:-
 13. Jag vet inte om någon här var och såg på denna fantastiska föreställning på Gustav Adolfs torg i Augusti, men det var i alla fall jag. Jag har äntligen lämnat latmasken bakom mig och klippt ihop lite filmsnuttar från uppträdandet och lagt upp dem på Youtube :) För den som inte orkar se allt så rekommenderas: Klipp 4: Bäst rent musikmässigt. Klipp 7: Yamato bestämde sig för att leka lite med publiken, skratt utlovas! :D Del 1: (De börjar runt 1:40 för den som vill hoppa talet i början) Del 2: Del 3: Del 4: Del 5: Del 6: Del 7: Del 8: Del 9:
 14. CyberSphere

  Sätta färg på en logga!

  Det skulle vara mycket lättare att färglägga om du kunde rita en ny logga på ett vitt papper och sedan scanna in bilden. Den som du har där har en aning för många gula nyanser, och vecken i papperet är inte så roliga :P
 15. CyberSphere

  Varför!?

  Jag har också reagerat på den där händelsen. Jag har ingen konkret information, bara det som stod i tidningarna. Det var ett gäng om fem stycken från något fint gymnasium som slog ner och dödade en kille. I Intervjuer (från metro) skyllde alla på varandra utom en som kallade det nödvärn. Lite fakta i samband med artikeln var att våldet blir brutalare och kryper ned i åldrarna. Det noterades även att det ofta är överklassgäng som begår brotten, men det stod inte varför. Personligen kan jag inte förstå allt det meningslösa våldet (finns det egentligen något meningsfullt våld förresten?). Det är så otroligt onödigt, det finns inga vinster utan bara förluster. Såg idag på programmet hitta hem som handlar om vanvårdade/övergivna djur som sedan omplaceras till vettiga ägare. I dagens avsnitt så visades en katt som hade blivit övergiven. Den förra ägaren hade inte nöjt sig med att släppa ut den stackaren i skogen, han/hon hade även tagit sig det stora "nöjet" att binda fast den med en elkabel i ett träd och lämnat den åt sitt öde. Om någon kunde förklara varför allt dessa idiotiska gärningar utfördes (både mot människor och djur) så skulle jag vara evigt tacksam. Jag kan inte förstå det totala avsaknandet av empati som gärningsmännen har.
×