Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Patrioil

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  138
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Patrioil

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Manga/Anime

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Patrioil

  X

  Köpte filmen för ganska längesen, men har inte sett serien än. Jag tyckte iof att filmen var bra och otroligt vacker. Kanske dem flesta tycker den e skit för att dem inte fattar den...? :/
 2. BÄST: Excel Saga Neon Genesis Evangelion Vision of Escaflowne Hikaru no Go Cowboy Bebop SÄMST: Dragon Ball Onegai Twins Nu har ju jag sett 130 anime serier (räknade dem nyligen), men jag minns inte alla, så det ska nog vara fler under sämsta... jag bara minns inte :P Och Excel Saga ÄR bra, men det krävs att man sett mycket anime för att uppskatta komedin. (särkilt ep 26, när alla drunknar i blod och Ilpalazzo ger en "random thumbs up", några säger att det var ett genidrag i komedihistoria :P tycker jag med). Anledning att jag inte gillar Dragon Ball och Onegai Twins e för att jag inte ens klassar dragon Ball som e anime... jag har sett den, jag har läst den... men jag tycker den e mycket barnslig och fattig på både historia, spänning och djup, komedi samt bra karaktärer som man kan leva sig in i. I hate it with a passion. Och så har vi Onegai Twins. Visst, den har en historia... men en sjuk en som inte leder nånvart. Onegai Twins animen lever inte på historien, men på att vara ecchi vilket jag inte finner särkilt imponerande. Iaf... rant off :P
 3. Patrioil

  Grymmaste Anime Character!

  Hane: Zelgadis Graywords! Hona: Excel, bara Excel! mecha? :P vafan... jag hatar mecha
 4. Chobits e ju iof riktat mot killar :P bara för att den ser lite sötare ut så har den mycket ecchi och dylikt (samt en mörk underton) som riktar sig mer åt killar än tjejer ;) Love Hina likaså :P Och GTO e ju verkligen ingen "tjej serie", så EN tjej serie som Power!! e bara kul
 5. Patrioil

  ny manga tidning!!!

  jo, jag kommer också att köpa den :P mer manga åt svenska folket!
 6. Patrioil

  Hentai...!

  första porrfilmen såg när jag var 11: en tjej med röda högklackade skor som blev påsatt av en fet kines i en soffa :P men det har aldrig avskräckt mig från porr eller henati. Jag menar... porr är värre än hentai, för hentai är ju BARA tecknade figurer... vad är så fel med det? det är ju inte verkligt (som om porr skulle vara det :P) jag har fått nog av alla hentai trådar. hentai finns och det finns inget man kan göra åt det, var bara glad att det inte finns så mycket hentai i Sverige.
 7. Patrioil

  ny manga tidning!!!

  Så det e Shounen Jump dem ska ge ut :/ ...och dem verkar använda sig av den amerikanska utgåvan -_- jag brukar läsa Shounen Jump på japanska... vi får se om den här blir en stor miss el ej (beror alltså på om dem kopierar den amerikanska utgåvan, el om dem bara använder sig av samma serier som dem gör i amerika och ändå översätter från japanska). jag tror dock att dem kommer fuska med översättningen
 8. Patrioil

  Snabblänkar!

  råkade gå in på discshop och beställa första Excel Saga DVDn XD
 9. Patrioil

  Långkörare

  eh? dem Azumanga episoder jag kollade på var 22 min långa :/
 10. Patrioil

  Azumanga Daioh

  du visste inte att det var en seriestrip? o_O jag läste mangan först... så jag tyckte det blev jättekonstigt att dem kunde göra en anime av den (och skämten blev inte riktigt lika bra)
 11. Patrioil

  Långkörare

  Inte direkt... jag hade redan läst Ranma½ mangan, så jag satt mer och klagade på allting dem hade gjort fel... och det va kul :P sen så var jag ett riktigt stort Sailor Moon freak när jag såg Sailor Moon... så det var bara kul (fast jag såg inte Sailor Stars förrns förra året XD). Kenshin blev ganska utdraget... och så följde dem ju inte mangan heller, som Ranma½ (med samma anlendingar)
 12. Patrioil

  Rai - Starzinger

  Jag önskar jag hade kommit ihåg StarZinger :/ man jag var nog inte ens 4 år då... men förra året hittade en amerikansk kille StarZinger serien på svenska åt mig :) helt fantastiskt!
 13. Patrioil

  Spirited Away.

  Jag hatar CG... men jag såg nyss på Spirit, och där var det riktigt snyggt gjort (fastän jag inte gillade örnen i början). I Spirited Away var det också ganska fint... men... :P som sagt, även fast man vill ha tillbaka dem gamla animationerna, så tecknas faktiskt ALLT på datorer numera, dem bara gör det lite mer "realistiskt" då och då för att få till te.x vatten eller 3D effekter. (te.x statyn i skogen i Spirited Away när dem åker bil)
 14. Patrioil

  Långkörare

  Sailor Moon - 200 Ranma½ - 161 (tillsammans med oavérna) Urusei Yatsura - 195 + 6 filmer + 6 oavér Inuyasha ligger på nära 150 och 3 filmer... Meitantei Conan ligger över 300 och ...6 (?) ...filmer. tycker att det bra talet är ca 50 :P vet ej varför, men som typ Fushigi Yuugi... långt men inte utdraget. [EDIT] Jag kommer inte ihåg vilka jag har sett, men det är väl Kenshin, Ranma½ och Sailor Moon... men sen så följer jag Inuyasha. (Inuyasha och Conan håller ju fortfarande på)
 15. Patrioil

  Pop Ups:(

  jag får inga pop-ups... brukade ha en massa... men datorn har pajat XD
×