Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Anji Kishu

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  310
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Anji Kishu

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Gbg
 • Intressen
  Animé, manga, musik, diverse aktiviteter osv

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Anji Kishu

  Yuki-con i Göteborg

  tja... ni kommer med all förmodan att se mig där med :);;;
 2. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  :: jo ja antar det...Vad är det dem har sagt om mig egentligen?
 3. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  Jag var ej där. Men Rin var där (och hos dig) med miko-chan.
 4. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  Det var nog jag :); Finns väl inte så värst många som är lik mig. Inte vad jag vet iaf ::fufu:: Gabi? Eller är jag helt ute och cyklar?
 5. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  Det råkar faktiskt vara så att jag gör det ^_^b Vilken buss?
 6. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  Hm... tja, eftersom att alla visar bilder på sig så är det väl dags att ja får tummen ur... ;): http://img.photobucket.com/albums/v256/ ... u/yeah.jpg Bilden togs i aug, efter en lång bussresa ner till malmö (sydcon13).
 7. Anji Kishu

  MERI KURISUMASU !!

  Mnja, i Dark Fury får man reda på vad som hände mellan Pitch Black och Chronicles of Riddick :) ...men anime?
 8. Anji Kishu

  De och dem och d_o_m

  Så nu är det borttaget.
 9. Anji Kishu

  PC eller konsol...

  Jag är onekligen skolad inom konsolens värld. PC är otroligt användbart inom flera områden (uppenbarligen). Hade jag stått inför valet mellan en PC eller en konsol så hade jag med all sannolikhet valt konsolen. Multiplayermässigt så är konsolen (för mig) det enda valet och det avgörande. Ex. att sitta med en massa polare framför TVn och lira fighting-, sport- eller något arkadspel är en oslagbar känsla.
 10. Anji Kishu

  Jump! Super Stars [Nintendo DS]

  Jag hade blivit ypperligt förvånad (och fruktansvärt besviken) ifall de valde att utesluta en av de mest lyckade (och uppskattade) karaktärerna från deras Shonen Jump serier, nämnligen Kenshin. Men det återstår att se.
 11. Anji Kishu

  Jump! Super Stars [Nintendo DS]

  Ja då var det dags att uppdatera lite här. Nintendo har avslöjat att man kommer kunna spela som Goku, Gohan, Vegeta (DragonBall Z), Luffy, Zorro (One Piece), Naruto & Sasuke (Naruto).
 12. Anji Kishu

  Nya forumregler.

  Reglerna har blivit uppdaterade. Jag har skrivit mer specifikt ang. "avstängningar". Texten är markerad med färgen red i den versionen som du finner några inlägg ovanför detta inlägget.
 13. Anji Kishu

  Eran personliga TOP 10 lista "serier"

  På rak arm. Skall även försöka att skriva så kort som möjligt om varje serie. Witch Hunter Robin Älskar den mörka miljön, karaktärerna, musiken och handlingen. Den har allt jag hade kunnat begära att en serie skall ha. Gungrave Animationen är onekligen utav högklass. Seriens starka sida är (iaf enligt mig) förhållandet mellan Brandon och Harry (alltså innan Brandon blev "Beyond the Grave"). Kiddy Grade Finns inget som jag ogillar med denna serien. X TV Det finns ingen serie som jag har kunnat kolla på så många gånger som denna. Älskar handlingen, all ångest, musiken, miljön och framförallt karaktärerna. Plus att jag är en toffel för Arashi Kishu (iaf från mangan). :sleep:; Fruits Basket Trots att den lämnar en hel del luckor så är den onekligen helt suverän. Martian Successor Nadesico "Robotar när det är som bäst. " - Zimeon Inga av dessa serier är i någon särskilld rangordning.
 14. Anji Kishu

  Releasedatum

  Okej det förklarar saken. DOLLS verkar vara någon helt annan serie. Trodde det hade skett något förväxling med DOLL nämnligen och det var därför jag frågade. :);
 15. Anji Kishu

  Releasedatum

  En fråga ang. "Dolls: Vol. 1". Vilket förlag är det som släpper den? Jag googlade snabbt efter den men hittade inget vid det namnet. Inte heller fann jag något på ANNs manga databas. Vet inte ifall det blev något fel, men kan det vara DOLL av Mitsukazu Mihara som TokyoPop släpper? Volym 3 släpps dock i december.
×