Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Anji Kishu

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  310
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av Anji Kishu

 1. Anji Kishu

  Yuki-con i Göteborg

  tja... ni kommer med all förmodan att se mig där med :);;;
 2. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  :: jo ja antar det...Vad är det dem har sagt om mig egentligen?
 3. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  Jag var ej där. Men Rin var där (och hos dig) med miko-chan.
 4. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  Det var nog jag :); Finns väl inte så värst många som är lik mig. Inte vad jag vet iaf ::fufu:: Gabi? Eller är jag helt ute och cyklar?
 5. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  Det råkar faktiskt vara så att jag gör det ^_^b Vilken buss?
 6. Anji Kishu

  Hur ser ni ut?

  Hm... tja, eftersom att alla visar bilder på sig så är det väl dags att ja får tummen ur... ;): http://img.photobucket.com/albums/v256/ ... u/yeah.jpg Bilden togs i aug, efter en lång bussresa ner till malmö (sydcon13).
 7. Anji Kishu

  MERI KURISUMASU !!

  Mnja, i Dark Fury får man reda på vad som hände mellan Pitch Black och Chronicles of Riddick :) ...men anime?
 8. Anji Kishu

  Nya forumregler.

  Vi på anime.se kände att det var på tiden att vi införde både nya regler och framförallt uppdaterade en del av de tidigare reglerna. Detta är för allas trevnad på anime.se. De nya reglerna hittar ni här: Forumregler - Läs detta först. mvh/Anji [site-admin] - anime.se
 9. Anji Kishu

  De och dem och d_o_m

  Så nu är det borttaget.
 10. Anji Kishu

  Jump! Super Stars [Nintendo DS]

  Nintendo har gått ut med att de kommer att släppa ett 'all-star' fighting spel, Jump! Super Stars. Spelet kommer i huvudsak att innehålla populära karaktärer från Shonen Jump (manga serier) ex. Goku (DB), Naruto Uzumaki (Naruto), Monkey D Luffy (One Piece) och (uppenbarligen) flera karaktärer. Mer detaljer ang. spelet kommer att komma i V-Jump (spel tidning av Shueisha*) som släpps 21 Oktober. Shueisha* = Shonen Jumps utgivare.
 11. Anji Kishu

  PC eller konsol...

  Jag är onekligen skolad inom konsolens värld. PC är otroligt användbart inom flera områden (uppenbarligen). Hade jag stått inför valet mellan en PC eller en konsol så hade jag med all sannolikhet valt konsolen. Multiplayermässigt så är konsolen (för mig) det enda valet och det avgörande. Ex. att sitta med en massa polare framför TVn och lira fighting-, sport- eller något arkadspel är en oslagbar känsla.
 12. Anji Kishu

  Jump! Super Stars [Nintendo DS]

  Jag hade blivit ypperligt förvånad (och fruktansvärt besviken) ifall de valde att utesluta en av de mest lyckade (och uppskattade) karaktärerna från deras Shonen Jump serier, nämnligen Kenshin. Men det återstår att se.
 13. Anji Kishu

  Jump! Super Stars [Nintendo DS]

  Ja då var det dags att uppdatera lite här. Nintendo har avslöjat att man kommer kunna spela som Goku, Gohan, Vegeta (DragonBall Z), Luffy, Zorro (One Piece), Naruto & Sasuke (Naruto).
 14. Anji Kishu

  Nya forumregler.

  Reglerna har blivit uppdaterade. Jag har skrivit mer specifikt ang. "avstängningar". Texten är markerad med färgen red i den versionen som du finner några inlägg ovanför detta inlägget.
 15. Anji Kishu

  Eran personliga TOP 10 lista "serier"

  På rak arm. Skall även försöka att skriva så kort som möjligt om varje serie. Witch Hunter Robin Älskar den mörka miljön, karaktärerna, musiken och handlingen. Den har allt jag hade kunnat begära att en serie skall ha. Gungrave Animationen är onekligen utav högklass. Seriens starka sida är (iaf enligt mig) förhållandet mellan Brandon och Harry (alltså innan Brandon blev "Beyond the Grave"). Kiddy Grade Finns inget som jag ogillar med denna serien. X TV Det finns ingen serie som jag har kunnat kolla på så många gånger som denna. Älskar handlingen, all ångest, musiken, miljön och framförallt karaktärerna. Plus att jag är en toffel för Arashi Kishu (iaf från mangan). :sleep:; Fruits Basket Trots att den lämnar en hel del luckor så är den onekligen helt suverän. Martian Successor Nadesico "Robotar när det är som bäst. " - Zimeon Inga av dessa serier är i någon särskilld rangordning.
 16. Anji Kishu

  Releasedatum

  Okej det förklarar saken. DOLLS verkar vara någon helt annan serie. Trodde det hade skett något förväxling med DOLL nämnligen och det var därför jag frågade. :);
 17. Anji Kishu

  Releasedatum

  En fråga ang. "Dolls: Vol. 1". Vilket förlag är det som släpper den? Jag googlade snabbt efter den men hittade inget vid det namnet. Inte heller fann jag något på ANNs manga databas. Vet inte ifall det blev något fel, men kan det vara DOLL av Mitsukazu Mihara som TokyoPop släpper? Volym 3 släpps dock i december.
 18. Anji Kishu

  Fable

  Mnja... Samtidigt som jag blev fruktansvärt besviken så kan jag inte annat än säga att jag satt fastlimmad framför tv apparaten. Onekligen ett roligt rpg spel. Tog väl mindre än tjugo timmar att varva. Ifall alla de element som Peter Molineux uttalade sig om hade funnits med, tja, då hade jag förstått allt snack om spelet. Men det är den slutgiltiga produkten som räknas... Dock kul att man kan gifta sig, ha sex, skilja sig, uppvakta samma kön osv. Man är klar med sin utbildning vid arton års ålder. Sen börjar spelet (mer eller mindre, du får börja göra 'riktiga' uppdrag). Om du höjer dina värden (genom att få exp. poäng) i den första kategorin (finns tre huvudkategorier) så åldras personen. Varvade spelet när min så otroligt hatade "gubbe" var 61 år gammal. Detaljer... nej Fable erbjuder inte något sådant iaf inte när det kommer till förändringar i omgivningen, alltså i samband med att ens karaktär blir äldre. Ens karaktär får enbart ljusare hår ju äldre han blir (såg inte så mycket annat på ansiktet då jag hade en über ansiktstatuering). Håller på att köra igenom Fable igen, fast som en genom god karaktär. ...nyfiken och se ifall det är någon markant skillnad men det är inget jag räknar med då hela handlingen (som ond) var uppenbart enkel att se igenom (tyckte iaf jag). Edit: Man åldras oavsett vilka värden man höjer. Detta lade jag märke till _nu_! ::nervöst skratt::
 19. Anji Kishu

  Anime rpg spel?

  Du kan ju alltid lira pc versionen: Final Fantasy XI (11) Online (inkl. Expansionerna The Rise of the Zilart och Chains of Promathia). Första månaden (30 dagar) är gratis, men sen kostar det $12/månad (+$1 för en Content ID*/månad). *Content ID innebär istortsett en karaktär (dock kan du ta bort karaktären och skapa en ny när du vill). Är man ute efter ett FF spel i sin 'sanna' anda då är detta spelet helt fel. Men är man däremot ute efter ett enormt MMORPG spel, tja då bör man inhandla detta. Personligen älskar jag det :) Men som Wilcon nämnde, ifall du inte bryr dig om konstnad osv då kan detta vara något för dig.
 20. OMG! Har så fruktansvärt ont i magen av allt garvande. Jag har garvat en bra stund nu (fick ett pm från hellis 22.27)...
 21. Fruktansvärt klockren! Credz Hellsinger! Blir intressant att se över hur du vä ljer att framställa oss admins _fufufu_ Iaf, jag gör denna tråden till stick då den är helt klart läsvärd!
 22. Anji Kishu

  Jump! Super Stars [Nintendo DS]

  Utifrån det jag har läst så har inte Nintendo gett ut någon som helst information utav att det skall vara ett Super Smas Brothers-aktigt spel. Då deras syfte med spelet är att skapa något helt nytt. Men det återstår att se.
 23. Anji Kishu

  Shingetsutan Tsukihime

  Shingetsutan Tsukihime är utan tvekan en av mina favoriter. Dels för att den är rent av intressant (karaktärsutveckling osv), animationen är helt underbar och jag älskar musiken. Självklart så utelämnas en hel del då Tsukihime bygger teknisktsett på flera (hentai) spel & noveller av TYPE-MOON(egentligen bara ett utav dem då de andra spelen* följer de alternativa slutet nämnligen 'the good ending'). Slutet i animéen är (enligt TYPE-MOON) det 'sanna' slutet även i spelet. Men i spelet får man saken förklarat tillskillnad från slutet i animéen (relativt positivt enligt mig då jag älskar öppna slut). Vilket leder till att man kan tolka slutet hur man vill. * = Melty Blood och Kagetsu Toya _suck_ Det är alldeles för sent/tidigt för mig att ens försöka diskutera sådana här saker då det enbart blir en enda röra.
 24. Anji Kishu

  Nya forumregler.

  Det är tänkt att förbudet skall gälla videofiler (raw/rippar osv) där någon (grupp/privatperson) har lagt till textöversättning. Detsamma gäller scanlations. Skall förtydliga det snarast möjligt i reglerna. Vill du att jag skall kursivera texten? Säg till så tar jag tag i det samtidigt som jag förtydligar den regeln.
 25. Anji Kishu

  Nya forumregler.

  Allt i darkred är nytt. Allt i red är nytt fr. den 22 Oktober. Användarvillkoren (kort utdrag) Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på de här forumet uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till svars för det (förutom de meddelanden de själva skrivit naturligtvis). Du har gått med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot det här kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din Internet Leverantör blir kontaktad). Ip adressen av alla meddelanden sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst när som helst 1. Allmänna regler i forumet A) Följ forumreglerna För att få ett så trevligt forum som möjligt, är det bra om alla följer vissa enkla riktlinjer hur man uppför sig. Om man bryter mot dessa regler så blir man kontaktad via PM med titeln 'PM från [mod]'. Det innebär att du får en varning om inget annat anges i PM:et. Om du anser att du ej har brutit mot reglerna så skall du kontakta Thomas Dahlineller Daniel Freijomgående och skriva utförligt varför du inte skall ha en varning. När en användare har fått två varningar så kommer nästa (alltså den tredje) varning att leda till att användaren blir avstängd utan förvarning. Avstängningen kan vara allt från två veckor (temporär) till permanent. Om den avstängda användaren skapar ett nytt konto under sin temporära avstängning, leder detta till en permanent avstängning. Om ni anser att någon av moderatorerna har missbrukat eller missköt sig så skall detta inte uttryckas via inlägg. Har ni synpunkter ang. någon utav moderatorerna så ombeds ni att kontakta Thomas Dahlineller Daniel Freij via PM. B) Visa respekt! Behandla dina med- och motmänniskor med respekt. Alla har självklart rätt till sin egen åsikt. Men personangrepp, hets mot folkgrupp, provokationer och påhopp är ej accepterat och kan leda till att personen i fråga blir temporärt- eller permanent avstängd. C) Vårda ditt språk Håll ditt inlägg fritt från svordomar. Skriv med vanlig välformulerad svenska och inte med s.k. "chattspråk" och diverse slang. Kolla stavningen innan du postar ditt inlägg. Om ett inlägg anses vara alldeles för slarvigt skrivet så kommer inlägget att tas bort. D) Ingen SPAM Håll forumet reklamfritt. E) Mata inte trollen Personer som skriver inlägg bara för att provocera eller på annat sätt förstöra och jävlas med folk, brukar man kalla för "troll". Enda sättet att bli av med dem är att inte svara på deras inlägg och ignorera dem helt enkelt. M.a.o. mata inte trollen. Vi uppmanar er att ta kontakt med någon utav moderatorerna då det är deras uppgift att ta i tu med trollen. F) Fansubs, DVD-rippar, Scanlations och annat olagligt Posta inte länkar till webbsidor där man kan ladda hem piratkopierade filmer och serietidningar. Detta gäller även webbsidor som uppmanar till nedladdning alternativt erbjuder länkar till dylika webbsidor, fildelningsnätverk, hubbar och liknande. Anime.se's officiella policy är att inte tillhandahålla, uppmuntra eller underlätta nedladdning eller distrubition av piratkopierade filmer, TV-serier och serietidningar. Att ställa frågor om vart man kan ladda ner fansubs får inte förekomma på anime.se. Detsamma gäller även scanslations. Vill du få reda på det så får du använda dig utav någon av de sökmotorer som finns på internet. 2. Innan du startar en ny tråd A) Sök först! Använd sökfunktionen för att kontrollera att det inte finns gamla trådar som behandlar samma ämne. Ifall ingen har skrivit i tråden på en lång tid betyder det inte att den är död. Finns det en existerande tråd som behandlar ämnet så kommer den senaste skapade tråden att bli låst och sedan bli borttagen. B) Var sak har sin plats Tänk efter före och placera din tråd i det forum där det passar bäst. Om tråden anses vara fel placerad så kommer den att flyttas av en moderator/administratör till ett mer lämpligt forum. C) Skriv en vettig rubrik Ge tråden en rubrik som beskriver ämnet. Rubriker som "Hjälp" och "Manga" är fullständigt värdelösa. Rubriker som enbart består av stora versaler eller med en överdriven mängd utropstecken/frågetecken får ej förekomma. När Du skriver en rubrik bör Du även se till att Du skriver med välformulerad svenska. Om rubriken ej anses vara vettig eller lämplig av en moderator/administratör så blir tråden låst eller eventuellt borttagen om inget annat anges. D)Dubbelposta inte Lägg inte samma inlägg i fler forum. Håll dig till det forum där inlägget passar bäst. 3. Innan du svarar på ett inlägg A) Läs alla inlägg i den tråd du besvarar. På så sätt vet du vad tråden handlar om och om den eventuellt har ändrat riktning. B) Motivera. När du skriver din åsikt om något se då till att du motiverar varför du tycker som du gör. Att enbart skriva 'den är fruktansvärt bra' eller 'den är så dålig' är alldeles för vagt och leder ingenstans. Dessa inlägg kommer att bli borttagna omedelbart. Försök att vara så utförlig som möjligt. Om du överhuvudtaget ej kan motivera varför du gillar eller ogillar något så skall du låta bli att svara. C) Relevans Är ditt inlägg intressant för andra än dina kompisar? Vänder det sig till fler än bara ett fåtal forummedlemmar? Om inte, använd PM istället. Eller stäm möte i chatten. Ett inlägg som bara innehåller en smiley eller ett "LOL" är heller inget som tillför diskussionen något. Även kortfattade svar som 'okej' eller 'jag instämmer' anses som ej relevant. Slutgiltigen är det upp till moderatorerna och administratörerna att avgöra vilka inlägg som skall kvar. Det betyder att ifall vi anser att något inlägg är ej relevant så kommer det att tas bort omedelbart. D) Håll dig till ämnet. Om du byter ämne, starta ny tråd istället. 4. Signaturer A) Får innehålla upp till 2 länkar B) Får inte innehålla bilder C) Får inte innehålla reklam för varor eller tjänster D) Får inte innehålla mer än tre rader text E) Det slutgiltiga beslutet huruvuda en signatur är ok eller inte, ligger hos moderatorerna/administratörena. 5. Bra att veta - Om du har frågor som rör länkar så ta och kolla igenom denna tråden innan: 'Bra Länkar att ha?'. Där hittar du även bra länker med information om anime- och mangaserier. - Ifall du vill veta vart du kan köpa manga så kolla här: 'Var inhandlar jag manga? [Länkar]'. - Här hittar du även en gloslista.
×