Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

angel

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  38
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om angel

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Lund-på en parkbänk nere i stadsparken
 • Intressen
  Manga/anime, innebandy och en massa andra festliga grejer som en av världens minst kända sporter vatten polo och tennis
 1. angel

  Vilken manga gillar du?

  Här är min favorit lista: >:D 1. INU-YASHA är helt klart den bästa jag har läst 2. Jag tycker att Angel sanctuary är ganska bra också 3. Ranma 1/2 och Ragnarök är helt ok dem med...:)
 2. angel

  manga or anime?

  didn't I have a similar thread a few months ago thats some bastard closed!! well anyway I have figured out that it depends on which serie, Love hina is much better as manga but GTO is much better as anime... :)
 3. angel

  Dragon Ball

  Jag menar bara honom okej jag anser att han e ändå den riktiga huvudpersonen precis som kajika... ;)
 4. angel

  GTO sämsta slutet någonsin

  jag måste säga att jag inte gillarslutet i GTO heller men det är mer för att det förhindrar alla uppföljare av en av de bästa serier som nånsin skapats ;)
 5. angel

  Dragon Ball

  Ok nu har jag kollat upp den lote och den är (enligt min mening) en aning barnslig men med lite lite rolig hummor samt så tycker jag inte riktigt om att författáren ifråga verkar ha en oskriven lag att alla huvudpersoner han har måste ha någon typ av djursvans...men nåja detta är bara min mening och jag vet att det finns ett antal av er som anser att jag är helt knäpp men whatever... :D
 6. angel

  En One Piece för vuxna?

  Detta var väldigt intressant! Du kan väl säga till om du hör nåt mer om den ok.... ;)
 7. angel

  Favoritförfattare!!!

  Vilken av alla dessa manga författer är din favorit??? Denna tråd är till för alla att tipsa folk om bra författre...... Min är Rumiko Takashi då både Ranma och Inu-Yasha är alldeles underbara!!!! ;)
 8. angel

  Har Anime förändrat ditt liv???!

  Anime har väl förändrat de flestas liv jag menar nu förlorar man 300 spänn mer i månaden eller hur..hehehe :D
 9. angel

  Romantisk anime?

  Onegai serierna...Chobits...Love Hina (i viss mån)....jag anser att DNangel också är ganska romantisk i alla fall stundtals... :D
 10. angel

  Största/skönaste snuskhummern?

  1.Happosai från Ranma 2.Tatewaki Kuno från Ranma 3.Onizuka från GTO 4.Kurz Weber från Full Metall Panic 5.Harukos bror i Onegai Twins (i Onegai Teacher är han faktisktr inte lika mycket....) Ja detta var min lista :)
 11. angel

  GTO sämsta slutet någonsin

  ONEGAI TWINS har ett riktigt dåligt slut, tycker jag R.O.D. e inte särkilt bra heller men GTO slut e dåligt det med >:D
 12. angel

  Tipsa varandra om bra filmer!

  Jag skulle vilja rekomendera Vulcano High school om ni inte är rädda för att se en storslagen och rätt lyckad parodi på Matrix (en av de sista scenerna) ;)
 13. hmm e jag den enda som villse en ny ses med LH va? :S Om jag skulle motivera min så skulle jag säga att ju mer desto bättre och att jag gärna skulle se Kanako's och Motoko's reaction gämtemot Keitaros och Naru's nya relation... ;) Och ju fler avsnitt som görs desto mer Motoko blir det och hon är ju så himla söt... ;)
 14. angel

  Vilken är era 3 roligaste anime serier ?

  Detta vara sehr knepigt men jag tror att min lisat ser ut så här: GTO Ranma 1/2 FMP Kanske inte i den ordningen men i alla fall ;) P.S. One piece e helt skön den me
 15. angel

  Den snyggaste kvinnliga animekaraktären

  Kanzaki Urumi i GTO e en pingla men det är även Miina i Onegai Twins och Ukyo i ranma (tjej ranma e het men tanken på att han egentligen e kille drar ner på betyget) ;) [/img]
×