Hoppa till innehåll

Aki

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  29
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Aki

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Linköping
 • Intressen
  fäktning, tecknande, scouter, schack

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.mangaworld.se
 1. Aki

  Battle Royale

  Du sade att jag menade något jag inte alls menade. Du är inte ursäktad eller något. >.< Men nu glömmer vi det och är glada! *vara glad*
 2. Aki

  Battle Royale

  Ljug inte, det menar jag inte alls.
 3. Aki

  Battle Royale

  Hatar folk som håller på och misstolkar sann skräck. Självklart skulle det inte vara kul om det vore på riktigt och att man själv var med, men det är ju jävligt härligt att höra påhittade historier om det. x'D
 4. Aki

  Battle Royale

  Hmm.. Ettan är bättre! Nu får ni ta och inse att tvåan är som en helt annan film!
 5. Aki

  Bästa japanska filmen

  Jag ber eder om ursäkt för att jag hade fel *ligger på mina bara knän the grudge är amerikansk, inte japansk. Den utspelar sig bara i japan. Original filmen är japansk http://www.imdb.com/title/tt0364385/
 6. Aki

  Bästa japanska filmen

  the grudge är amerikansk, inte japansk. Den utspelar sig bara i japan.
 7. Aki

  Någon som kan rita manga?

  Håller fullständigt med.. Egentligen tecknar man aldrig "bäst", utan man kan alltid bli bättre, hur bra, känd och populär man än är.
 8. Tack för all hjälp! Om ni vill kan ni komma med ännu fler tips och idéer. Allt duger. Adressen igen: http://www.MangaWorld.se .
 9. När vi ändå talar om sidan.. Någon här som vet ett enkelt sätt att göra ett forum till sidan? Min brorsa kan det där och har flera bra sidor (t ex http://www.zarin.org), men han vägrar hjälpa mig. Så nu ber jag er om hjälp.
 10. mm.. jag ska försöka när jag får tid över. Tack för tipset.
 11. Aki

  Bästa japanska filmen

  Bästa japanska filmen just nu? Jag skulle nog vilja säga Battle Royale, den är perfekt med sitt drama, actionscenerna och själva historian. Vad tycker ni?.
 12. Aki

  Battle Royale

  Jag läser just nu serien (är på nummer 5) och har första filmen. ROmanen hittar jag inte, men allt annat har varit superbt, och jag hoppas på romanen då.
 13. Jättesnyggt! Jag lägger genast upp det och nämner ditt namn under http://www.mangaworld.se/copyright.html Tack så mycket!
 14. ...Formatet och det andra spelar förresten ingen alls roll. Det är du som är pro, inte jag.. Det enda som måste vara med är namnet på sidan (MangaWorld) och adressen till sidan (http://www.mangaworld.se). På logon ska det helst vara ett mangamotiv dock. Mer begär jag inte, resten är ditt.
×