Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Mellow

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  931
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

Mellow vann senast dagen den april 27 2020

Mellow hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

2 Neutral

Om Mellow

 • Rang
  Stamgäst

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Uddevalla
 • Intressen
  Film och skrotlyftning

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://[…]/user/235408/vote

Anime och manga

 • MyAnimeList
  https://[…]/user/235408/vote

Senaste profilbesökare

1 509 profilvisningar
 1. En Mellow! 😲 😃

  1. Mellow

   Mellow

   Mellow reborn v2.1½ !!!

 2. Mellow

  Vad ser du på för anime just nu?

  Jag ser just nu på Steins;Gate. Fått en del priser och ligger högt rankad på […], förstår dock allvarligt talat inte varför. Men så hände något riktigt dramatiskt och chockerade, som jag förvisso väntat på fast kanske i annan form, i senaste avsnittet jag såg. Kommer ej spoila vilket så de som ej sett den får samma WTF-feeling och moment :) Tror den kommer explodera och växa i mina ögon nu, så jag ser fram emot fortsättningen. Utöver den så ser jag om Samurai Champloo samt pausat Mob Psycho 100 efter halva serien (påbörjade den hösten 2019). Har även tagit en paus från Dragon Ball Z, har en uppgörelse mellan några som jag misstänker kommer pågå i massor av avsnitt så har ej sett något på dryga året snart. Har de senaste ~10 åren sett ytterst lite japantecknat. "Nyversionen" av Hunter x Hunter (2011) och Fullmetal Alchemist: Brotherhood betade jag av relativt nyligen dock. Förra året såg jag om Hikaru no Go, en av mina favoritserier (och jag kunde och kan fortfarande knappt något om Go :P men tillräckligt för att förstå regler, koncept och liknande), och året innan det Hajime no Ippo (som också är en av mina absoluta favoritserier), dock ej sista arcen/säsongen/serien Rising (har aldrig sett den tidigare, vill ju inte att resan ska ta slut :( ).
 3. Mellow

  Clannad och mästerverksstatus

  Har nu äntligen sett s1 av denna serie ALLA talade om här och på IRC för några år sedan och äntligen kan jag vara en i gänget... Lite sent kanske :P Hur som, tjejerna i Kanon samt Clannad är ungefär som du säger, och något jag skulle vilja tillägga; smått utvecklingsstörda... Iallafall några av dem. MEN jag gillar't. Mästerverk är att ta i, och ja vad är ett mästerverk? Vi borde alla ta en nybörjarkurs i filosofi och lära oss ett och annat :) Men hur som helst är det en MYCKET varm och kärvänlig serie, och även om jag sett en del serier i denna genre kan jag aldrig tröttna på det eller tycka det är enformigt och gammalt/använt förr. Jag har ett hål, en törst, av denna sort som inte går att stänga igen eller mätta. Det är klockren humor på klockrena ställen med mycket sötjobbiga situationer man aldrig kan hata. Clannad är en och kommer att vara en klassiker inom denna genre. Men som jag nämnde i "Sist inspanade serie"-tråden så är jag en aning partisk, jag är som sagt en sucker för den här typen av genre/serier.
 4. Mellow

  Vilken anime såg du klart senast?

  BOOOYA! Har nu sett 5 avsnitt av s2 och jag gillar't rejält hittills. Inget direkt nytt från s1 vilket inte är negativt, kommer antagligen beta av mycket under helgen. Förhoppningsvis resten. Kanon såg jag som en "julkalender" efter tips från någon go' snubbe på forumet vintern 2007 eller 2008 och jag har nog ALDRIG bölat så mycket till en anime förr. UGUU~ KGNE är bedrövligt överskattad men även fruktansvårt bra! Jag hade en jobbig känsla under HELA serien. Att en sådan kort serie kan göra ett sådant intryck är inte dåligt. Dock inte i närheten av NGE-eftertryck men fortfarande svinbra. Air har jag liksom Clannad stött på här på forumet men inte tagit tag i att spana in. Har nu Clannad -AS-, Kimi ni Todoke samt Itazura na Kiss tillgängligt att spana in. Får ta ett googlade på Air och se om det är något för mig. Tack skall ni ha för tips.
 5. Mellow

  Vilken anime såg du klart senast?

  Kungen av rom-coms är tillbaka! Som grädden på moset sitter jag här med eftertårar pga avslutandet av Clannad. Jag har läst mycket bös om den här och på annat håll (IRC) men aldrig tagit mig tiden. Så nu, drygt 2 år sedan jag senast tittade japantecknat, så har jag äntligen sett den. MUY GRANDE! SUGOI DESU! Nu vill jag se mer, MER och MER romantik. Funderar på säsong 2 av just nämnd serie.. Hur som helst vet jag inte riktigt vart Clannad hamnar i min betygshylla men 4/5 tror jag allt. Så fort den sockersöta romantiken finns med blir jag genast partisk och förblindad.
 6. Mellow

  Hur ser ni ut?

  Börjar du bli tunnhårig min lilla kelgris? ;) En sommarnatt år 2009.
 7. Mellow

  Animeköp

  Fräsch! Är det Axel med hans musik som satt lappen där?
 8. Mellow

  Ditt senaste spelköp

  Expansionen Phantasy Star Universe - Ambition of The Illuminus köpte jag kort innan julafton och har inte spelat det sedan dess. Installerade det och kikade runt på diverse servrar, hittade inte en kotte :( Men jag har scannat igenom nätet och hittat ett tips om en server där de flesta lirar. Nu gäller det bara att få tummen ur! Det jobbigaste...
 9. Mellow

  Vad ser du på för anime just nu?

  Har 2 avsnitt och något extra av Ah! Megami-Sama. Jag är fullt taggad, älskar serien. Vill inte att den skall ta slut, vilket har resulterat i att jag haft dessa få avsnitt osedda under en längre tid.
 10. Mellow

  Gott Nytt År ALLA

  Nytt gott år! Hoppas vi får lite ljus i det eländiga mörkret detta år. KOM IGEN NU OBAMA!
 11. Mellow

  Gott nytt år önskar Anime.se

  Ja gott nytt på er allesammans!
 12. Mellow

  Dir en Grey + Metaltown 09 = SANT!

  Ja då var ett fåtal band spikade och bland dem ser vi Japans kanske hetaste band internationellt, Dir en Grey. Detta blir gruppens andra besök i det avlånga och konstiga landet Sverige. Första gången var Arenan i Stockholm sommaren 2007 där de sålde ut. Vi får hoppas på att de lyckas charma Metaltowns besökare nu till sommaren 09. För mer info; http://www.metaltown.se
 13. Mellow

  Hur ser ni ut?

  De som ger kärlek skall få kärlek! Jag är den enda som går i overall!
 14. Mellow

  A Tale of Mari and the Three Puppies

  Verkar vara en väldigt annorlunda film. Men väldigt vacker och mysig. Lite gråt skulle jag nog kunna säga att jag hade fällt om jag sett den. Kanske borde göra. Sedan vill jag tillägga att min familjs hund har 50% Norsk buhund i sig. Hund med krullig svans - Norsk krullhund så att säga :D
 15. Mellow

  Dreamhack?

  Hur ser det ut på DH i år? Börjar intresset dala? Eller har det måhända ökat? Kommer ju bara fler och fler spel så fler tävlingar borde det ju också komma. Hej!
×