Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Dread

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  4 204
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  9

Dread vann senast dagen den maj 10 2014

Dread hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

47 Utmärkt

Om Dread

 • Rang
  The Mountain
 • Födelsedag 1988-03-02

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Ängelholm
 • Intressen
  anime, manga, programmering, fantasy

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://blog.zerorepent.se/

Senaste profilbesökare

4 041 profilvisningar
 1. Dread

  Gissa animen

  Aye sir!
 2. Dread

  Gissa animen

  The Irregular at Magic High School
 3. Dread

  Naruto

  700 Det var väl inte ett helt oväntat slut, jag är mest förvånad att vissa karaktärer i princip utelämnades, det blev nästan lite väl hastat slut, Jugo, Suigetsu och Karin blev ju helt ignorerade. Med det sagt så håller jag med om att Sasukes dotter ser ut mer som Sasuke X Karin än Sasuke X Sakura. Det som talar emot det är väl egentligen att hon saknar det karismatiska hårfärgen, men ja, sen har ju alla så vitt vi vet ur uchiha klanen svart hår... Japp, blir väl mer info om det i filmen+epilogen. Andra karaktärer som kom tillbaka och ignorerades var ju Orochimaru och Kabuto. Som sagt filmen har ju en hel del som borde omnämnas, men som antagligen ignoreras <_<
 4. Dread

  Officiell chatt!

  Det vore intressant att veta varför jag blivit bannad från ircen, när jag knappt varit online där idag ;O #EDIT, verkar varit pga. irc-klienter som har haft gladiator strider
 5. Dread

  Gundam Reconguista in G

  Jag måste tyvärr hålla med. Jag tycker de gör så mycket rätt, men sen är den så förvirrande samtidigt...
 6. Dread

  Naruto snart slut

  Prince of tennis är väl ett annat exempel. på låtsats slut.
 7. Dread

  Gundam Reconguista in G

  Jag gillar verkligen denna serien, känns som de gott tillbaka till rötterna i animeringsstilen. Detaljer så som djuren som såg chockade ut i avsnitt 3, är verkligen detaljer som förhöjer upplevelsen!
 8. Dread

  Naruto snart slut

  Jag håller helt med Sceleris, det är som upplagt för att ge utrymme och nästan hype inför både film och en eventuell fortsättning med efterkommande generationer. Oavsett så känns det inte som om han är klar med världen. Har de ens gått ut med vilken serie som kommer ersätta Naruto än, man tycker man borde börja höra rykten om vilka serier som eventuellt skulle kunna ersätta?
 9. Dread

  Aldnoah.Zero

  Spoiler avsnitt 12 Jag har nog inte smält vad som hände egentligen, hur i helvetes alla jävlar kan de bara totalt slakta de karaktärerna som var vettiga och som man gillade. Vad ska egentligen hända i OVA:n säsong två? Det enda som känns reelt är att på något sätt så återupplivas dessa karaktärerna, för annars har de helt dödat franchisen för min del. (Att återuppliva dem igen är egentligen att döda franchisen också, så jag är minst sagt kluven till vad de gjort)
 10. Dread

  Aldnoah.Zero

  Jag måste säga att denna serien nog är en av säsongens höjdpunkter!
 11. Detta låter ju nästan som nåt för mig, ska definitivt ta mig tid att kolla upp detta mer!
 12. Dread

  Ge mig tips om anime att se

  http://myanimelist.net/anime/113/Uchuu_no_Stellvia den utspelar sig i framtiden i skolan på en rymdstation. De lär sig lite hur man klarar sig i rymden sen händer de såklart lite saker som måste räddas osv. Det är en av mina favoritserier, med störtskön musik från Angela.
 13. Dread

  Sommarspelturnering för Anime.se!

  Jag måste tyvärr dra mig ur helt, jag hade inte räknat med att mina föräldrar har internet som knappt är värdigt att kallas internet... har konstanta connection drops.
 14. Dread

  Sommarspelturnering för Anime.se!

  Jag har tyvärr haft fullt upp de senaste tre veckorna (flyttat och byter jobb och sånt), så har läst en massa meddelande nu , den 12 (och hela den helgen), är jag helt fullbokat med irl saker tyvärr :/
×