Hoppa till innehåll

Tomten

VIP
 • Innehållsräkning

  24
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  5

Tomten vann senast dagen den december 10 2013

Tomten hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

24 Utmärkt

Om Tomten

 • Rang
  Fader jul
 • Födelsedag 12/24/1911

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Tomteboda
 • Intressen
  Julklappar.
 1. Tomten

  Årets Nisse 2013 - omröstningen!

  Det är nu julafton och vi kan konstatera att vi har en vinnare. Grattis, Sceleris, för utämningen till Årets Nisse 2013!
 2. Tomten

  Årets Nisse 2013 - omröstningen!

  Ho ho ho! Andra advent har passerat och lite sent kommer här årets stora omröstning: Omröstningen till Årets Nisse 2013! Årets Nisse är den forumbesökare som under året utmärkt sig på något speciellt sätt, till exempel genom att tipsa om en bra serie, startat intressanta diskussioner eller spridit trevlig stämning i forum och IRC-kanal. De nominerade uppmanas till en valkampanj för att visa varför han, hon eller hen förtjänar titeln Årets Nisse 2013. Förutom förmånen att få bära titeln Årets Nisse 2013 på forumet ingår ära, berömmelse samt ett hemligt pris. De nominerade är: Avathar - "För att han är fundamentet på vilket Anime.se vilar! Hur många tusentals kronor och mantimmar har inte den mannen lagt ner för att vi ska kunna prata om tecknad film här?" Sceleris - "Vår fantastiske admin. Anime.se hade inte varit en så här lugn och schysst plats utan han." idrougge - "För hans generositet i att göra svenska textremsor till både kända och okända mangafilmer samt för hans insats i Animéradion." Tomten - "För att han likt sin bror håller denna anrika tävling vid liv!" guruguru - "För sitt ihärdiga arbete med Sveriges enda mangaförläggare Ordbilder Media – och att han håller oss uppdaterade." lolcatini - "En relativt nykommen medlem, men hans poster har varit kvalitativa, och hans intressen sprider sig över serier av alla de slag, inte bara de från Japan." Samt en Hedersnominering till den numera nerlagda julkalendern Oioioi.se, som förgyllt mången jul med en adventskalender full av ordvitsar. De nominerade får gärna driva valkampanj i den här tråden, och röstning genomförs genom omröstningsfunktionen som är kopplad till inlägget. Oroa er inte för att rösta för tidigt, det går nämligen att ändra sin röst ifall någon av Nisse-aspiranterna vinner ert hjärta med sin valkampanj. Omröstningen pågår som förra året från och med nu, fram till och med den 23:e december klockan 23:59. Låt Nisse-kampen börja!
 3. Tomten

  Årets Nisse 2013 - nomineringen!

  Ho ho ho! Första advent har äntligen nått oss och snart är det jul. Snön väntar vi fortfarande på i många delar av landet, men något som faktiskt är här är nomineringsfasen för Årets Nisse 2013! Precis som förra året fortsätter traditionen som startades av min bror, Zmanga-Tomten, som på forumet Zmanga varje år utsåg Årets Nisse. Denna tradition finns som några långvariga forumbesökare kanske vet numera här på Anime.se sedan Zmanga lades ned, och självklart fortsätter den även i år. Vad är då det som gör en person till Årets Nisse? Det bestämmer ni forumbesökare! Nominera den person på forumet som kanske har skrivit ett riktigt bra inlägg, tipsat er om en bra manga eller som fått er att titta på en fantastisk animé som ni kanske inte annars skulle ha upptäckt. Kanske är det en person som bidragit till den gemytliga stämningen på forumet eller ständigt varit närvarande på forumet IRC-kanal och förgyllt tillvaron för de andra i chatten. Den andra advent, söndagen den åttonde december, avslutas nomineringsfasen och röstningsfasen tar vid. Omröstningen pågår ända fram till julafton och då vet vi vem som kan titulera sig Årets Nisse 2013 på forumet, vinner ära och berömmelse samt mottar ett hemligt pris för sin utnämning. Nomineringarna får ni gärna posta här eller skicka i ett PM till mig, Tomten. Om ni dessuton har en motivering till er nominering är det extra uppskattat. Må bästa Nisse vinna!
 4. Tomten

  Årets Nisse 2012 - omröstningen!

  Julafton har inträtt, och Genma är härmed Årets Nisse 2012. Tack till alla deltagare, tävlingen återkommer traditionsenligt nästa år!
 5. Tomten

  Nytt brittiskt bolag: Anime Limited

  Ho ho, vilken fantastisk julklapp till animéfantasterna!
 6. Tomten

  Anime-julavsnitt

  Ho ho ho, en tråd helt i min smak!
 7. Tomten

  Animetrivia

  Finns det något julavsnitt i serien?
 8. Spännande, det avsnittet ska jag avnjuta till ett ordentligt glas med julmust!
 9. Tomten

  Årets Nisse 2012 - omröstningen!

  Spännande att kampanjförandet redan kommit igång. Se till att fiska ordentligt med röster, tio dagar kvar!
 10. Nu är omröstningen för Årets Nisse 2012 äntligen igång, det ska bli spännande att se vem som väljs i år!

 11. Tomten

  Årets Nisse 2012 - omröstningen!

  Ho ho ho! Äntligen är det dags för det forumet spänt väntat på under hela året - omröstningen för Årets Nisse 2012! Från decembers början ända fram till den andra advent har forumets besökare fått den äran att nominera kandidater till Årets Nisse 2012. Årets Nisse 2012 är som vanligt den forumbesökare som på något sätt utmärkt sig under året. Kanske har den varit extra snäll, skrivit extra intressanta inlägg eller varit en allmänt trevlig forumbesökare. De nominerade uppmanas härmed till en rejäl valkampanj för att visa att just han eller hon är förtjänt av titeln Årets Nisse 2012. Vinnaren av Årets Nisse 2012 belönas med äran, berömmelsen samt rätten att bära forumtiteln Årets Nisse 2012. Dessutom ett hemligt pris! De nominerade är: Hikari no Hohenheim - som en pick-me-up som uppmuntran för sitt julfirande långt hemifrån. Vivi_mage - eftersom att han är en trevlig prick som även uppskattar ordvitsar. Sceleris - För hans animé- och mangaförslag, sitt sinne för humor, samt förmåga att förklara saker på ett utmärkande sätt. Genma - för stort engagemang på konvent under åren, sina ordvitsar, bra sinne för hamburgare samt för sitt uppmärksammande av en av veckans viktigaste dagar. idrougge - för visad förmåga att rätta folks fel samt hjälpa dem att undvika detsamma i framtiden. Dread - eftersom Dread är Dread. Volba - för sin stora kunskap inom animé och manga, sitt trevliga sätt samt hög aktivitet på forumet under året som gått. De nominerade får mer än gärna bedriva sin kampanj i den här tråden för att vinna röster från alla er andra. Rösta gör ni genom den omröstningsfunktion som är kopplad till detta inlägg. Och oroa er inte för att rösta för tidigt, det går nämligen utmärkt att radera sin röst och lägga den på någon annan ifall ni skulle ångra er efter ihärdigt kampanjarbete från de nominerade! Omröstningen pågår som förra året från och med nu, fram till och med den 23:e december klockan 23:59. Låt Nisse-kampen börja!
 12. Tomten

  Årets Nisse 2012 - nomineringen!

  Oj, renarna tog visst all min tid. Nomineringarna är härmed avslutade, tråd med omröstning kommer upp snarast!
 13. Tomten

  Era favoritopening och -ending!

  Tomten tycker om öppningssången till Love Hina - Julspecialavsnittet! Lite lagom juligt!
 14. Tomten

  Årets Nisse 2012 - nomineringen!

  Ho ho ho, alla glada Manganördar! Året har precis inträtt i december månad och första advent är alldeles runt knuten. Många delar av vårat avlånga land har fått säsongens första snöfall och det börjar bli riktigt juligt ute. För andra året i rad skall vi utse Årets Nisse här på anime.se! För de som inte är bekant med denna utmärkelse kan jag berätta att det är en mångårig tradition från forumet Zmanga.se, där min bror, Zmanga-Tomten, lät hålla tävlingen varje år där Årets Nisse skulle utses. Vad gör en Årets Nisse till Årets Nisse? Det bestämmer ni själva! Från och med nu tar Tomten emot nomineringar på någon ni anser skall få utmärkelsen Årets Nisse 2012. Det kan vara någon som skrivit ett extra bra inlägg under året, någon som har bidragit till trivseln på sidan eller helt enkelt någon som är värd det av andra anledningar. Vem som helst får nomineras, till och med er själva! Det enda Tomten önskar är att personen är medlem på forumet. Nomineringarna, ihop med en valfri motivering, kan antingen skrivas i den här tråden eller via ett privat meddelande till Tomten. Den andra advent sammanställs alla nomineringarna och årets omröstning börjar. Den som vinner omröstningen vinner ära, berömmelse, rätten att bära forumtiteln "Årets Nisse 2012" samt ett hemligt pris. Må bästa Nisse vinna!
 15. Ho ho ho! Planeras det något julavsnitt av Animéradion, månntro?
×