Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

grunt

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  460
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om grunt

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  ett hål utanför göteborg
 • Intressen
  anime. manga, rollspel. koffein...Industrisynth, indie

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. grunt

  Hur ser ni ut?

  OMG, DET DÄR ÄR FLODAS BADPLATS! *stops lurking*
 2. grunt

  Piratpartiet

  Ursäkta min okunnighet, men just vad anpassade man sig efter i nämnda exempel? Vad man anpassar sig efter spelar ju naturligtvis roll, här handlar det om någonting relativt harmlöst, i jämförelse med att tex tillåta narkotika eller dylikt, och dessutom någonting som de flesta helt klart vill ha.
 3. grunt

  New ztuff av Hellis ^_^ (uppdaterad)

  Det är lite kul att se hur mycket bättre du har blivit sen de första bilderna du postade Hellis, din starkaste sida måste nog vara karaktärsdesign dock
 4. grunt

  Death Note

  Hela serien är guld, trots att somliga tycker att den borde avslutats efter en viss *SPOIL* incident där en viss *SPOIL Host SPOIL* person dör.
 5. grunt

  Mangaköp

  Senaste inköpet (i fredags): Allt på engelska Trigun 1 Paradise Kiss 1 Beck 1 Hunter X Hunter 5 Death Note 3
 6. grunt

  Bleach

  Det senaste avsnittet var en filler, nu börjar filler arcen. Det som jag tycker gör Bleach så bra måste nog vara hur omänskligt mycket pisk Ichigo ständigt delar ut. Till skillnad ifrån andra shonens, där huvudpersonen oftast behöver träna ofantligt mycket för att komma upp till samma nivå som nästa motständare så krossar Ichigo i princip allt som står i hans väg igenom hela serien :) Det blir en del ganska mäktiga sekvenser av det ^^
 7. grunt

  One Piece

  Animen är okej, men om man jämför den med mangan så är ju mangan överlägset bättre. Animen känns ganska överflödig.
 8. grunt

  Vad lyssnar ni på just nu?

  Architecture in Helsinki - Tiny paintings
 9. grunt

  Piratpartiet

  Ett piratparti låter ju som en ganska dum idé, men jag tror nog fortfarande att det kommer att behövas ändrad lagstiftning kring upphovsrätten i framtiden. Man har ju så vitt jag vet och erfarat inte direkt lyckats stoppa fildelningen och inte motarbetat den på ett särskilt vettigt sätt. Om man inte kan få bort fildelningen så får man ju istället anpassa sig efter den, och en avsevärt stor del av befolkningen brukar ju sig av det, direkt eller indirekt. Jag känner knappt en enda människa inom åldrarna 13-25 som inte gör det eller som inte har en kompis som gör det åt en och bränner ned skiten till en. Om en lagändring skulle ske får man ju även se till att artister, författare osv får ökade bidrag för sin verksamhet, hur man nu skall få pengar till det :P Sen finns det ju ganska fina fördelar med piratkopieringen med, det ger alla, förutsatt att du har tillgång till en dator som pallar det och bredband, tillgång till oerhörda mängder av kultur och underhållning mer eller mindre oberonde av din ekonomiska situation. Sedan kommer ju kulturen ut till en bredare skara av människor och "smalare" musik och literatur kommer ut till fler.
 10. grunt

  Kakans galleri v2.0

  Han ser välutrustad ut, kan det måhända tänkas att han tränar på gym?
 11. grunt

  Lever på Anime.se

  Var väl extremt länge sedan men visst var det lite forumberoende en gång i tiden. Anime.se har dock förlorat den charm det tidigare hade :/ Nu är det irc i så fall som gäller
 12. ser ut som om det är en teaser för en entervoid karaktär närmare bestämt, och en rätt tuff en med :) Fast florida bill är ju den helt klart coolaste i void :)
 13. grunt

  chiblifierad trummis

  Skutty talar om sig själv i tredjeperson :) SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT
 14. grunt

  Anime.se Irc kanalen!

  Ho ho ho, det var roligt ^^
 15. grunt

  EnterVoid karaktär

  Jag ser mycket orochimarukvalitéer
×