Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Spazer

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  151
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Spazer

 • Rang

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Spazer

  "hur-man-ritar-manga-böcker"?

  Se upp bara så du inte låser dig för mycket vilket jag tycker är lätt hänt om man försöker lära sig efter någon lär dig rita guide. Det bästa är nog trots allt att bara rita av en massa bilder och omslag. Så ta ett manga omslag som har någon stil du gillar som det här kanske? Ironi... skämt åsido det där är utan tvekan det hemskaste/läskigaste manga rip off omslag jag sett hittills... eh nåväl.. Det är ju inte som att alla mangatecknare går efter en och samma anatomi mall precis. Lär dig lite grunder och försök utveckla dig vidare utifrån det.
 2. Spazer

  Vad händer när CCS tar slut?

  Nej, det får de verkligen inte göra. För då skulle det bara kunna bli en sak: GULD. Och eftersom serien ifråga skall gå på Barnkanalen, skulle det innebära att jag skulle missa något som är GULD. Och det går jag bara inte med på. Nej, texta serien, då gör det inget om man missar den. Sant så sant! SVT skulle ju överösas med tittarbrev som bara krävde mer och mer. Det är ju en solklar succé. Tipsa SVT!
 3. Spazer

  Vad händer när CCS tar slut?

  Jepp! Ska det dubbas ska det dubbas rejält! Inget haffsjobb, då kan de lika gärna anlita snubben bakom Cyborg009 dubben... fast det kanske är att ta i.
 4. Spazer

  olicenserad anime

  Jag kan dock inte förstå varför man skulle vilja begränsa försäljning av en vara man...vill sälja. Detta alltså gällande sådant som är olicensierat. Naturligtvis som jag skrev är argumentet att de bolagen som distribuerar i de olika länderna vill att man ska köpa just de utgåvorna man distribuearar förståeligt. Men annars när det gäller sådant som förmodligen aldrig skulle få en licens i den zon man befinner sig ser jag ingen grund till varför man skulle vilja begränsa sin egen försäljning? Det är det som känns så meningslöst med regioner att det stänger ute så mycket som ingen tjänar något på att ha utestängt. =S Känns skumt att den som vill helt fritt kan köpa orange road från Japan då de har region 2 (om den nu hade varit släppt i Japan) medans man ska hindras att köpa den amerikanska utgåvan genom regionslås. Störtlöjligt!
 5. Spazer

  olicenserad anime

  Det här med DVD regioner ger klart fascistregimsvibbar. Det finns ingen grund till varför man ska hindra folk som vill köpa officiella utgåvor. Det enda hyffsade argumentet är att de nordiska distributörerna vill sälja sina utgåvor istället för att man ska köpa de amerikanska, etc Men genom att göra så är det ju ganska mycket man stänger ute som kanske aldrig kommer få en licens i den zon man befinner sig. 80% av den animé man äger hade man ju aldrig fått se om man strängt skulle hålla sig till de patetiska regionerna. Så otroligt löjligt. Då är det faktiskt inte konstigt att vissa laddar hem istället... Och nu menade jag alltså filmer/serier som där man befinner sig är olicensierade. =)
 6. Spazer

  Vad händer när CCS tar slut?

  Verkar vara ganska ensam om att uppskatta svenskdubbad animé. Jag tror det är positivt då det säkert kommer nå ut till fler. Man slipper dessutom textremsan ivägen för bildupplägget och om det är en bra dubb kan ju kommentarerna dessutom sitta bättre rent timingsmässigt. Sedan får man ju ta med i beräkningen att det visas på barnkanalen där den största tittarskaran förmodligen är barn. Då är det förmodligen fler som snappar upp det om det är dubbat.
 7. Spazer

  Vad händer när CCS tar slut?

  Ah, nu blev man väldans nyfiken. Kan du säga om det är i samma genre och om det är en helt ny serie? Åh nämen det kan ju bli helskönt. Det beror ju lite på vad det är för serie och hur mycket man kommer satsa på dubben. En dålig dubb kan ju förstöra en del =S Så hoppas man nu satsar på att göra en bra dubb!
 8. Spazer

  Recensionstråden för animé

  e vandread 1st stage samma anime som vandread? har sätt båda och vet inte om de e olika lr samma? 1st stage är den första serien och 2nd stage är den andra helt enkelt. =)
 9. Spazer

  En One Piece för vuxna?

  Låter mycket intressant! Hoppas det kommer en översättning på något språk man behärskar så man kan kolla in den. Jag gillar verkligen tecknarstilen.
 10. Spazer

  Häftigaste anime-vapnet?

  Självklart är det Jan Cogos Astrolans från Starzinger.
 11. Spazer

  Teckna manga?

  Oh fy f.... Framsidan på Dragic Master ser verkligen hemsk och motbjudande ut...
 12. Spazer

  Är hentai anime lagligt i sverige?

  Butiken Swedisc sysslar enbart med just detta, importerar filmer från USA och säljer i Sverige, oavsett om det finns en svensk distributör eller inte. Har svårt att tro att de skulle kunnat köra så länge och så öppet som de gör om deras verksamhet inte var laglig. Jo du har en poäng. =) Har aldrig blivit klok på detta. DVD Norden slutade ju sälja sina reg1 utgåvor med motiveringen att det blivit olagligt att sälja dessa filmer i Sverige sedan april förra året.
 13. Spazer

  Teckna manga?

  Kan vara värt att understryka att det inte bara finns en utan många olika tecknarstilar inom manga.
 14. Spazer

  Trollkarlens slott på franska

  Varför inte? Eller Juraparken! Då får man ju till och med värsta ordvitsen med! Fasen, varför hette den inte det? Det är ju en guldtitel! Guldtitel var ordet! Ahh "Juraparken/Urtidsparken Den Förlorade Världen" klingar ju mycket bättre än Jurassic Park the lost world. Du är inte ensam om att tycka det. "Spindelmannen" klingar läskigt mycket bättre än "spajdermän" och det var dessutom en etablerad titel. Men än värre med Stålmannen som har fått heta Super Man på sistone. Liksom que? Men det finns ju undantag som Thing... Jag håller med dig. Stålmannen känns störtlöjligt att skippa framför SuperMan. Menar vad är poängen? Hur etablerat var/är inte Stålmannen? Lite samma sak med Hulken. Kändes bara störtlöjligt att filmbolaget inte ändrar från The Hulk till Hulken när likväl 90% av alla biobesökare/köpare säger Hulken.
×