Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Marcus

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  284
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  14

Marcus vann senast dagen den maj 9 2021

Marcus hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

61 Utmärkt

Om Marcus

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Linköping

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Marcus

  Var inhandlar jag anime? [Länkar]

  Jag behöver er hjälp igen. Vilket är det bästa stället att beställa nedanstående ifrån, som erbjuder bästa priset när det gäller produkt samt frakt och som sedan skickar till våra breddgrader utan problem? https://www.blu-ray.com/movies/Space-Adventure-Cobra-The-Complete-Original-TV-Series-Blu-ray/272082/ https://www.blu-ray.com/movies/Space-Adventure-Cobra-Blu-ray/249026/
 2. Marcus

  Jag behöver era tips

  Tack för att du tog dig tid att svara och givetvis även för dom tips som du gav mig. Jag köpte Root Double och Littlewitch Romanesque: Editio Regia av din tips samt ett par till andra utöver dom, som jag fann intressanta utifrån hur dom beskrevs hos Steam.
 3. Just nu pågår Steams "Golden Week"-rea där man har sänkt priset på spel specifikt från Japan. Jag har redan slängt i ett par eftersökta RPG i varukorgen och klickat på köp men söker fortfarande efter bra VN och dejtingspel. Då jag inte har så bra koll på dessa genrer så tänkte jag att ni kanske kan tipsa mig om guldkornen som, förhoppningsvis, nu finns till reducerat pris. Starta upp eran klient och kolla runt om ni hittar något bra tips eller klicka er vidare via denna länk som leder direkt till fliken för visuella romaner. Jag är inte helt såld på renodlade "slice-of-life" VN, men tar emot tips om sådana med om ni finner dom oemotståndliga och väsentliga att ha i sin samling. Jag är allätare rent generellt men uppskattar mer än något en väldigt bra och djup handling med mångfacetterade karaktärer och bra världsbygge. Gärna lite action, humor, spänning, skräck, mystik, osv. Dvs, helst inga renodlade drama. Spelen får också väldigt gärna innehålla många val som man som spelare får göra och som påverkar utgången av spelet. Det brukar ofta öppna upp för att man förr eller senare vill spela om dom istället för ett mer "one-and-done" spel. Jag har följande VN/Dejtingspel i min Steam-samling i skrivande stund. Jag har dock inte spelat alla av dom och av dom som jag har spelat så har jag funnit en del allt från väldigt bra till väldigt dåligt. Ame no Marginal -Rain Marginal- fault - milestone one fault - milestone two side:above The House in Fata Morgana The House in Fata Morgana: A Requiem for Innocence HuniePop Japanese School Life KARAKARA Mirror Mirror Maker Narcissu 10th Anniversary Anthology Project 7 spel i Sakura-sviten, som jag dock finner tämligen ointressanta. Sound of Drop - fall into poison - WORLD END ECONOMiCA episode.1 WORLD END ECONOMiCA episode.2
 4. @Sceleris Tack för hjälpen! Jag lyckades att få ner allt till slut.
 5. Marcus

  har ni varit på en convention?

  Då jag bor i en gränsande stadsdel nära Campus Valla där NärCon brukar hålla till på sommaren så har jag sedan dom flyttade konventet till LKPG velat besöka det. Jag har dock inte kommit till skott än och jag börjar att undra om jag någonsin kommer att genomföra det. Jag har en hel radda med hinder att ta mig över innan dess, vissa mer överkomliga än andra. Dessutom så undrar jag verkligen om en 43-åring som mig hör hemma på ett konvent. Jag menar, man är inte äldre än vad man känner sig, men samtidigt så är jag tveksam om jag skulle ha så mycket gemensamt med alla kids som åker till konventet. Jag skulle nog ändå mest vara intresserad av att vilja handla serier, filmer och mercs samt kolla på film och serier. Vet dock inte om dom har kvar filmsalarna så som dom hade i början när konventet kom till stan. Jag skulle må bra av att skaffa mig några vänner i verkliga livet, vilket man kanske skulle kunna göra på konventet, men samtidigt så är jag en ensamvarg av naturen. Ensamheten är ett tveeggat svärd för mig. Jag mår bra och njuter av att vara ensam, samtidigt som ensamheten sakta men säkert äter upp mig inifrån. Jag är en sådan där snubbe som känner sig ensam även fast jag umgås med andra människor. Jag har säkert någon diagnos, men eftersom jag inte är en läkare så har jag dragit mig för att ställa en sådan. 😉 Känns som att jag lika gärna kan shoppa hemifrån samt att kickstarta igång min egen lokala "Biograf NärCon" hemma i soffan och låta ungdomarna få roa sig ifred utan att en gammal stofil som mig gör entré. 😋
 6. Är det någon som seedar Scellan's torrent med alla avsnitt av Animéradion? Har helt plötsligt väldigt mycket tid till förfogande tack vare det rådande läget i vårat rike och även annorstädes, så det vore ju ypperligt att dra ner dom här avsnitten för att minnas tillbaka kring våra vänners upptåg i alla dom olika avsnitten.
 7. Marcus

  Nyheter och artiklar

  Sant. Ett annat forum som jag hänger på införde för ett antal år sedan en gallring av äldre nyhetstrådar. Det gjordes mot bakgrund av att merparten av medlemmarna tyckte att det var lite störande med att nya trådar om dagsfärska nyheter blandades med trådar som gjordes för t.ex. 7-8 år sedan. Jag minns inte exakt enligt vilka premisser som gallringen gjordes, annat än att regeln var att trådar i den huvudsakliga forumdelen för nyheter bara fick vara ett år, eller om det var ett par år, gamla. Allt annat skickades till en nytt delforum som fick agera som nyhetsarkiv. Där kunde man fortfarande göra inlägg i dom befintliga trådarna men inte skapa nya. På så sätt så var det bara "färska" nyheter i det reguljära delforumet och alla var nöjda och belåtna. Det du föreslår är ju identiskt med den lösningen och något som jag helt klart skriver under på. På så sätt exkluderar man inte någon.
 8. Marcus

  Nyheter och artiklar

  Strålande nyheter och ett väl genomtänkt upplägg kring hur det hela är tänkt att fungera och bedrivas. Jag röstar för att man kan arkivera det nuvarande delforumet "nyheter" och publicera ett helt nytt när det är dags att börja att rapportera om nyheter genom den här tilltänkta nystarten. Det är ju trots allt inte så ofta som man har en anledning till att lyfta en äldre nyhetstråd genom ett nytt inlägg, så det är nog ingen större skada skedd om man arkiverar dom befintliga nyhetstrådarna och stänger dom för vidare diskussioner.
 9. PM mottaget och jag håller som bäst på att fixa med att få ned hela rasket. Jag ser fram emot att få utforska det hela lite närmare. Tack för att du bjussar! :skickar evig tacksamhet till @Najica:
 10. @Najica: vad sägs om att byta Japanese School Life mot min eviga tacksamhet?
 11. Tack! :) Jag ska även försöka att lämna mina tankar och funderingar kring mitt utforskande av Narcissu i den här tråden efter att jag är klar.
 12. ^It's a deal! Jag skulle väldigt gärna vilja spela Narcissu först. :)
 13. Jag har inget att anmärka på. Inte negativt i alla fall. Jag tycker att allt ser och känns smått fantastiskt! Forumet har fått sig en rejäl uppgradering och jag ser fram emot att få utforska allt lite närmare. Hittar jag något som är galet så felrapporterar jag det givetvis. Tack för att forumet går in i nästa fas och till alla som har gjort det möjligt. Keep up the good work!
 14. Jag har aldrig riktigt satt mig in i den här typen av spelande, även om jag har varit bra nära flera gånger och dessutom alltid har varit nyfiken. Så när någon erbjuder möjligheten till att få utforska det hela, gratis och lagligt dessutom, så tar jag gärna den chansen. Får man lov att ta emot hela rasket, eller endast en titel eller ett par? Tack på förhand!
 15. Marcus

  Var inhandlar jag anime? [Länkar]

  Textning behövs inte. Är Amazon det bästa stället att handla dessa två utgåvor ifrån?
×