Hoppa till innehåll

sucraM

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  278
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  12

sucraM vann senast dagen den november 15 2017

sucraM hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

59 Utmärkt

Om sucraM

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Linköping

Senaste profilbesökare

1024 profilvisningar
 1. sucraM

  Nyheter och artiklar

  Sant. Ett annat forum som jag hänger på införde för ett antal år sedan en gallring av äldre nyhetstrådar. Det gjordes mot bakgrund av att merparten av medlemmarna tyckte att det var lite störande med att nya trådar om dagsfärska nyheter blandades med trådar som gjordes för t.ex. 7-8 år sedan. Jag minns inte exakt enligt vilka premisser som gallringen gjordes, annat än att regeln var att trådar i den huvudsakliga forumdelen för nyheter bara fick vara ett år, eller om det var ett par år, gamla. Allt annat skickades till en nytt delforum som fick agera som nyhetsarkiv. Där kunde man fortfarande göra inlägg i dom befintliga trådarna men inte skapa nya. På så sätt så var det bara "färska" nyheter i det reguljära delforumet och alla var nöjda och belåtna. Det du föreslår är ju identiskt med den lösningen och något som jag helt klart skriver under på. På så sätt exkluderar man inte någon.
 2. sucraM

  Nyheter och artiklar

  Strålande nyheter och ett väl genomtänkt upplägg kring hur det hela är tänkt att fungera och bedrivas. Jag röstar för att man kan arkivera det nuvarande delforumet "nyheter" och publicera ett helt nytt när det är dags att börja att rapportera om nyheter genom den här tilltänkta nystarten. Det är ju trots allt inte så ofta som man har en anledning till att lyfta en äldre nyhetstråd genom ett nytt inlägg, så det är nog ingen större skada skedd om man arkiverar dom befintliga nyhetstrådarna och stänger dom för vidare diskussioner.
 3. PM mottaget och jag håller som bäst på att fixa med att få ned hela rasket. Jag ser fram emot att få utforska det hela lite närmare. Tack för att du bjussar! :skickar evig tacksamhet till @Najica:
 4. @Najica: vad sägs om att byta Japanese School Life mot min eviga tacksamhet?
 5. Tack! :) Jag ska även försöka att lämna mina tankar och funderingar kring mitt utforskande av Narcissu i den här tråden efter att jag är klar.
 6. ^It's a deal! Jag skulle väldigt gärna vilja spela Narcissu först. :)
 7. Jag har inget att anmärka på. Inte negativt i alla fall. Jag tycker att allt ser och känns smått fantastiskt! Forumet har fått sig en rejäl uppgradering och jag ser fram emot att få utforska allt lite närmare. Hittar jag något som är galet så felrapporterar jag det givetvis. Tack för att forumet går in i nästa fas och till alla som har gjort det möjligt. Keep up the good work!
 8. Jag har aldrig riktigt satt mig in i den här typen av spelande, även om jag har varit bra nära flera gånger och dessutom alltid har varit nyfiken. Så när någon erbjuder möjligheten till att få utforska det hela, gratis och lagligt dessutom, så tar jag gärna den chansen. Får man lov att ta emot hela rasket, eller endast en titel eller ett par? Tack på förhand!
 9. sucraM

  Var inhandlar jag anime? [Länkar]

  Textning behövs inte. Är Amazon det bästa stället att handla dessa två utgåvor ifrån?
 10. sucraM

  Var inhandlar jag anime? [Länkar]

  Var hittar jag Millenium Actress och Tokyo Godfathers på Blu-ray till ett bra pris? Och som skickar till våra breddgrader utan problem? Utgåvorna måste innehålla originaltal. Gärna intressant extramaterial, men det är sekundärt jämfört med originaltal.
 11. sucraM

  Ge mig tips om anime att se

  Jag tackar som ödmjukast för förslagen. Jag lovar att utforska dom alla i detalj. Det är schyst att kunna få lite tips av likasinnade som har bättre koll än vad jag själv har när det kommer till en specifik nisch.
 12. sucraM

  Your Name på svensk bio

  Den kommer att visas i en stad där jag bor. Vilket är Linköping. Jag är dock lite velig om huruvida jag ska se filmen eller ej. Jag har rent generellt svårt för regissörens filmer. Men det är klart, den här kan ju för den delen vara filmen som bevisar motsatsen och jag är inte heller direkt bortskämd med att se anime med originaltal med tillhörande väl utförd svensk undertext på en biograf i min omedelbara närhet. Så ja, man borde kanske se den på bio trots allt. ;)
 13. sucraM

  Ge mig tips om anime att se

  Jag förutsätter att jag känner mig själv (yeah, right) rätt väl vid det här laget och om så är fallet så verkar 40-årskrisen ha kommit som ett brev via posten. I ett försök att lära känna mig själv och identifiera problematiken, eller kanske snarare att fly verkligheten, så undrar jag om det finns någon lämplig anime inom ämnet som jag kan utforska? Tråden är kanske inte rätt plats för det här, men jag tar gärna emot lämpliga tips på manga med om sådana finns. Det kan vara allt ifrån superseriös anime/manga, till något mer oseriöst och med glimten i ögat. Det måste kanske inte vara just en 40-årskris, men något åt det hållet i alla fall. Det känns som att jag vid det här laget borde veta vad jag ska göra med mitt liv och var min plats är, men jag lever kvar någonstans i tonåren eller strax i närheten av övergången till vuxenlivet. ;) :P
 14. sucraM

  Mangaundersökning!

  Jag har fyllt i och delat via Facebook. Hoppas att det för något gott med sig.
 15. sucraM

  Nu ska vi se! Tis/Fre: Wolf's Rain

  Jag har också undrat över det och det enda som jag kan dra mig till minnas att jag har läst kring det hela är följande; http://www.animenewsnetwork.com/bbs/phpBB2/viewtopic.php?t=11942 Jag minns dock inte om jag forskade vidare i huruvida det stämde eller ej. Någon med mer insikt i ämnet får gärna fylla i.
×