Hoppa till innehåll

sucraM

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  281
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  12

sucraM vann senast dagen den november 15 2017

sucraM hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

59 Utmärkt

Om sucraM

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Linköping

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. @Sceleris Tack för hjälpen! Jag lyckades att få ner allt till slut.
 2. sucraM

  har ni varit på en convention?

  Då jag bor i en gränsande stadsdel nära Campus Valla där NärCon brukar hålla till på sommaren så har jag sedan dom flyttade konventet till LKPG velat besöka det. Jag har dock inte kommit till skott än och jag börjar att undra om jag någonsin kommer att genomföra det. Jag har en hel radda med hinder att ta mig över innan dess, vissa mer överkomliga än andra. Dessutom så undrar jag verkligen om en 43-åring som mig hör hemma på ett konvent. Jag menar, man är inte äldre än vad man känner sig, men samtidigt så är jag tveksam om jag skulle ha så mycket gemensamt med alla kids som åker till konventet. Jag skulle nog ändå mest vara intresserad av att vilja handla serier, filmer och mercs samt kolla på film och serier. Vet dock inte om dom har kvar filmsalarna så som dom hade i början när konventet kom till stan. Jag skulle må bra av att skaffa mig några vänner i verkliga livet, vilket man kanske skulle kunna göra på konventet, men samtidigt så är jag en ensamvarg av naturen. Ensamheten är ett tveeggat svärd för mig. Jag mår bra och njuter av att vara ensam, samtidigt som ensamheten sakta men säkert äter upp mig inifrån. Jag är en sådan där snubbe som känner sig ensam även fast jag umgås med andra människor. Jag har säkert någon diagnos, men eftersom jag inte är en läkare så har jag dragit mig för att ställa en sådan. 😉 Känns som att jag lika gärna kan shoppa hemifrån samt att kickstarta igång min egen lokala "Biograf NärCon" hemma i soffan och låta ungdomarna få roa sig ifred utan att en gammal stofil som mig gör entré. 😋
 3. Är det någon som seedar Scellan's torrent med alla avsnitt av Animéradion? Har helt plötsligt väldigt mycket tid till förfogande tack vare det rådande läget i vårat rike och även annorstädes, så det vore ju ypperligt att dra ner dom här avsnitten för att minnas tillbaka kring våra vänners upptåg i alla dom olika avsnitten.
 4. sucraM

  Nyheter och artiklar

  Sant. Ett annat forum som jag hänger på införde för ett antal år sedan en gallring av äldre nyhetstrådar. Det gjordes mot bakgrund av att merparten av medlemmarna tyckte att det var lite störande med att nya trådar om dagsfärska nyheter blandades med trådar som gjordes för t.ex. 7-8 år sedan. Jag minns inte exakt enligt vilka premisser som gallringen gjordes, annat än att regeln var att trådar i den huvudsakliga forumdelen för nyheter bara fick vara ett år, eller om det var ett par år, gamla. Allt annat skickades till en nytt delforum som fick agera som nyhetsarkiv. Där kunde man fortfarande göra inlägg i dom befintliga trådarna men inte skapa nya. På så sätt så var det bara "färska" nyheter i det reguljära delforumet och alla var nöjda och belåtna. Det du föreslår är ju identiskt med den lösningen och något som jag helt klart skriver under på. På så sätt exkluderar man inte någon.
 5. sucraM

  Nyheter och artiklar

  Strålande nyheter och ett väl genomtänkt upplägg kring hur det hela är tänkt att fungera och bedrivas. Jag röstar för att man kan arkivera det nuvarande delforumet "nyheter" och publicera ett helt nytt när det är dags att börja att rapportera om nyheter genom den här tilltänkta nystarten. Det är ju trots allt inte så ofta som man har en anledning till att lyfta en äldre nyhetstråd genom ett nytt inlägg, så det är nog ingen större skada skedd om man arkiverar dom befintliga nyhetstrådarna och stänger dom för vidare diskussioner.
 6. PM mottaget och jag håller som bäst på att fixa med att få ned hela rasket. Jag ser fram emot att få utforska det hela lite närmare. Tack för att du bjussar! :skickar evig tacksamhet till @Najica:
 7. @Najica: vad sägs om att byta Japanese School Life mot min eviga tacksamhet?
 8. Tack! :) Jag ska även försöka att lämna mina tankar och funderingar kring mitt utforskande av Narcissu i den här tråden efter att jag är klar.
 9. ^It's a deal! Jag skulle väldigt gärna vilja spela Narcissu först. :)
 10. Jag har inget att anmärka på. Inte negativt i alla fall. Jag tycker att allt ser och känns smått fantastiskt! Forumet har fått sig en rejäl uppgradering och jag ser fram emot att få utforska allt lite närmare. Hittar jag något som är galet så felrapporterar jag det givetvis. Tack för att forumet går in i nästa fas och till alla som har gjort det möjligt. Keep up the good work!
 11. Jag har aldrig riktigt satt mig in i den här typen av spelande, även om jag har varit bra nära flera gånger och dessutom alltid har varit nyfiken. Så när någon erbjuder möjligheten till att få utforska det hela, gratis och lagligt dessutom, så tar jag gärna den chansen. Får man lov att ta emot hela rasket, eller endast en titel eller ett par? Tack på förhand!
 12. sucraM

  Var inhandlar jag anime? [Länkar]

  Textning behövs inte. Är Amazon det bästa stället att handla dessa två utgåvor ifrån?
 13. sucraM

  Var inhandlar jag anime? [Länkar]

  Var hittar jag Millenium Actress och Tokyo Godfathers på Blu-ray till ett bra pris? Och som skickar till våra breddgrader utan problem? Utgåvorna måste innehålla originaltal. Gärna intressant extramaterial, men det är sekundärt jämfört med originaltal.
 14. sucraM

  Ge mig tips om anime att se

  Jag tackar som ödmjukast för förslagen. Jag lovar att utforska dom alla i detalj. Det är schyst att kunna få lite tips av likasinnade som har bättre koll än vad jag själv har när det kommer till en specifik nisch.
 15. sucraM

  Your Name på svensk bio

  Den kommer att visas i en stad där jag bor. Vilket är Linköping. Jag är dock lite velig om huruvida jag ska se filmen eller ej. Jag har rent generellt svårt för regissörens filmer. Men det är klart, den här kan ju för den delen vara filmen som bevisar motsatsen och jag är inte heller direkt bortskämd med att se anime med originaltal med tillhörande väl utförd svensk undertext på en biograf i min omedelbara närhet. Så ja, man borde kanske se den på bio trots allt. ;)
×