Hoppa till innehåll

DrTenma

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  20
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

DrTenma vann senast dagen den mars 26 2018

DrTenma hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

1 Neutral

Om DrTenma

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Tokholm
 1. På lördag 24 mars anordnar Mangakai en Manga- och Animékongress vilket är en föreläsningsdag om många varierande ämnen från 10:00. Fritt inträde. Ingen förbokning, registrering sker på plats. http://abfstockholm.se/event/2018/03/stockholms-manga-och-anime-kongress/ https://www.facebook.com/events/160945221199458/ (mer uppdaterad).
 2. DrTenma

  Stockholms manga- & animékongress

  fram tills
  På lördag 24 mars anordnar Mangakai en Manga- och Animékongress vilket är en föreläsningsdag om många varierande ämnen från 10:00. Fritt inträde. Ingen förbokning, registrering sker på plats. http://abfstockholm.se/event/2018/03/stockholms-manga-och-anime-kongress/ https://www.facebook.com/events/160945221199458/ (mer uppdaterad).
 3. DrTenma

  Sakuramatsuri ~ Körsbärsblommans dag

  Sakuramatsuri ~ Körsbärsblommans dag firas varje år i Kungsträdgården, Stockholm. Facebook Mangakai återfinns i vårt eget tält (besök oss gärna) Mer information hittas på arrangörens hemsida: Japanska föreningen i Stockholm
 4. DrTenma

  Mangakai Kungsholmen

  Mangakais Kungsholmencirkel har träffats på tisdagar sedan våren 2013. Lokalen öppnar strax efter 18 och vi håller på till 22. Se www.mangakai.se för mer information. Välkomna!
 5. DrTenma

  Mangakai Täby

  Mangakais Täbycirkel har haft möten varje måndag sedan 2001. (Undantag då julafton / nyårsafton infaller på en måndag.) Vi startar vid 18:15 och håller på till 23:15. Se www.mangakai.se för mer information. Välkomna!
 6. DrTenma

  Mangakai Huddinge

  Mangakai Huddinge har visningar helgfria onsdagar (sedan 1998). Vi startar vid 17 och tittar till 21, med avbrott för gemensam matrast. Se http://huddinge.mangakai.org för mer information. Välkomna!
 7. DrTenma

  Mangakai Huddinge

  Mangakai Huddinge har visningar alla helgfria onsdagar (sedan 1998). Vi startar vid 17 och tittar till 21, med avbrott för gemensam matrast. Se http://huddinge.mangakai.org för mer information. Välkomna!
 8. DrTenma

  Anime-blindtest

  Vad? Har ingen tagit 12 ännu? DoReMi öppningslåt 1 på tyska, så klart
 9. Om nu någon missat det så är det dags för ett nytt Sapparikon, nr 5 i ordningen. Det äger som vanligt rum i Täby, strax norr om Stockholm. Denna gång är det mellan 13:e och 15:e juni. Den officiella tråden hittar ni på Mangakais forum.
 10. DrTenma

  Kalendern

  Jag vet hur svårt det är att få input från folk. Jag underhåller själv ett litet kalendarium på http://www.mangakai.net/forum/viewtopic.php?t=102 och känner att det är svårt att själv hålla koll på allt som händer. Tack för det Docster, en liten grej bara... Det står att konventet äger rum i Januari...
 11. DrTenma

  Kalendern

  Om man tittar på den här kalendern så verkar det inte hända mycket i Sverige... Men i alla fall: -------------------------------------------------------------------------------------- Du har väl inte missat att det är dags för Sapparikon igen? Nr 4 i serien går av stapeln 15-17 juni i Täby utanför Stockholm. Sapparikon är ett litet animé- & mangakonvent med tema "Arrangörerna har noll koll". Sapparikon är baserat på idén att alla kan bidra med något. Det är ett konvent där arrangörerna ordnar med lokal, och entusiastiska besökare ordnar resten. Här hittar du den officiella forum-tråden. I den hittar du den mest aktuella informationen, även om det så här i börjar inte står så mycket. Välkomna!
 12. Du har väl inte missat att det är dags för Sapparikon igen? Nr 4 i serien går av stapeln 15-17 juni i Täby utanför Stockholm. Sapparikon är ett litet animé- & mangakonvent med tema "Arrangörerna har noll koll". Sapparikon är baserat på idén att alla kan bidra med något. Det är ett konvent där arrangörerna ordnar med lokal, och entusiastiska besökare ordnar resten. Här hittar du den officiella forum-tråden. I den hittar du den mest aktuella informationen, även om det så här i börjar inte står så mycket. Välkomna!
 13. Läste just en notis i gårdagens tidning: "Kungsträdgårdens körsbärsträd står i full blom" Vad fasen... De brukar ju bara hålla sig i en vecka och vi var där den 8:e. Jäkla väder, som ställer allt på huvudet... På lördag hålls det tydligen en "officiell" hanami med japanska trummor, koto, haikudikter, kimonovisning och mycket mer. Något sådant får vi så klart inte missa. Mangakai kommer att vara på plats från kl 11:30, vi får se om det blir i samma hörn som vanligt, eller om vi hittar en annan plats. Banderoller kommer att sättas upp, så promenera runt lite tills du hittar oss.
 14. Mangakai har som tradition att samla ihop en massa folk (medlemmar & alla andra intresserade) i Kungsträdgården när körsbärsträden blommar. [Länk-2006a][Länk-2006b] Normalt så kan vi förvarna ett tag innan (förra året var det 6:e maj), men på grund av den globala uppvärmningen så blommar träden tydligen redan nu. Jag föreslår att vi samlas i Kungsträdgården på Söndag vid 11-tiden, samma ställe som förra året (hörnet närmast Gallerian (Hamngatan)). Vi ordnar en presenning, ta med en filt (underlaget är asfalt) & lite picknick så sitter vi en stund och myser tillsammans. Länk till aktuell Zmanga-tråd -------------------------------------------------------------------------------------- OBS! Uppdatering: Vi möts igen (se nästa post)
 15. DrTenma

  Kalendern

  Om en vecka drar vi igång Projekt Sapparikon:03 Vi har vår officiella tråd här, på vårt eget forum, på Zmanga diskuteras det i denna tråd Bra om denna information kommer med i kalendern Tack på förhand / Tenma
×