Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

MottoMotto

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  5
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av MottoMotto

 1. MottoMotto

  Mest meningslösa animéserie ni sett ?

  jo, men nu heter ju tråden faktiskt Mest meningslösa animéserie ni sett ? vilket betyder att det som skrivs här är personliga åsikter om dåliga animes, sen kanske nån håller med och nån inte. Ja, det är sant. Tror ändå inte jag har sett nån meningslös anime. Tycker jag inte om den slutar jag titta. Och det lilla man såg har säkert ändå haft någon mening... Om inte annat så för att få ett referensmaterial över vilken typ av animeer man inte tycker om.
 2. MottoMotto

  Mest meningslösa animéserie ni sett ?

  Jag vill påstå att det inte finns någon. Så länge alla människor är olika kommer det finnas någon som kan ta till sig varje anime. Och så länge någon kan ta den till sig, är den meningsfull... Eller?
 3. MottoMotto

  Första "anime/manga-kärleken"

  Om jag inte minns helt fel så var jag nog rätt ordentligt förtjust i Kogo... (Starzinger). Jag var väl 8-9 kanske och han hade astrolans och dödade rymdmyror... Hade någon berättat för mig då att han egentligen var cyborg och på ett annat språk hette Jesse Dart hade jag nog tappat intresset ganska snart... :S
 4. MottoMotto

  Favvo MMORPG?

  R.O.S.E. Online har min röst. Charmiga karaktärer med stora ögon och fötter. Och så har jag hört att när man är level 50 kan man ta körkort och köpa bil... coolt B) Annars tycker jag att FFXI är helt ok. Ett spel där de som tröttnat på att slå ner monster kan sadla om och bli fiskare på heltid... Varför inte? ;)
 5. MottoMotto

  --==)RoseOn(==--

  Håller med, det är ett väldigt kul spel :D Väl värt att testa. Lite buggar o sånt bara XD
×