Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

svart_lotus

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  5
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av svart_lotus

 1. svart_lotus

  Manga.se och hentai.se?

  Kan förstå i fall manga.se utgår och faller in på anime.se, men kommer ni göra något åt hentai.se? Om inte, kommer ni i alla fall lägga till en mapp i forumet för oss hentais?
 2. svart_lotus

  Vad tycker ni om hentai

  It makes life worth living :)
 3. svart_lotus

  Japan

  Ett råd: Jag ska sticka till japan snart, ska bara stadga ekonomin, men jag har fixat ett flertal vänner i japan. Genom dom kan man fixa job, bostad med mera (räkna dock inte med något lyx). Enda problemet är igentligen att fixa visum, det är rätt svårt i japan. Att bli permanent medborgare är näst intil omöjligt.
 4. svart_lotus

  Varför läser alla manga i Japan?

  Jag tror att det handlar om att det finns manga som riktar sig till alla åldrar, stilar, yrken och tycken. Sedan är det ju så att manga utgör 40% av litraturen i japan, så det är nog rätt lätt hänt att man börjar läsa det om man bor där :)
 5. svart_lotus

  Retail eller pirat?

  Måste ha fansub, annars får vi vänta i flera år innan vi får se serierna, om dom över huvud taget kommer till europa eller usa. Dock håller jag med om att man ska sponsra dom man tycker om, precis som med mp3:or.
×