Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Marran

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  70
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Marran

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Borlänge
 • Intressen
  Musik, manga/anime,kompisar
 1. Marran

  Födelsedagar!

  89-05-10 är det för mig B)
 2. Marran

  Jag är Ken Akamatsu?

  haha, så mycket har jag inte skrattat på länge, ;) folk är verkligen blåsta ibland . 1000 dollar är ju inte direkt en liten summa , herregud .... Elwin, du kan ju dem min mail istället så jag kan ha lite kul :D
 3. 1. One Piece 2. Dragoball 3. Yu-Gi-Oh
 4. Marran

  ditt drömjobb?

  spelkompositör, är själv musiker och kompositör ,och eftersom jag är väldigt spel intresserad så skulle det vara som en dröm att göra musik till spel.
 5. Marran

  Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

  har sett de 2 första episoderna, måste säga att det är riktigt roade att kolla på.
 6. Marran

  R.I.P. Micke "Svullo" Dubois

  har många goda minnen från hans filmer och skämt, jag har vuxit upp med hans humor och jag och mina bröder har alltid respekterat och diggat Micke.. Det är synd att nåt sånt här ska behöva hända, en sån här bra person ska inte behöva ta den här vägen, bara för att svenska psykvården är helt jävla kass! >:( R.I.P Svullo! :(
 7. Marran

  psp eller ds

  då ska vi inte prata om Nintendogs reklamerna som har gått på tv, då kan man snacka om dålig reklamkampanj.
 8. Marran

  psp eller ds

  Blir nog PSP för mig. Om jag vill spela NDS så snor jag det från polarn :P
 9. jag både skrattade och blev arg. jag skrattade för hennes dumhet, och blev arg för att en vuxen individ kan vara så dum.
 10. Marran

  Castlevania:curse of darkness

  det senaste 3D-Castlevania äventyret , som tydligen är en uppföljare till CV3: Draculas Curse. http://www.konami.com/gs/officialsites/castlevania/ gillade LOI , så jag funderar på att skaffa detta, någon annan som ska skaffa det? :P eller är det någon här som har spelat det?
 11. Marran

  hört om Guilty Gear?

  har lirat GGX2 reload en helt del med polarna, och det är med lätthet det bästa 2D-fighter till PS2. Fast tycker det borde finnas lite mer moves.
 12. Marran

  Bästa spelmusiken!1!!!1

  ojoj, svårt att säga , lyssnar på så mycket spel musik. men jag nämner de sountracks jag kommer på just nu.( och som först tänkte tanken på) Grandia serien : Noriyuki Iwadare är en mästare! Final Fantasy serien: Nobuo är min idol, tillsammans med Iwadare. Shenmue 1 Tekken Megaman Chrono Trigger Disgaea Silent Hill 2 Secret of Mana Street Fighter 2 Final Fantasy Tactics Legend of Zelda Skies of Arcadia Suikoden Wild Arms Kingdom Hearts Castlevania SOTN: är väldigt förvånad att ingen har nämnt det här spelets soundtrack än, som är ett mästerverk. försök att spela spelet utan att nynna på Michiru Yamanes mystiska och vacka melodi slingor.
 13. Marran

  Värsta bandet/artisten ni vet?

  Gyllene Tider, ussch och bläääää
 14. Marran

  Trodde ni att ni kunde engelska?

  aahhh, det här var skitsvårt ;)
×