Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Eshara

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  18
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Eshara

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Intressen
  Anime och datorn!
 1. Eshara

  Japanska för dumskallar

  En kul notis vore väl att japanerna inte har någon form för plural.
 2. Eshara

  Idéer på amvs

  Jag skulle vilja ha en amv på Not meant for me (Queen of the damned soundtracket), framförd av Wayne från Static X. Funderar på serie. Tror hur som helst inte att jag själv varken har skills, ork eller tålamod att göra det. Jag ser för lite anime. Speciellt för lite dyster anime. Kommer inte på någon som passar. :/
 3. Eshara

  Tenshi Na Konamaiki

  Mjo. Den är verkligen... Blek. Eller matt, möjligtvis. Inte lika detaljerad som andra heller. Men jag började se den för säkert ett år sen, och du säger att hela inte är släppt? Illa...
 4. Eshara

  Hur kom ni i kontakt med anime?

  Kenshin OAVn var den första jag såg. Den bästa hittills, också. Ruskigt grym, måste se om den nån dag. Tror jag var i de tidigaste tonåren.
 5. Eshara

  Tenshi Na Konamaiki

  Är inte hela ute ännu? Då segar de vääldigt mycket med den serien. Ja. Den är fult tecknad. Men hyffsat bra ändå.
 6. Eshara

  Slutet

  Jag hatar ofullständiga slut.
 7. Eshara

  När man ser en ruskigt bra Serie/Film...

  Jag brukar bara sitta och stirra rakt in i skärmen efter en ofantligt bra serie. Har ruskigt svårt att gå vidare på nästa när det känns som att inget kan mäta sig med tidigare. Det är fan nästan så man vill gråta ibland.
 8. Eshara

  FLCL

  Visst är det den där serien med bruden som kör motorcykel och spelar gitarr? Helkass, imo.
 9. Eshara

  Den snyggaste manliga animekaraktären

  Sagara Sousuke (FMP) eller Onizuka Eichi(?) från GTO. Alucard och Kenshin är mest häftiga.
 10. Eshara

  Den snyggaste kvinnliga animekaraktären

  Asuka från NGE är ju onekligen ruskigt snygg. Men jag vet inte. Jag har ju Ayanami från samma serie, Tomoe från Kenshin OAVn, Motoko från Love Hina och Chidori hittar jag nånstans i bakhuvudet. Det blir för mycket, jag tänker inte bestämma mig. :P
 11. Eshara

  Genomsnitt seda!?

  Självklart blir man coolare om man har sett mer anime! Måste hoppa av skolan så jag hinner se ~2 serier per dag. Då får jag många brudar i bakhasorna. Äh... Kanske inte. Jag har väl sett ~15 serier. Minnet sviker dock så mycket att jag inte lär minnas mer än 5-6 stycken om jag ska börja göra en lista.
 12. Eshara

  favvo fansub?

  RB rippade Witch Hunter Robin va? Mycke phra krejor. :)
 13. Eshara

  Inaktiva presentationer

  Jag kan givetvis inte låta bli att svara på det här inlägget, mest för att det är ett inlägg jag kan svara på. Inte för att jag egentligen behöver skriva någon närmare presentation. Jag är nog ganska lik Herid Fel, i grund och botten. (Jag ÄR väldigt ondskefull, vare sig du vill det eller ej.) Med den smala skillnaden att jag använder smileys. Detta tänker jag dock skylla helt på en av mina vänner, en technofjortis som använder dessa monstruöst mycket. Ni kommer endast att känna mig under mitt nick, därför behöver ni inte annat. Hej. :)
 14. Eshara

  Azumanga Daioh

  Helt enkelt en otroligt skön serie! Osaka är ju en av dem som är absolut roligast! :D
 15. Eshara

  Rurouni Kenshin!

  Har sett OAVn i alla fall, även småsnuttar från serien. Tycker att Kenshin själv verkar lite... Vek? Ja, vek. Vekare än i OAVn, that is.
×