Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

dinskugga

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  376
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om dinskugga

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Småland

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. dinskugga

  Hjälp mig komma på vad det här är för anime!

  vad är detta för anime ( tror det är en anime ) http://i33.tinypic.com/2gvvqfs.jpg ?? tacksam om någon kan hjälpa mig :)
 2. dinskugga

  Eureka Seven

  vad är det du inte riktigt vet hur du ska tolka eller hur man ska säga då? :)
 3. dinskugga

  Gundam 00 2nd season

  i början av säsong 1 hade jag en massa saker jag irriterade mig på något fruktansvärt och som tur var så försvann det ju längre säsongen gick och till slut tyckte jag den var helt ok.. kan väl erkänna att jag fortfarande tycker Seed är bättre samt dem äldre serierna. men jag tror "säsong 2" blir bättre än säsong 1 iaf :)
 4. dinskugga

  Anime 2008

  ingen som har någon bra sammanfattning av höst/vinter säsongen ? typ lite story samt några bilder. jobbigt att gå igenom varje hemsida ju :/ min favorit blogg har inte fått upp sitt höst/vinter prew än
 5. dinskugga

  Vad ser du på för anime just nu?

  ser väldigt få serier nu för engångs skull . men snart drar ju höst/vinter säsongen igång så då ökas väl listan ut :D Ser på följande -Toloveru -Sekirei -Zero no Tsukaima: Princesses no Rondo -Gundam 00 ( fast uppehåll till oktober )
 6. dinskugga

  Anime 2008

  intressant :D .. men youtube ? hmm vem fan ser anime där ? ><
 7. dinskugga

  Zero no Tsukaima

  bara jag som gillade Agnès ? ;)
 8. dinskugga

  Special A

  efter 5 avsnitt så lägger jag denna serie åt sidan då den är fruktansvärt enformig och jag tål inte karaktären Takishima då jag tycker han är så jävla dryg och pinsam. är även flera faktorer inblandande. men främsta orsaken är att enformigheten på serien och den lyckas inte hålla uppe mitt intresse.
 9. dinskugga

  Var inhandlar jag anime? [Länkar]

  har handlat på discshop i 4år nu och handlar nog 1gång i månaden minst där och om jag beställer innan 16.00 har jag det alltid dagen efter ! och om man förboka har man nästan alltid saken dagen innan eller på rel dagen .. så jag rekomendera discshop :)
 10. dinskugga

  Special A

  såg första avsnittet idag och gillade avsnittet och kommer nog följa serien dock ogillar jag karaktärsanimen eller mest benen :S varför har dom så långa ben ser väldigt mysko ut ! irriterande
 11. dinskugga

  Kanokon

  tycker den hade det jag förväntade mig av den :D dvs mkt fanservice och lite komiska inslag och lite annat smått och gott förvänta mig ingetannat av den så ;) bryr mig inte om den blir så djup heller .. då jag ser den mest för fanservice och komedi inslagen haha :)
 12. dinskugga

  Vad ser du på för anime just nu?

  Börjat se på följande av vår säsongens utbud *Kanokon *To Love RU *Special A ser även på Gundam 00 men den har ju uppehåll nu tills oktober. väntar även på avsnitt 2 av OVAN Mai-Otome.0.S.ifr och sist ser jag på Venus Versus Virus !
 13. dinskugga

  To Love-Ru

  såg första avsnittet idag var hyffsat kul :) kommer följa denna och Kanokon i vår . då dessa kommer stå för mitt behov av roliga animer med mkt fan service i ;) sen för djup handling och annat får andra serier stå för ..
 14. dinskugga

  Kanokon

  detta såg ju bra ut (fanservice me like) :P http://randomc.animeblogger.net/image/Miscellaneous/Spring%202008%20Preview/kanokon2.jpg
 15. dinskugga

  Figurköp

  vem är bruden med svärdet ? vilken manga/anime kommer hon ifrån ?
×