Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Wahlgren

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  8
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Wahlgren

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Plats
  Svedala
 1. Enda basketsaken jag vill läsa är... ILL CKBC eller något ;) Så jäkla härlig, coolaste karaktären i en sportmanga är med där.
 2. Wahlgren

  Lone Wolf and Cub

  Ja, jäkligt nice, måste köpa resten av sakerna dock. Dyrt som attans men det är det väl värt. Har 1-3 hemma, fjärde försvann... men men. Beställer två böcker i stöpet när jag närmar mig slutet på andra. Det fungerar, tar ju en tid att läsa när man inte tar allt på en gång. Vem vet, det kan ju bli bra. Russel crowe och den där sjätte sinnet ungen i huvudrollen ;) Huhuhuhu....
 3. Wahlgren

  Lone Wolf and Cub

  Sjävl kör jag på engelska pocketen. Var avskräckt av storleken på serien ett bra tag innan. Men det blir ju helt enkelt mycket gott. Detta kan ju vara intressant för dig ifall du inte redan vet om det. :)
 4. Wahlgren

  lite försenad eh?

  Äsch, nu är den uppe. Nu får vi se hur det går med nyheter och liknande :)
 5. Wahlgren

  Lone Wolf and Cub

  *vänder sig mot altaret* Wololo! Jag älskar lone wolf and cub, mysig serie...
 6. Wahlgren

  Maison Ikkoku 1-14 säljes kanske.. :D

  Kan börja med att säga om hur bra skick de är i ;) För övrig tinte intresserad... men du borde väl kunna få 150 spänn per bok om de är i perfekt skick. Min åsikt bara.
 7. Själv tror jag inte på att BoTI hamnar i något pocket format. Inte ännu. Enda chansen för att få ser mer BoTI är att köpa den engelska versionen.
 8. Wahlgren

  Avatars

  80x80 räcker väl. Får tänka på modemarna.... men jag borde inte uttala mig då jag själv fallit offer för att ha ökat till 100x100 på mitt eget forum. Man får bestämma sig för vilket som är bäst helt enkelt.
×