Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Avathar

Administratörer
 • Innehållsräkning

  917
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  9

Avathar vann senast dagen den december 7 2017

Avathar hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

27 Utmärkt

Om Avathar

 • Rang
  Tentakelmonster
 • Födelsedag 1981-04-05

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Spel, Anime, Manga, Naket

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.anime.se

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Avathar

  Vill du ge en slant för Anime.se:s framtid?

  Avgifter o stuff betalda, pengar överförda, domännamnet kopplat till mitt Loopia konto, nu börjar bara resten av arbetet för att skydda domänen frammåt i tiden så att jag inte är en svag länk. För er som WHOIS:ar så kommer IIS snart reflektera förändringen bättre.
 2. Avathar

  Anime.se:s framtid är upp till dig

  Slänger in lite saker här som jag fångar upp då och då i diskussioner, det frågades om aktivitet och siffror. Vet att det inte säger så mycket men det är så många sidvisningar vi har haft totalt under ett dygn och hur många av dom som var från återkommande besökare. Vi kan vara aktiva vid behov men just nu så är det ca ca:200 sidvisningar i snitt under ett dygn och det kan vi översätta runt till 10 användare som har öppnat index eller forumtråd 10 gånger var, vi har en bounce rate på nära 85%, oftast amerikaner som sökt på anime eller liknande. Om någon här är bra på analytics så kan jag dela med mig av access om vi kan få en bättre mätning, min stora fokus med anime.se ligger just i att anime.se ska existera på nätet och att jag driftar, felsöker vid behov, ser till att vi har rätt teknologi och att den funkar mao så analytics är inte riktigt mitt forte. PS. Vi kan inte låta det vara den här tråden som får min post count nära 1k, jag har sparat den milstenen aktivt!
 3. Avathar

  Anime.se:s framtid är upp till dig

  Bara så det inte missas, Hosting är ingenting vi behöver tänka på, det har jag tagit hand om sen starten och det kan jag fortsätta ta hand om.
 4. Avathar

  Avatarstorlek

  Den gränsen kommer vi nog kunna öka i framtiden när jag är klar med optimeringarna av webbservern runda 2.
 5. Avathar

  Projekt hos anime.se?

  Och det hela slutade att han nu är praktikant anställd här på Apica, låser ämnet :)
 6. Avathar

  Senaste ämnen ligger i skymundan

  Risken med att bara köra på * är att det blir en massa väckta zombie trådar, i vissa forum går det i andra inte, vi har dock inga regler kring det på forumet så det finns inget hinder men kan vara bra att definiera innan så det inte blir en massa onödig friktion.
 7. Avathar

  Senaste ämnen ligger i skymundan

  Är väl inget som hindrar att man hackar till en visa slumpat innehåll att bara vissa innehåll som skapats eller varit aktivt under den senaste månaden eller liknande.
 8. Avathar

  Projekt hos anime.se?

  daniel@apica.se men det är bara att ringa närsom då ingen kommer höjja ett ögonbryn om jag snackar webbprestanda osv på arbetstid ;)
 9. Avathar

  Projekt hos anime.se?

  Hej zhba, ring mig gärna på 0735310737 så kan vi diskutera det vid tillfälle samt se vad det är för arbete du kan göra, hjälper dig mer än gärna att komma igång och leda dig på vägen då prestandatestning är väldigt kul men det finns en hel del kaninhål på vägen som man bör undvika. Mvh, Daniel "Avathar" Freij
 10. Avathar

  Prickar under avataren?

  well sceleris har 11000 inlägg så han har alla prickar.
 11. Avathar

  Gissa animen

  Nope
 12. stämmer säkert det :)
 13. Avathar

  Gissa animen

  Låt oss fortsätta då!
 14. avathartos tror jag avathar bara var det
 15. Blev klar med jobbet nu, senare än vad jag trodde tyvärr...
×