Hoppa till innehåll

Avathar

Administratörer
 • Innehållsräkning

  917
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  9

Allt som postas av Avathar

 1. Avathar

  Vill du ge en slant för Anime.se:s framtid?

  Avgifter o stuff betalda, pengar överförda, domännamnet kopplat till mitt Loopia konto, nu börjar bara resten av arbetet för att skydda domänen frammåt i tiden så att jag inte är en svag länk. För er som WHOIS:ar så kommer IIS snart reflektera förändringen bättre.
 2. Avathar

  Anime.se:s framtid är upp till dig

  Slänger in lite saker här som jag fångar upp då och då i diskussioner, det frågades om aktivitet och siffror. Vet att det inte säger så mycket men det är så många sidvisningar vi har haft totalt under ett dygn och hur många av dom som var från återkommande besökare. Vi kan vara aktiva vid behov men just nu så är det ca ca:200 sidvisningar i snitt under ett dygn och det kan vi översätta runt till 10 användare som har öppnat index eller forumtråd 10 gånger var, vi har en bounce rate på nära 85%, oftast amerikaner som sökt på anime eller liknande. Om någon här är bra på analytics så kan jag dela med mig av access om vi kan få en bättre mätning, min stora fokus med anime.se ligger just i att anime.se ska existera på nätet och att jag driftar, felsöker vid behov, ser till att vi har rätt teknologi och att den funkar mao så analytics är inte riktigt mitt forte. PS. Vi kan inte låta det vara den här tråden som får min post count nära 1k, jag har sparat den milstenen aktivt!
 3. Avathar

  Anime.se:s framtid är upp till dig

  Bara så det inte missas, Hosting är ingenting vi behöver tänka på, det har jag tagit hand om sen starten och det kan jag fortsätta ta hand om.
 4. Avathar

  Avatarstorlek

  Den gränsen kommer vi nog kunna öka i framtiden när jag är klar med optimeringarna av webbservern runda 2.
 5. Avathar

  Projekt hos anime.se?

  Och det hela slutade att han nu är praktikant anställd här på Apica, låser ämnet :)
 6. Avathar

  Senaste ämnen ligger i skymundan

  Risken med att bara köra på * är att det blir en massa väckta zombie trådar, i vissa forum går det i andra inte, vi har dock inga regler kring det på forumet så det finns inget hinder men kan vara bra att definiera innan så det inte blir en massa onödig friktion.
 7. Avathar

  Senaste ämnen ligger i skymundan

  Är väl inget som hindrar att man hackar till en visa slumpat innehåll att bara vissa innehåll som skapats eller varit aktivt under den senaste månaden eller liknande.
 8. Avathar

  Projekt hos anime.se?

  daniel@apica.se men det är bara att ringa närsom då ingen kommer höjja ett ögonbryn om jag snackar webbprestanda osv på arbetstid ;)
 9. Avathar

  Projekt hos anime.se?

  Hej zhba, ring mig gärna på 0735310737 så kan vi diskutera det vid tillfälle samt se vad det är för arbete du kan göra, hjälper dig mer än gärna att komma igång och leda dig på vägen då prestandatestning är väldigt kul men det finns en hel del kaninhål på vägen som man bör undvika. Mvh, Daniel "Avathar" Freij
 10. Avathar

  Prickar under avataren?

  well sceleris har 11000 inlägg så han har alla prickar.
 11. Avathar

  Gissa animen

  Nope
 12. stämmer säkert det :)
 13. Avathar

  Gissa animen

  Låt oss fortsätta då!
 14. avathartos tror jag avathar bara var det
 15. Blev klar med jobbet nu, senare än vad jag trodde tyvärr...
 16. Avathar

  Gissa animen

  Sett sönder den där serien medans jag var i USA :) Meen...har ingen aning vad jag ska posta för nytt :S Jag menar vi måste hålla tråden någorlunda ren :)
 17. Avathar

  Gissa animen

  Hozuki no Reitetsu?
 18. Skulle kunna tänka mig att vara med på Alien Swarm, behöver bara installera det på servern och koppla in en mus i laptopen.
 19. Avathar

  EVE Online

  Ja, större delen av min tid i spelet så var jag bob director och "management" i rkk, driftade och planerade pos'ar i delve regionen för rkk och fc'ade lite, Joinade dom 2005 och har spelat vid sidan av dom istället för med dom sen jag lämnade pga irl hot pga spelet osv.
 20. Avathar

  EVE Online

  Säg till när du vill köra, du finner mig på irc.
 21. Avathar

  EVE Online

  Kul att se intresse kring EVE Online. Jag rekommenderar verkligen alla att ge det en chans men lova mig och Soverejn att ni inte gör det själva eller utan att ha läst på litegrand. Risken är annars att man som min flickvän sitter i en station i 2 timmar och försöker förstå vad spelet vill att man ska göra. Problemet är att EVE är en sandlåda, spelarna driver spelet mot ett abstrakt mål som hela tiden förändras, spelet driver inte spelarna mot ett mål, så man vinner inte, man erövrar och tar över tills man har hela världen i sin hand...och sen blir det som med alla kortspel att alla drar ner en...vilket resulterar i massiva PR kampanjer från allianserna och det genererar extremt mycket content och påverkar hela världen på vissa sätt, jag har personligen krashat marknaden för ett skepp som heter "Hulk" flertalet gånger och det har fått rätt roliga ring effekter genom hela spelet, jag har också kallats det största hotet mot regionen Heimatar (om ni vill veta mer så kan jag leta rätt blogginlägget). Så om någon här är intresserad utav att börja spela, vill ha folk omkring sig som kan hjälpa till att hitta vad du tycker är kul så kan ni antingen kontakta ett företag som jag vart med och grundat men lämnat , Jovian Labs om, det är ett mellanstort företag i eve som gör lite allt möjligt men dom kan hjälpa nybörjare att komma igång, kontakta mig så kan jag hjälpa er komma igång med dom. Om man är mer intresserad av "wormholes" som är lite mer komplicerat eller bara vill vara med att bygga något "nytt" så finns det ett företag som heter "Shadow Directorate" som är allierade med Jovian Labs och samarbetar med dom, det kräver inte några direkta skills för det corpet sålänge man är intelligent. Och om inget av det låter lockande så finns det alltid företag som heter EVE University ("https://wiki.eveonline.com/en/wiki/Eve_University_(Player_corporation)") vilka har som enda uppgift att lära nya spelare spelet och från dom finns det ett helt drös med företag som dom kan rekomendera er att gå vidare med beroende på vilken del ni tyckte om mest. Mina karaktärer i spelet heter Stratego, Tauri Siler, Celebra och Tauri Founder och alla hör hemma i företaget Shadow Directorate. Hoppas ni testar spelet och har ni några frågor så svarar jag dom gärna i den här tråden. Och då regeln för spelare verkar vara att man postar en film man varit med i och att göra så kommer en film jag var med i från dom gamla goda dagarna.
 22. Avathar

  Destiny PS4

  Har vi några på Anime.se som kör Destiny på PS4? Looking for group isf! :) Mitt PSN är avatharTOS, lägg gärna till mig om ni spelar det på en PS4 för spelet är grymt...men inget sätt att kommunicera ingame tyvärr och jag måste komma igång med daily heroic och raiden (wow nostalgi lol)
 23. Avathar

  Destiny PS4

  Jag har en lvl 27 warlock där, såg att du var 20 ngt, hojta till om du vill bli lite boostad i högre level instanser för att få gear med bättre light.
 24. Avathar

  Presentationstråden

  Välkommen till forumet Petora!
 25. Avathar

  Bildutmaningen

  Sticky för att gillar iden och ha lättare att hitta tillbaka :)
×