Hoppa till innehåll

Helob

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  144
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Helob

 • Rang
  Agnostiker
 • Födelsedag 03/15/1988

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Enköping
 • Intressen
  Musik, konst, litteratur, sex, design, kampsport, Absinthe och lajv

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://helob.bilddagboken.se

Senaste profilbesökare

730 profilvisningar
 1. grattis på födelsedagen :)

 2. Helob

  Helob Horror Art

  Skalade ner till ca 40 %, räcker det?
 3. Helob

  Helob Horror Art

  Min webbläsare skalar dem rätt lagom, så jag har inte tänkt på det. Ska se vad jag kan göra... Men seriöst Rama, modem!? Vi är inget u-land längre, världen har gått vidare! Ja, i enlighet med mitt minne i alla fall. "Death Camp Rampage" är den enda som inte är gjort på eget initiativ, utan är ett resultat av inspirationen från min kusins sjuka fantasi under min släktsemester i Lysekil. Gjorde även en manifestation av hans mardröm, men den har jag inte scannat in än.
 4. Helob

  Helob Horror Art

  Har läst en del Lovecraft och haft lite semestrar under sommaren då jag fått tid och inspiration att fatta pennan på nytt och försöka utveckla min stil lite. Det har gått tillbaka till rötterna med monster och absurditeter - liksom de första teckningarna jag började kladda ner vid fyra års ålder - och jag tror jag börjat hitta rätt spår. Tar gärna emot tips och konstruktiv kritik! Face Of The Daemon Rose Tooth Fairy Number 76 She Has Wings Squid-Tongued Crawler Hill Kitty Death Camp Rampage Katla Och Skorpan I Nangilima Troll And Your Average Hero
 5. Satte mig ner och knåpade ihop ett helt nytt koncept. Det är inte så avancerat som det ser ut, bara en massa hopklipp från olika bilder och sen obscena mängder Photoshop-effekter på det.
 6. Helob

  Musiklek !!

  Känns väldigt 80-tal på något sätt, trots att det är Disturbed. Ser bara stora, burriga frisyrer och post-punkoutfits framför mig när jag hör den låten. http://www.youtube.com/watch?v=cyHOye72 ... re=related
 7. Helob

  Betygsätt avataren ovan

  4/5 bara för att den är så underbart... konstig. Kunde varit snyggare kontraster, dock.
 8. Helob

  Gissa animen

  Blood?
 9. Lite pretentiöst (eller något) liknande kanske, men efter alla turer på MySpace blir man lite trött på hela "Vocals, Guitars, Bass, Drums"-mallen. Lite kul med andra synonymer för att göra det lite mer orginellt... "Sub" tycker jag t.ex. är en rätt kul referens till bas, och eftersom David även sköter bakgrundssång så har det ju dubbel betydelse, istället för att behöva skriva något långt som "Bass and backup vocals". Bara min uppfattning. Vet faktiskt inte vad de andra i bandet tycker, eftersom det här är något av ett överraskningsprojekt, som jag tänkte lägga upp i hemlighet så fort vi lanserat demon. Får hoppas på positiva reaktioner från deras sida, hehe..! Gillar också getskallar och sånt (var på tal om Job For A Cowboy och såg dem när jag var på Lamb of God på Fryshuset den 5 mars >:D), men eftersom vår stil är rätt långt från black metal och religionsrelaterad metal (det är mest jag som är blackmetalvriden) vill vi väl ha mer åt "industriell rostig metall/stora maskiner/tung thrash"-hållet. Lite svårt att bestämma mig för färgtema dock, eftersom jag tycker allt ser så snyggt ut att jag vill blanda allt möjligt, rost och blod och gråblått och blågrönt etc. Har experimenterat en del med färger, och rött/grått blev rätt fränt, men jag har som sagt inte testat allt än. Helst skulle jag vilja ha lite mer att jobba med, men jag börjar få slut på idéer. Mycket av det jag skulle vilja göra kräver massor av fotografier och/eller omfattande artwork, men jag har tyvärr inte fritid som räcker åt till de ambitionerna. Helst skulle jag vilja ha något som är rätt enkelt i utförande och inte kräver alltför mycket material, men som ändå ger ett häftigt resultat. Det faktum att jag för tillfället inte har någon scanner heller gör ju inte situationen bättre... Just nu är jag lite inne på att lägga in ett par vertikala bårder på sidorna, så att bakgrunden blir "tredelad". Någon som har några bra tips på inspiration? Ingen dum idé med "dust & scratches", men sist jag försökte med det blev bilderna bara otydliga och suddiga. Inte för att upplösningen var dålig eller för att jag lade på för mycket effekter, utan helt enkelt för att bilderna är så små på sidan för att de ska passa in i scrollmenyn. Är relativt nöjd med bilderna som de är nu, men jag skulle vilja anpassa dem lite mer till bakgrunden, så då krävs ju att bakgrunden blir klar först.
×