Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Orrin

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 961
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Orrin

 • Rang
  Sensei

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Örebro
 • Intressen
  Anime, Bishoujo spel

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Orrin

  Mahou Shoujo Madoka Magica

  Avsnitt 4 計画通り Ja jag tror att QB (Kyubei) är djävulen med ett :3 ansikte (tänk Faust). Märks verkligen att serien har tagit ett steg åt det mörkare hållet nu, den relativt ljusa attityden i tidigare avsnitt känns nästan som ett skämt. Undrar om inte häxornas världar blir bara mer och mer psykedeliska också. En hel del möjliga dödsflaggor för Sayaka där också, eller om det bara kommer sluta med att hon kommer få ångra sitt val väldigt mycket. Sen fick jag en liten konstig teori under det här avsnittet också men jag får nog hålla på den ett tag till i brist på en ordentlig grund, ett tips är scenen på bron mellan Madoka och Homura.
 2. Orrin

  Mahou Shoujo Madoka Magica

  Ja nu börjar det onekligen se ut som något. Avsnitt 3 Jag tror att Madoka kommer använda sin önskan för att väcka upp Mami igen dock, att döda av henne redan i avsnitt 3 känns nästan lite för fort. Men det var bra försmak på vad som kan komma att hända. Sen det där slutet plus musiken, mmmm det här gillade jag verkligen.
 3. Orrin

  Mahou Shoujo Madoka Magica

  Rekommenderar också att ge denna ett försök, precis som DB skriver så är Urobuchi/Shinbo kombinationen något jag har villat sett ett bra tag och jag gillar det jag har sett under de två första avsnitten. För att minnas, när Urobuchi skrev att han ville göra ett romantiskt drama så kom det till en historia om kannibalism och sjukheter. Nu går väl iof inte detta att göra i en TV anime, men vem vet vad Madoka kan sluta som...
 4. Orrin

  Vad ser du på för anime just nu?

  Just nu följer jag Mitsudomoe och Amagami SS, var väl de som lyckades fånga mitt intresse den här säsongen.
 5. Spelar Hoshizora no Memoria och ser väldigt mycket fram mot Rewrite efter att ha kört trailversionen.
 6. Orrin

  Angel Beats!

  Avsnitt 6 Börjar hända mer och mer nu, gillade onekligen det här avsnittet och vi fick veta en hel del nytt. Undrar dock hur serien kommer utveckla sig nu när varken Kanade eller Naoi verkar vara antagonister längre. Det här avsnittet gjorde mig även nyfiken på Otonashis roll, jag fick intrycket från de sista minuterna om det är någon som har en speciell roll i den där världen så är det nog han.
 7. Orrin

  K-ON!

  Nu är det väl mer så att de flesta som tittar på serier i stil med K-on, alltså serier om vardagen utan så mycket komedi är mer ute efter något avslappnande att titta på efter tex en hård dag på jobbet/ i skolan. Jag kan väl förstå känslan av att när man kommer hem så vill man slappna av och kanske inte slå på en hektisk komedi, seriöst drama eller en blodig action utan att det är mer avslappnande att titta på söta flickor som gör roliga saker. Givetvis finns det ju sedan folk som tittar för "moe moe kyun" effekten också, även om det som syns mest (giftemål med kramkuddar etc) oftast är folk som just vill synas och göra något radikalt. Detta är ju dock två olika typer av människor, först har du de som vill se karaktärerna i serier som säg K-on eller liknande vara oskulder. Detta härstammar nog mycket från "NTR" (netorare/netori) manga/eroge och det har byggts upp ett sådant hat mot det att inget som ens påminner om det är acceptabelt längre. De som terroriserar röstskådisar etc om de inte är oskulder är ju inte vad som kallas för vanliga otakus utan de är en del av seiyuu otakusarna (röstskådis otaku). Visst finns det många likheter, men den här gruppen är främst intresserade av röstskådisar och ser de som en typ av idoler.
 8. Orrin

  Angel Beats!

  Menade Jag menade att det fanns ett visst RPG till PS2 med en liknande handling, alltså att världen visade sig vara ett MMORPG.
 9. Orrin

  Angel Beats!

  Spekulation Ja tanken med en Matrix liknande värld eller kanske ett MMORPG (termer som "NPC" etc) slog mig också. Alla som har spelat ett visst RPG till PS2 vet nog ungefär vad jag menar med det senare. Finns dock saker som talar något mot det, "Ängeln" som jag misstänker talar sanning sa att alla var döda (men hon sa även att hon inte var en ängel).
 10. Orrin

  Angel Beats!

  Kopierar beskrivning från ANN, skriver ihop något senare. Tänkte att det skulle kunna vara trevligt med en tråd eftersom serien verkar innehålla en hel del små ledtrådar att leta efter. Spoiler avsnitt 1, den lättaste att se. Ettor och nollor som flyger runt så fort "ängeln" parerar kulor (Binär kod?). Spoiler avsnitt 1, mycket stor bild. Lampa som reparerar sig själv, de översta tre bilderna är från striden och de två understa från slutet av avsnittet. Spoiler avsnitt 1, hör ihop med den andra spoilern. Den översta bilden är från striden och den understa från slutet av avsnittet. Det var de jag hittade, någon som såg något mer?
 11. Orrin

  Anime våren 2010

  Passar väl på att skriva det här eftersom det var en del som skulle se den. Läste precis att det visst inte blir någon Saki Fujita som Miku i Blackrock Shooter utan Kana Hanazawa som tydligen ska göra allt nu för tiden...
 12. Orrin

  So-Ra-No-Wo-To

  Avsnitt 7 Om vi tänker tillbaka på vad vi såg i avsnitt 1, så tycker jag dock det ser ut som rester av något biologiskt än maskiner. För jag antar att dessa fågelliknande saker var det som människorna krigade mot. Avsnitt 8 Mer lugnt den här gången (inte för att det är så tokigt det heller), men telefonsamtalet i slutet kan nog innebära intressant utveckling i kommande avsnitt.
 13. Orrin

  Anime våren 2010

  Kommer nog bli grymt censurerad. Ska väl gå på AT-X så jag ser inte varför den skulle vara det, ta tex Ladies vs Butlers som exempel. Om den nu inte kommer vara det för att få sälja fler DVDer vill säga...
 14. Orrin

  Anime våren 2010

  Angel Beats är väl det som är bestämt än så länge. http://www.youtube.com/watch?v=gQNipo08ejM Annars är det väl i vanlig ordning att se något avsnitt av det mesta.
 15. Orrin

  Den stora YouTube-tråden

  Haha oja den är beroendeframkallande.
×