Hoppa till innehåll

Sceleris

Administratörer
 • Innehållsräkning

  12640
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  555

Sceleris vann senast dagen den januari 13

Sceleris hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

1429 Utmärkt

1 följare

Om Sceleris

 • Rang
  Slagpåse

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Edo
 • Intressen
  Anime

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.sceleris.net/
 • Tumblr
  scellan
 • Twitter
  scellan
 • Skype
  excelled

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Sceleris
 • Anime-Planet
  Sceleris
 • Hummingbird
  Sceleris

Spel

 • SteamID
  sceleris

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Sceleris

  Gissa animen

  Jag kan föreställa mig att det är Itō Junji Collection.
 2. Sceleris

  Gissa animen

  Jorå!
 3. Sceleris

  Gissa animen

 4. Sceleris

  Gissa animen

  VAD KALLADE DU MI– Aah! Animeserien! Näe, inte den.
 5. Sceleris

  Gissa animen

 6. Sceleris

  Gissa animen

  Nystart för året då.
 7. Sceleris

  Skärmdumpskampen

 8. Sceleris

  Hur mycket anime tittar du på?

  Ja, det där är ett säkert tecken, att tiden tycks gå fortare. Välkommen till ålderdomsklubbe–… Nä förresten, du är nog fortfarande ung! “Miljö” brukar jag säga, eller “settei” när jag känner mig weeabooig.
 9. Oberstein! 😍

  1. Soverejn

   Soverejn

   84 avsnitt på 3 dagar. Inte långt kvar nu ;)

 10. Sceleris

  Hur mycket anime tittar du på?

  2018 har varit ett ödmjukt år för min del. Jag får det till omkring 360 avsnitt (13 kvartalsserier, 4 halvårsserier, årets Mästerdetektiven Conan och Black Clover, samt 7 serier jag dumpat efter ett avsnitt). Kan ha missat något, men det är nog inte långt ifrån iallafall. Desto mer manga, något mellan 3000-5000 kapitel. (En del “kapitel” är enstaka sidor, andra kan vara 60+ eller ännu längre.) Jag har framförallt varit dålig på att underhålla min Anime-Planet-lista. Finns det några bra hjälpmedel (PC-program, mobilappar), @Ebhen?
 11. Is this year Anime Year?

  1. MathJuice

   MathJuice

   Nope, it got a Netflix adaptation. :psyduck:

 12. Sceleris

  Skumma drömmar

  Oj oj, vilken natt. Ridit elefant, blivit spjutattackerad av Greenpeace (ingen fara, de träffade bara elefanten), spelat synth/keyboard med julljud (tänk: tomteskratt, bjällerklang, julklappspappersprassel), och, viktigast av allt, tittat på satellitsänd NHK: de bjöd på Mästerdetektiven Conan, svensktextat! “Svensk text: Yoko Svensson” (typ) i slutet av avsnittet. Tror dock att svensktexten bara var ett av många språk; alltså att satellitsändningen hade valbar text, som på DVD.
 13. Sceleris

  Anime vintern 2018/2019

  Ett nytt år, ett nytt försök! Jag kom på att jag inte sett någon fantastisk anime under 2018 förutom några makalösa avsnitt My Hero Academia, så jag måste skärpa mig. Mer animu! Mob Psycho 100 II: Första säsongen bjöd på fenomenal animation och lite hyfsad komik. Jag har redan läst den avslutade webbmangan, men på trailern tyckte jag att storyn såg annorlunda ut. Tate no Yūsha no Nariagari: “Sköldhjälten stiger”. Ännu en isekai. Har följt mangaversionen (baserad på lättromanserie) i några år. Nischen här är väl att huvudpersonen behandlas väldigt orättvist, så att läsaren/tittaren ska bli upprörd. Fast kruxet är formen på orättvisan som känns lite olustig i dessa tider. Också lite olustigt är… Äsch, det kanske jag sparar till en tråd. Yakusoku no Neverland: Shōnen Jump-manga som jag fått för mig är okej. Boogiepop wa Warawanai: Den verkar annorlunda än den gamla animeversionen. Kan bli en intressant thriller. Manaria Friends: Cygames har ju ansvarat för en del sevärd anime nu, och jag tror det var denna som utspelade sig i samma värld som deras Bahamut. Kaguya-sama: Baserad på en kul romantisk manga med lite oväntade infallsvinklar; ibland känns den som att den fångar ungdomlighet… fast jag vet ju inte, jag är ju inte ung. Domestic na Kanojo: Ungdomar som faktiskt har sex! Bäddat (pun intended) för tonårsdrama. Har läst nåt hundratal mangakapitel, det är typ okej för sin genre. Gotōbun no Hanayome: Har inte läst originalet, men det verkar vara väldigt populärt. Mahō Shōjo Tokushusen Asuka: Ännu en sån där “gritty mahō shōjo”; har läst nåt kapitel av mangan, det var inte tillräckligt fångande. Ueno-san wa Bukiyō: Bisarr komedi: Läste ett par kapitel, sen såg jag att den skulle få en anime. Watashi ni Tenshi ga Maioreta: Yuripedofili är inte min tekopp, men bra Doga Kobo-animation är min tekopp. Återstår att se om det är bra Doga Kobo-animation. Girly Air Force: @MathJuice sa väl att det var ett svenskt plan i denna flygplan-i-form-av-söta-flickor-anime, så det blir väl ett patriotiskt projekt att titta på denna.
 14. Is today Anime Christmas Eve?

  1. MathJuice
  2. Sceleris

   Sceleris

   Vet inte vad det betyder men okej antar jag! ('-')

  3. MathJuice
×