Hoppa till innehåll

Sceleris

Administratörer
 • Innehållsräkning

  12600
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  550

Sceleris vann senast dagen den oktober 28

Sceleris hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

1422 Utmärkt

1 följare

Om Sceleris

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Historiens sophög
 • Intressen
  Anime

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.sceleris.net/
 • Tumblr
  scellan
 • Twitter
  scellan
 • Skype
  excelled

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Sceleris
 • Anime-Planet
  Sceleris
 • Hummingbird
  Sceleris

Spel

 • SteamID
  sceleris

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Sceleris

  Gissa animen

  “Var det nån som sa ‘creepy’?”
 2. Sceleris

  Gissa animen

  Känns väl som att det kan vara Rainbow.
 3. Sceleris

  Clichéer vi älskar och hatar

  Jodå! Så här ser det ut i inspelningsmanuset för Sore ga Seiyū avsnitt 1: [Klipp] 31 Korori in i bild Korori (Futaba) “Men det är ditt jobb. Futaba, det är en röstskådis jobb och du valde det själv.” 32 Futaba ser på Korori och nickar Futaba “……!!” 33 Futaba studsar energiskt upp Futaba “! Okej!” SoreGaSeiyuu.mp4 Och det är inte en ny företeelse; så här såg det ut i Gundam (1979): [Klipp] 141 Ställer sig upp och ser filen framför sig Amuro “?” Gundam.mp4
 4. Sceleris

  Den stora YouTube-tråden

  ( ._.)
 5. Sceleris

  Julkalender 2018?

  Fast det jag tänkte mig skulle i princip bli så, bara med ett annat namn. ('-') Men vi kan ta det i januari.
 6. Sceleris

  Animéradion: ny poddradio på svenska!

 7. Sceleris

  Gissa animen

  Just så. :)
 8. Sceleris

  Animéradion: ny poddradio på svenska!

 9. Sceleris

  Gissa animen

  Icke så.
 10. Sceleris

  Gissa animen

 11. Sceleris

  Julkalender 2018?

  Är det någon mer än @Stekeblad och @Klona och jag som vill se en “diskussionsanime” i december? Vänligen anmäl intresse, så kan vi komma fram till en titel. Vi skulle f.ö. kunna separera idéerna: slice-of-life som officiell julkalender, och något annat som ett slags “månadens anime” för december. Jag såg det när jag citerade dig:
 12. Sceleris

  Gissa animen

 13. Sceleris

  Gissa animen

  Ojoj!
 14. Sceleris

  Julkalender 2018?

  (Hihu, du började skriva text med vit bakgrund från “diskutera”. 😅 Antar att du klistrat in något.) Jag tänkte det inte så mycket för att kompensera, utan bara för att vi helt enkelt skulle kunna. Nu hade jag tänkt skriva att vi hade två julkalendrar förut en gång, men jag hittar inte vilken det var. Jag nämner i 2008 års julkalendertråd att vi hade en alternativ sådan, men länken går till gamla forumsystemet. Jag kan ha syftat på att jag och doppler såg Evangelion och skulle spela in poddar (det blev en (1) inspelning, osläppt). Men när jag kollar de gamla trådarna så får jag bekräftat en sak: jag har svårt att hålla mig intresserad av julkalenderval som är medelmåttiga serier (klarade ett (1) avsnitt Aoi Yori Aoshi) eller sånt jag redan sett (stod över Haibane Renmei, skippade Toradora, föll av Lain). Därför vill jag se något som är Bra På Riktigt™. Jag är med på att se lösryckta slajs-of-lajf-avsnitt (en del, åtminstone: de jag redan sett och de jag annars aldrig tänkt se), det är ett lätt åtagande, men jag vill se något nytt och fantastiskt – och diskutera det med er. Två väldigt olika alternativ känns ganska överkomligt, tycker jag. En del som bara vill ha en lättsam julkalender får sitt, de som vill ha något tyngre får det, och vi som inte har något bättre för oss hinner se både och.
 15. Sceleris

  Gissa Anime Ledtråden

  Där fick du det. Ledtrådsförklaring: En dikt om vandrare, eftersom grekiska “planētēs” betyder just “vandrare”. Planeter har ju heller ingen väg, deras omloppsbanor är påtagliga ting. Sen är det förstås så att själva serien bland annat handlar om att gå sin egen väg. En liten färgad ASCII-bild av månen med elektriska ljus, rymden med stjärnljus, ett lager av rymdskrot, och jorden (atmosfär, hav, land). En kvinna, det japanska nybörjarmärket, en sopkorg, en stjärna: Tanabe är nybörjare på avdelningen för sophantering i rymden. Till grund för serien är kesslersyndromet.
×