Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Anonymoose

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  55
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Anonymoose

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 1. Anonymoose

  Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

  Libido är benämningen på sexualdriftens energi, så Viva Libido blir "Leve sexualdriften!" ungefär.
 2. Anonymoose

  Vad lyssnar ni på just nu?

  The Mendoza Line - Dollars to Donuts. Hela den skivan (If they Knew this was the End) är riktigt mysigt bra.
 3. Anonymoose

  Favoritanimemusik

  Soundtrack till Love Hina och FLCL är klara favoriter.
 4. Anonymoose

  Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

  Nja, den höll väl första avsnittet (första två avsnitten alltså :P), men sen blev man rätt trött på samma skämt om och om igen.
 5. Anonymoose

  Att köpa Anime DVD..?

  4:3 är för övrigt den bildstandard som TV-apparater normalt använder (såvida det inte är widescreen). Full Screen är ingen aspect ratio såvitt jag vet, så jag förstår inte varför de skrivit så.
 6. Anonymoose

  Att köpa Anime DVD..?

  Ja, såvida du inte har en väldigt gammal tv. Webhallen köper jag det mesta av min anime från för övrigt.
 7. Anonymoose

  CASSHERN

  Mja, fast särskilt bra är den inte. Den kändes inte särskilt djup, utan mer som att den försökte vara djup utan att lyckas bra. Snygg förpackning men inte så mycket till innehåll helt enkelt.
 8. Anonymoose

  8-bitars musik

  Hehe, finns det någon genre där Estradasphere passar in till viss del? :D Ehm ja, bitpop? Oj, glömde visst ett "inte" där. Kanske inte ändrar ju inte andemeningen så mycket, Estradasphere är onekligen svåra att passa in i ett fack... Mja, jag har bara hört några få låtar, och de kändes bitpop. Vad jag hört så är de inte enbart bitpop dock så det var därför jag skrev till viss del :P
 9. Anonymoose

  Årets Julavatar� 2005 - nomineringar!

  PsychoCaptain
 10. Anonymoose

  8-bitars musik

  Hehe, finns det någon genre där Estradasphere passar in till viss del? :D Ehm ja, bitpop?
 11. Anonymoose

  R.I.P. Micke "Svullo" Dubois

  Inte för att jag direkt uppskattat mycket av det han gjort, men oavsett det så var han en stor svensk humorprofil, och att han tagit sitt liv så plötsligt är väldigt sorgligt.
 12. Anonymoose

  Love Hina drar sin sista suck

  Mja men då känns det lite som att jag kan köpa pockets direkt istället. Föredrar att ha en hel serie i pocketform istället för att ha andra halvan i pocket, och första halvan utblandad i 20+ nummer av Manga Mania. Chobits funderar jag på om de kanske kommer köra klart faktiskt, har läst den tidigare och det är inte sådär fasanfullt mycket kvar av den. Oavsett om den kommer ut på pocket känns det ju rätt onödigt att avbryta när det bara är litegrann kvar. Vad det gäller GTO misstänker jag att det inte är en fråga "om den ryker" utan snarare "när den ryker". Den är väl åtminstone lika lång som LH såvitt jag vet. LH var de ungefär halvvägs på nu när de tog bort den, och då har det varit en väldans många fler sidor LH än GTO i Manga Mania ända sedan start. Kommer ta flertalet år innan de är klara med GTO i den här takten, och tja så länge tror jag inte de kommer köra den. Tyvärr, för det är min favorit.
 13. Anonymoose

  Årets Julavatar�

  Då det finns så otroligt många med i tävlingen blir det en stor spridning på rösterna vid nomineringen, vilket bidrar till att den som får mest kanske har tre röster medan tvåan har två. Väldigt få röster på varje bidrag kan ge ett ganska felaktigt utslag - det är väldigt lite som skiljer. Därför är det bättre att ta ut de som verkar ha någon chans, och sen låta alla röstningar begränsas till dem. Ah, jo det stämmer förstås.
 14. Anonymoose

  Love Hina drar sin sista suck

  Litegrann av denna anledning som jag slutade köpa tidningen. Inte just enbart för att de skulle sluta köra LH, utan för att de knappt kör någon serie från början till slut. Skulle föredra om de kunde ha några få serier och köra hela istället för en hel bunt som de sen byter ut halvvägs igenom.
 15. Anonymoose

  Forumbeteende

  Inte här, men på andra forum där jag varit medlem i flertalet år kan jag märka av en stor skillnad. Beror mest på personlig mognad skulle jag tro, i högstadiet var man inte sådär jättevuxen, utan det var mest dåliga skämt och överanvändning av smilies. :P
×