Hoppa till innehåll

Caroibara

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  81
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Caroibara

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Skåne
 • Intressen
  Anime och Manga :P
 1. Caroibara

  Lära sig japanska

  Tänkte posta denna bara, kan vara bra för dom som funderar på att lära sig japanska. http://animemanga.blogg.se/141206163657 ... anska.html
 2. Caroibara

  Anime blogg

  Vet inte riktigt var jag ska posta denna tråden, men jag tror att här kommer vara ett bra ställe att posta denna adressen på: http://animemanga.blogg.se/ Detta är en blogg där man hittar info om anime/manga, nyheter i Sverige och recensioner.
 3. Caroibara

  Säljer posters + annat

  Nu tyckte jag att det var dags att bli av med lite saker som har legat och skräpat alltför länge. Säljer Poster, skrivhäften och annat grejs. Gå in på min hemsida för att få veta mer: Min hemsida
 4. Caroibara

  Manga förening i Skåne?

  Mangakai i Lund finns. Dock Mangetsu som fanns i Malmö/Staffanstorp har varit dött i över ett år nu... (brukade själv gå dit). Mangakailunds hemsida: http://www.mangakailund.tk/
 5. Caroibara

  Miyazaki sågar Disney

  Jag tror inte det är så många (svenska) sjuåringar som sett Laputa pga av språket. Tror inte det finns så många som är så duktiga på att förstå engelska. För den finns inte på svenska än, va? Laputa finns inte på svenska ännu, men tittar man på http://www.detlevandeslottet.se/ (under kommande filmer) så står det att den kommer komma ut på svenska :) tillsammans med ett par andra Ghibli klassikers.
 6. Caroibara

  Ma-Con:01 19-20 november i Mariefred!

  Alla har kanske inte råd att hosta upp pengar för att ha råd att åka över sundet, och sedan är det ju resan till konventet också.. =/ men får åka dit nästa år iaf.
 7. Caroibara

  Ma-Con:01 19-20 november i Mariefred!

  ;_; Varför måste alla konvent vara vid stockholmstrakten... Vill också kunna gå, men är för lång..
 8. Caroibara

  Min första bild![M3ga uppdat3ring!!]

  Det känns som att du redan har fått rätt mycket kritik. Men allt har i stort sätt varit på anatomin som du inte helt har fått rätt. Dock det jag tänkte kommentera är lite på din färgläggning. När du använder dig av färgpennor så försök att dra alla linjer åt samma håll med pennan, eller i cirkulerande rörelser så slipper du alla streck som går kors och tvärs över bilden. Men fortsätt att öva så blir det säkert bättre ;) och ta till dig all kritiken så får du hjälp med det. Lycka till
 9. Caroibara

  Final Fantasy III (NDS)

  Kan det inte bara vara någon logga eller så för edom som har tagit fottona? För om man tittar på fodralet så finns där exact samma bilder fast i lite dåligare kvalité och dom har inga såna flaskor..
 10. Caroibara

  Gravitation på svenska

  Jag har den svenska boken *håller upp och visar* fick tag på den under ISV i Malmö då dom hade en mässa där. Om någon frågar mig så tycker inte jag att det finns något fel på översättningen. Det flyter på och dom har inte klyddat till det för mycket med namnen osv. Men jag har inte engelska gravitation att gemföra med så ska kanske inte yttra mig för mycket. Men jag skulle iaf inte ha köpt den engelska versionen nu när den svenska är ute. Speciellt om det bara kostar ca 50kr för en svensk och 100 för engelsk.
 11. Caroibara

  Anatomy bilder.... av fighter

  Riktigt snygga... önskar att jag också skulle orka att studera anatomi... Men lycka till ;)
 12. Caroibara

  vilka är dina favoriter

  Mina är väl: Full Moon wo Sagashite Gravitation Fruits Basket Paradise Kiss Lain Just nu iaf.. tittar inte så extremt mycket på anime nu för tiden.
 13. Caroibara

  � Söker manga i Comic Party stil

  Vilken Comic Party menar du? För det finns ju två stycken ;) nr1 och nr2 Du kanske borde berätta det. Och något exempel kan jag nog inte ge för att jag har inte läst dom..
 14. Caroibara

  Min Vägg :3

  Så grym! Hur ritade du den på väggen? Och vilken färg fick du använda? Väggfärg? Najs pumpa dessutom :)
 15. Jag gillade den också väldigt mycket. Snyggt gjord var den :) Grattis
×