Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

IJK

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  444
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  3

IJK vann senast dagen den november 28 2014

IJK hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

11 Bra

Om IJK

 • Rang

 • Födelsedag 1989-05-01

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Arboga
 • Intressen
  https://soundcloud.com/frozenshark

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://soundcloud.com/frozenshark

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. IJK

  Ge mig tips om anime att se

  Hej allahopa! Efter att ha tagit en paus från anime har jag nu sett klart Fate S/N : Unlimited Blade Works. Letar nu efter något/ra annat att se =) Jag letar efter serier i två kategorier : Serier med grymma strider där vinnaren vinner för att de är bättre, till skillnad mot att de helt plötsligt blir starkare(eller åtminstone att denna del är så liten som möjligt). Fall det är fantasy/mecha/you name it spelar ingen roll. Exempel på dessa : Hunter X hunter, Hajime no Ippo, Ruroni Kenshin, Code Geass. Humoristiska serier, här har jag inte så mycket att gå på har inte gått in på humor som huvud genre i anime särskilt myckte. De jag sätt som varit bra + lite serier att baser rekommendationer på : Nichijou, The Devil Is a Part-Timer!, Family Guy, Rick and Morty Hoppas det finns lite intressanta förslag, och tack på förhand :)
 2. IJK

  Gissa animen

  Det stämmer bra det!
 3. IJK

  Gissa animen

  Let the guessing begin!
 4. IJK

  Gissa animen

  Claymore!
 5. IJK

  Forumets Minecraftserver

  o/ Vart finns server-info?
 6. IJK

  Veckans avsnitt

  Junketsu no Maria En bit av handlingen saxad : During the Hundred Year's War between England and France in the Middle Ages, a powerful witch named Maria lives in a secret forest with her familiars. Avsnitt 1 (Håller detta spoilerfritt så man kan läsa lite och förhoppningsvis bli intresserad): Serien har en (utifrån vad jag brukar titta på) unik stil : Ex Avsnittet var lite lagom introduktion till karaktärer och världen, vi får en liten inblick i hur vanliga människor hade det under Hundraårskriget och hur häxorna motverkas av kristendomen. Detta är en blandning jag själv tycker är intressant; titta på en rolig/spännande serie och lära sig något under tiden. Nu kanske det låter som en väldigt allvarlig serie men den är ganska så humorfylld. Avsnittet sade inte så mycket om vart handlingen kommer att ta vägen, men jag kommer helt klart att titta på andra avsnittet!
 7. IJK

  Gissa animen

  Prinsen av Tennis?
 8. IJK

  Gissa animen

  Claymore kanske?
 9. IJK

  Go / Weiqi / Baduk - Brädspel (hng)

  Vore kul om det fanns en sådan tjänst för Shogi! This, find it please ;)
 10. Hitils mycket bra! Man kanske bör nämna fate/zero som prequel med, vet inte i vilken ordning de är tänkta att ses men.. Spoilers för de som inte sett orginal serien Det är kul att se lite mera magi från "mages" i denna version, dock är magin fortfarande välddigt luddig. Vad kan de göra? Är kristallerna som kastas runt fyllde med mana(som rins halsband var?) eller är det bara magiska stena. Man får ju även se Emiyas förmåga göra lite annat... Var lite rädd att serien blivit övehypad av den gammla + fate/zero men lever mer än väl upp till förväntningarna.
 11. IJK

  Den stora tråden om bilar! (Top Gear)

  Reliant klippet/reportaget är så himla bra!
 12. IJK

  Animetrivia

  Har karaktären övermänskliga krafter?
 13. IJK

  Gissa animecitatet

  Kan det vara Steins Gate ?
 14. IJK

  Animetrivia

  Har Karaktären långt hår?
×